Αναβολή των σχολών προπονητών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναβολή των σχολών προπονητών

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από εντολή της επιτροπής της Γ.Γ.Αθλητισμού, αναβάλλεται η έναρξη στις προγραμματισμένες για το Σάββατο 12.04.2014 Σχολές προπονητών Χειροσφαίρισης Γ΄Κατηγορίας για την εβδομάδα του Πάσχα, λόγω αδυναμίας αξιολόγησης των κατατεθειμένων δικαιολογητικών των υποψηφίων σπουδαστών, στην Γ.Γ.Α.

Γι' αυτόν το λόγο, σας παρακαλούμε όσοι ακόμα δεν έχετε καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, να το κάνετε το συντομότερο (μέσα στη Μ.
Εβδομάδα), κατευθείαν στη Γ.Γ.Α.,  Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι (δίπλα στο The Mall).

Θα ακολουθήσει και νέο email τις επόμενες ημέρες με περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την κάθε Σχολή και την κατάθεση των δικαιολογητικών καθώς και την ημερομηνία έναρξης.

Σας συνιστούμε να παρακολουθείτε τις αναρτήσεις στα site του ΣΥ.Π.Χ.Ε. (www.sypxe.gr) και της Ο.Χ.Ε., αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα (Fb: http://tinyurl.com/n8a6382), για να είστε ενήμεροι σχετικά με την έναρξη της Σχολής.

Εκ του ΣΥ.Π.Χ.Ε.

3 comments

Anonymous said...

Αδυναμία αξιολόγησης δικαιολογητικών; Τι αδυναμία είχαν; Τους έπεσε το σίδηρο ή πάθαιναν κράμπες απο χαμηλό μαγνήσιο; Ρε ποιον δουλεύετε; Κατάντια!!!!!!!

Anonymous said...

Κύριε Βαρελτζή, Κύριοι στην ΟΧΕ τι ακριβώς κάνετε?? Πώς γίνεται να αναβάλλετε συνεχώς κάτι? Πώς μπορούμε εμείς να προγραμματίσουμε όλα αυτά τα Σαββατοκύριακα, που εσείς προγραμματίζετε και διαρκώς τα αναβάλλετε???
Έχετε καταλάβει ότι είμαστε εργαζόμενοι, έχουμε οικογένεια, και διάφορες υποχρεώσεις;

Έτσι προγραμματίζει και η ΟΧΕ τους τελικούς γυναικών, την αγωνιστική που αναβλήθηκε σήμερα και όλα αυτά τα χρόνια υπάρχει ένας οργασμός οργάνωσης!!!!
Έλεος, έλεος πια!!! ΠΑΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ!!!!

Anonymous said...

Αν μας ενημερώνατε σωστά θα τα είχαμε καταθέσει ήδη στη γγα.Απλά η ενημέρωση ήταν ανύπαρκτη.