Κυπελλούχος ΕΣΧΑ ο Πανελλήνιος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κυπελλούχος ΕΣΧΑ ο Πανελλήνιος

Το πρώτο κύπελλο Ανδρών της ΕΣΧΑ πανηγύρισε ο Πανελλήνιος επικρατώντας στον τελικό του ΓΣ Κορωπίου με 20-17. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης παρουσία πολλών φιλάθλων.
Οι «Ολυμπιονίκες» έλεγχαν το παιχνίδι από την αρχή με διαφορά που έφτασε μέχρι και τα τέσσερα γκολ και τελικά έφτασαν στην κατάκτηση του τροπαίου, που είναι το 9ο στην ιστορία του τμήματος μετά από 5 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα Ελλάδας και το πρώτο από το 2007.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καρανικολόπουλος σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Ήταν
το επιστέγασμα της δουλειάς των παιδιών όλο τον χρόνο μέσα σε αντίξοες συνθήκες και πολλά προβλήματα. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για αυτό και η χαρά είναι πολύ μεγάλη. Καταφέραμε και φτιάξαμε μια ομάδα από την αρχή, όταν ακούγαμε ότι μπορεί και να πέσουμε κατηγορία. Αυτό το κύπελλο ανήκει αποκλειστικά στα παιδιά για όλη τους την προσπάθεια και το χάρηκαν ιδιαίτερα γιατί για κάποιους από αυτούς ήταν ο πρώτος τίτλος. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο και τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα όπως ο κ.κ. Ζερβουδάκης και Πλατόπουλος που πίστεψαν σε αυτή την ομάδα και ελπίζω να την στηρίζουν και στο μέλλον».

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ- ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 20-17
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 6-4, 7-4, 8-5, 9-8, 12-9 (ημχ.), 13-11, 15-12, 16-12, 17-15, 19-17, 20-17
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Γιώργος Καρανικολόπουλος): Τζανακάκης, Μακρυγιάννης, Κοτελίδας 2, Παπαπούλιος, Μπαρίκος, Ζήσης 7, Λάλας, Δημητρόπουλος, Ξηρός 2, Καραμαγκέλας 8, Καυκούλας, Κοντούλης 1, Μολφέτας, Καπέλης, Γκλαβόπουλος, Μάνθος.
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ (Χρήστος Θεοχάρης): Σουρλαντζής, Γκούμας 1, Τόλιας 2, Αναγνώστου 3, Αγαπητός Γ., Κερατιώτης, Γουέις, Αναγνώστου Δ. 3, Δημόπουλος 1, Παπαϊωάννου, Αλεξανδρής 1, Ξύδης, Θωμαϊδης 6, Νομικός, Τσουγένης.
Διαιτητές: Ανταλής- Κουτσός, δίλεπτα: 3-3, πέναλτι: 1/2-3/3

  • Click to enlarge image koropi.jpg
  • Click to enlarge image mazi.JPG

No comments