Στην Ευρώπη ο Μέγας Αλέξανδρος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Ευρώπη ο Μέγας Αλέξανδρος

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με μεγάλη ένταση ο Μέγας Αλέξανδρος νίκησε 20-19 την Ορμή στα Γιαννιτσά και με 2-0 νίκες κατέκτησε την 5η θέση στην Α1 Γυναικών που οδηγεί την επόμενη χρονιά στο Τσάλεντζ καπ.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ 20-19
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 2-4, 4-5, 6-6, 7-7, 7-9 (ημχ.), 9-10, 12-11, 14-13, 16-17, 19-17, 20-19
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Γιώργος Γιουλβανίδης): Παρασκευαϊδου, Παπαδοπούλου Ι. 1, Μπατζαρακούδη 3, Παναγιωτίδου, Αναστασίου 3, Φράγγου 2, Ανδρίτσου 7, Τσιτσούκη 2, Τροχίδου 2, Πιπιλακίδου, Τρελλοπούλου, Πυριτίδου, Γιάντση.
ΟΡΜΗ (Νταμίρ Στογιάνοβιτς): Ταταράκη, Χατζηπαρασίδου 11, Κουκουλομάτη, Στράτου 1, Πολίτη,
Καρακίτσου, Κασάπη, Παύλου 1, Καρέλα 1, Παπαδοπούλου, Στάνκοβιτς 2, Αγγελοπούλου, Ρώσση.
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Λινάρδος, κόκκινες: 48:41 Καρέλα (για επικίνδυνο παιχνίδι), 51:23 Παύλου (τρία δίλεπτα) δίλεπτα: 5-5, πέναλτι: 3/3-3/3
Στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές έγραψαν: «Μετά το τέλος του αγώνα και κατόπιν φραστικού επεισοδίου μεταξύ των προπονητών των δύο ομάδων, ένθερμοι οπαδοί των γηπεδούχων εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κατευθυνόμενοι προς την πλευρά του πάγκου της Ορμής. Με την βοήθεια της αστυνομίας και των ψυχραιμότερων απετράπησαν περαιτέρω επεισόδια».

4 comments

Anonymous said...

πάλι τραμπουκισμοί στα Γιαννιτσά..!

Anonymous said...

Ντροπή του ΣΥΠΧΕ ο Γιουλβανίδης. Κρίμα για την συμπεριφορά του.....

Anonymous said...

ΧΑΧΑΧΑ … Το ακούσαμε και αυτό!!! Υπήρχαν στο γήπεδο κάμερες και από τις δυο ομάδες, όποιος έχει αμφιβολίες μπορεί να δει όλες τις φάσεις σε αργή κίνηση και με zoom... να δούμε ποιος έκανε τραμπουκισμούς και ποιος έβρισε ποιον!!! Παίκτριες και προπονητές μαζί όμως. Άντε που θα βγάλετε και γλώσσα.

Anonymous said...

όταν βλέπετε 'εργάτη' που με την δουλειά του φέρνει΄ αποτελέσματα ,γίνεστε κι εσείς εργολάβοι , πιάνετε το φτυάρι και πετάτε λάσπη . βρε ούστ από εδώ ξερόλες . συγχαρητήρια στα Γιαννιτσά που δέκα χρόνια τώρα παράγουν γυναικείο χαντμπωλ .το παιδί μου θα ήθελα να έχει δάσκαλους σαν τον κύριο Γιώργο.