Με σούπερ Δεληγιάννη πήρε τη νίκη ο Διομήδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με σούπερ Δεληγιάννη πήρε τη νίκη ο Διομήδης

Μπορεί να μην εντυπωσίασε, αλλά ο Διομήδης έχει τον τρόπο να κερδίσει παιχνίδια όπως το σημερινό με τον ΠΑΟΚ. Οι «Λύκοι» με έναν φοβερό εκτελεστή στην.... φαρέτρα τους τον Κώστα Δεληγιάννη που σημείωσε 11 γκολ νίκησαν 31-24 τον άκρως μαχητικό ΠΑΟΚ και πλησίασαν στον πόντο την ΑΕΚ, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της Α1 Ανδρών. Ο «δικέφαλος» ήταν απρόσμενα –λόγω των σοβαρών βασικών απουσιών- καλός και μέχρι το 45' ήταν πολύ ανταγωνιστικός και διεκδικούσε επί ίσοις όροις την νίκη. Ο Διομήδης ωστόσο ήταν πιο αποτελεσματικός στα κρίσιμα σημεία και έφτασε στην επικράτηση, κερδίζοντας πολλές προσωπικές μονομαχίες στην επίθεση.

Δηλώσεις

Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη): «Περίμενα στο ημίχρονο να χάνουμε 5 γκολ. Όλη την εβδομάδα στην προπόνηση είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και βρισκόμαστε φυσιολογικά σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Στο β' ημίχρονο τρέξαμε και είχαμε αποτελεσματικότητα στην επίθεση, ενώ η άμυνα μας ήταν συμπαγής. Σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ, η νίκη μας είναι ακόμα πιο σημαντική.
Απόστολος Παλάσκας (αριστερός ίντερ ΠΑΟΚ): «Ήρθαμε εδώ παρά τις απουσίες για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Κάναμε καλή προσπάθεια. Στο τέλος κουραστήκαμε. Πρέπει να κερδίσουμε στο Λουτράκι για να μπούμε στην τετράδα».

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΠΑΟΚ 31-24
Τα πεντάλεπτα: 1-1, 3-3, 7-5, 10-6, 11-9, 12-12 (ημχ.), 14-13, 17-15, 21-18, 25-20, 27-21, 31-24
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Ζαραβίνας 4, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 3, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Μάλλιος 6, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 1, Σπέντζος, Ανανιάδης, Δεληγιάννης 11, Λοίζος, Μαστορογιάννης 3, Κολυτούμπας, Χατζηκωνσταντίνου, Τάσκοβιτς 3.
ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Νάση, Παλάσκας 6, Γουργούμης, Νικολαϊδης Ν. 6, Βότσης 3, Κοκκώνης 2, Ιλερής 2, Ορφανουδάκης, Παπαδόπουλος, Τρουμπέτας 4, Κεσίδης 1, Τσεσμετζίδης. Διαιτητές: Καραπάνος- Χρόνης, δίλεπτα: 3-8, πέναλτι: 1/1-1/1

(Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος)

1 comment

Anonymous said...

με μεγαλη χαρα ξαναειδα στα γηπεδα μετα απο πολυ καιρο ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα του αθληματος.Να εισαι γερος και δυνατος να μην ξαναχασεις ουτε προπονηση απο τραυματισμους και να εχεις μνημη και πιστη.WELCOME BACK MY FRIEND NICK...