Ο Δούκας έσπασε το αήττητο 11 μηνών της ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Δούκας έσπασε το αήττητο 11 μηνών της ΑΕΚ

Στην πρώτη της ήττα στη σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο, υποχρέωσε την ΑΕΚ ο Δούκας. Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» επικράτησε με 24-21 στο κλειστό της Κυψέλης και παράλληλα έγινε ξανά φαβορί για μία θέση στην τετράδα των πλέι οφ. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ΑΕΚ μετά από 11 μήνες, όταν είχε ηττηθεί από τον Διομήδη στον 1ο τελικό του πρωταθλήματος με 28-26 στις 26/5/2013.

Ωστόσο στην κανονική διάρκεια είχε να χάσει πολύ περισσότερο, 15 μήνες, όταν ο ΠΑΟΚ την νίκησε με 29-25 στην Θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική στις 29/1/2013!
Η ΑΕΚ είχε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε και από τις απουσίες των Ράκσεβιτς,
Παπαδόπουλου, ενώ Αλβανός, Ζούγιοβιτς έπαιξαν με πυρετό.
Αντίθετα ο Δούκας εκμεταλλεύτηκε στο ακέραιο την ταχύτητα του και έδειξε πως ήθελε περισσότερο τη νίκη, σκοράροντας 14 γκολ από τα εξτρέμ του με τους Τζηρά και Ζαμπούνη να κάνουν εξαιρετικό ματς.
Η ήττα της ΑΕΚ δίνει την δυνατότητα στον Διομήδη (εφόσον κερδίσει τον ΠΑΟΚ) να την πλησιάσει στον ένα βαθμό.
Μετά το παιχνίδι ο Πρόεδρος του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ Δημήτρης Λαζόπουλος έκανε την εξής δήλωση: «Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του Δούκα για την πανάξια νίκη της και γιατί απέδειξε ότι τα μπάτζετ δεν κάνουν τις ομάδες. Ταυτόχρονα θα ήθελα να στείλω και ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί οι διαδικασίες για την κατασκευή του γηπέδου προχωρούν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα η αγαπημένη μας ομάδα να μπει σύντομα στο σπίτι της και έτσι ο καθένας από εμάς να κάνει επιτέλους πραγματικότητα τα όνειρα του. Με αγάπη προς τους φιλάθλους, Δημήτρης Λαζόπουλος, Α' αντιπρόεδρος Ερασιτεχνικής ΑΕΚ».

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο αδερφός του αδικοχαμένου Φώτη Μπάβα, τον οποίο και συλλυπήθηκαν οι δύο αποστολές.

ΑΕΚ – ΔΟΥΚΑΣ 21-24
Τα πεντάλεπτα: 1-1, 4-4, 6-5, 6-8, 8-10, 8-13 (ημχ.), 10-14, 13-17, 16-18, 18-21, 19-22, 21-24
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 2, Γεωργιάδης 1, Οικονόμου, Ζούγιοβιτς 1, Νικολαΐδης, Τσακνής, Σανίκης 4, Αλβανός 1, Καρυπίδης 9, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου 3, Τσιλιμπάρης, Χερουβείμ, Παπαδόπουλος
Δούκας (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης 2, Ακάλεστος, Μουντζουρίδης 6, Τόμπρος, Τζηράς 8, Γκέρτσος 1, Ζαμπούνης 6, Σαμαράς, Αϊβαλιώτης, Γιαννάδης, Λάγιος, Κλεώπας, Ντούνης 1, Μπάγιος, Γεωργιάδης, Αραπακόπουλος
Διαιτητές: Ανταλής – Τσάκωνας Δίλεπτα: 4-3 Πέναλτι: 4/7 – 1/4

Φωτό: www.enwsi.gr

16 comments

Anonymous said...

μηπως ξερει κανεις για ποιο λογο δεν παιζει ο ρακσεβιτς; τραυματιας η κατι αλλο;

Anonymous said...

τραυματιας φιλε μου

Anonymous said...

που τραυματιστικε στην κωλοτσεπη

Anonymous said...

Ο κόσμος το έχει τύμπανο και εμείς κρυφό καμάρι-είναι απλήρωτοι απο τον Νοέμβριο τουλάχιστον.Εάν νόμιζαν κάποιοι ότι ο Λαζόπουλος ήταν η κότα με το χρυσό αυγό έκαναν λάθος.Ο άνθρωπος δεν είναι χαζός,είναι ανθρωπος της πιάτσας.Τόσα λεφτά για να πάρουν το πρωτάθλημα.

Anonymous said...

Μπράβο και στους παίκτες των δύο ομάδων για το ωραίο ματς.

Anonymous said...

Παντελή άρχισαν τα όργανα !!!!!!!!1

Anonymous said...

"Ο άνθρωπος δεν είναι χαζός,είναι άνθρωπος της πιάτσας" ;έγραψε πιο πάνω ο 11:39. Φίλε ο άνθρωπος είναι πιο χαζός και από τα βλήτα, πριν από λίγους μήνες μας έλεγε πως θα πάρει το champions league. Ας νικήσει πρώτα τα Δουκάκια και νικάει μετά Μπάρτσα και Κίελο. Προς το παρόν ας συνεχίσει να δίνει συγχαρητήρια. Με τέτοια εικόνα τον βλέπω να χάνει και από τον σακάτη τον ΠΑΟΚ...

Anonymous said...

Ρωτήστε τον Λαζόπουλο αν γνωρίζει σε τι γήπεδο κάνει προπόνηση η ΑΕΚ.
Γνωρίζει άραγε πως κάθε φορά που βρέχει το μισό γήπεδο γεμίζει με νερά και η προπόνηση γίνεται με πετσέτες στο πάτωμα επειδή στάζει η οροφή;
Έχει δει ο πρόεδρος τον Αλβανό τον Μπακαούκα και τον Καρυπίδη στις προπονήσεις να κάνουν προσποιήσεις για να τριπλάρουν τις βρεγμένες πετσέτες στο πάτωμα;
Ζήτω ο πρωταθλητισμός πρόεδρε.

Anonymous said...

Ο Λαζόπουλος δεν είναι χαζός. Απλά χρησιμοποιεί το handball για να χωθεί στο ποδόσφαιρο. Άλλωστε όπως δήλωσε πολλές φορές, επιθυμεί να συμμετάσχει οικονομικά στην κατασκευή του γηπέδου. Μιλάμε για γήπεδο ποδοσφαίρου όχι για το κλειστό. Εκεί κανένα δρόμο δεν προτείνει, καμία λύση. Χέστηκε για το handball. Στα λόγια είναι καλός αλλά στα έργα άστα.
Μέχρι πριν λίγους μήνες τον υπερασπιζόμουν μέχρι να φανεί τι κουμάσι είναι. Αλλά πια είναι ξεκάθαρο πως κοιτά μόνο τη πάρτι του.
Ανύπαρκτος ως διοίκηση, με πολλά λόγια και μηδέν έργα. Αν αγαπούσε το άθλημα θα ήταν δίπλα στους παίχτες και το τεχνικό team ώστε να ΑΚΟΥΕΙ από πρώτο χέρι τα προβλήματα και να λύνει αυτά που μπορεί. Κοροϊδεύει τους παίχτες υποσχόμενος πληρωμές που δεν γίνονται (κατ' επανάληψη σύμφωνα με τα λεγόμενα των ίδιων των παιχτών).
Ακούσαμε λόγια πολλά για ακαδημίες handball σε όλη την Ελλάδα. ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Ακούσαμε πολλά για χτίσιμο της εικόνας του handball με δημιουργία site. ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Από την άλλη μεριά θα μπορούσε να πει κάποιος πως αυτά που έχει κάνει δεν πρέπει να τα απαξιώνουμε (δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έβαλε το χέρι στη τσέπη). Η αλήθεια είναι ότι λεφτά έδωσε και μάλιστα πολλά. Αλλά χωρίς νόημα.
Έβαλε λεφτά με στόχο να υποστηρίξει την ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ στο χώρο της ΑΕΚ. Για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του ως ευεργέτη και "προέδρου". Αν πραγματικά αγαπούσε το άθλημα και πόναγε το κόσμο της ΑΕΚ που τόσα έχει περάσει θα κοιτούσε την ουσία και όχι την εικόνα.
Τι να το κάνω το TARAFLEX όταν δεν έχω γήπεδο;
Το προπονητήριο μου (κλειστό Μενιδίου) στάζει νερά όταν βρέχει και κινδυνεύουν οι παίχτες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με τραυματισμούς.
Τι να τους κάνω τους πολύ σπουδαίους Ραξεβιτς, Ζούγιοβιτς, Αλβανό, Καρυπίδη, Σανίκη κλπ αν τους έχω απλήρωτους & δυσαρεστημένους;
Είναι αστείο αλλά ούτε προπονητικά μπλουζάκια δεν έχουν οι παίχτες. Με σκισμένα μπλουζάκια προπονούνται ή με δικά τους & ας είναι άλλης ομάδας.
Στα λόγια όμως δηλώνουμε ότι θα φέρουμε το Champions League σύντομα. Θα γελούσα με όλα αυτά αλλά δυστυχώς δεν είναι για γέλια.

Anonymous said...

Τα παιχνίδια γίνονται κανονικά. Μπράβο σε ολους τους εμπλεκόμενους για την σωστή διαχείριση του θέματος!!!

Anonymous said...

Ωραίος ο κύριος Παντελής στον τελικό των νεανίδων, που διαμαρτυρόταν έντονα όρθιος στους διαιτητές.Παράδειγμα προς μίμηση για τα νεαρά κορίτσια και τους γονείς.Εκλεισε ιατρείο και ΟΧΕ και οδεύει προς διάλυση και το συνδεσμο διαιτητών

Anonymous said...

Ο γκαντέμης, ο κύρ.Παντελής μόνο στην αυλή του νησιού του μπορεί να έχει επιτυχίες.Ας το προσπαθήσει!!!!!

Anonymous said...

νομιζετε οτι ειναι απληρωτη τα εχουνε παρει ολα σας το λεο εγω που ειμε φιλος με τον γεωργιαδη μια χαρα τα εχουνε παρει κριμα για εσας

Anonymous said...

κριμα για εσενα,τον γεωργιαδη,και την ελληνικη ορθογραφια...

Anonymous said...

γηατί; δεν τα έγραψαι καλά; θα τον μαλόσο; Τα άλφα ωμος τα πετηχε όλα.

Anonymous said...

σας ποναει οτι η ΑΕΚ ειναι μια ομαδα με παιχταραδες και προεδραρα και σας τσουζει πειτε το