MVP της αγωνιστικής ο Π. Αποστολίδης του Φοίβου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

MVP της αγωνιστικής ο Π. Αποστολίδης του Φοίβου

Πολυτιμότερος παίκτης της 13ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών αναδείχθηκε παμψηφεί ο Παναγιώτης Αποστολίδης. Ο πλέι μέικερ του Φοίβου Συκεών ήταν καθοριστικός σε άμυνα και επίθεση (7 γκολ) στην μεγάλη νίκη της ομάδας του με 20-18 στην έδρα του Αρχελάου Κατερίνης.

«Ευχαριστώ τους προπονητές. Είναι μεγάλη διάκριση, αλλά το σημαντικότερο θα είναι να ευοδωθεί η προσπάθεια της ομάδας μου για σωτηρία. Υπάρχει ατομική και ομαδική προσπάθεια σε όλο αυτό
που γίνεται στον Φοίβο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όμως ιδιαιτέρως δύο ανθρώπους της ομάδας τον προπονητή Βασίλη Σκανδάλη και τον φυσιοθεραπευτή Σάββα Ελαβάνογλου», σχολίασε ο 27χρονος αθλητής στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

Μπαίνει χειρουργείο ο Σαϊδες
Ο αθλητής του Αρχελάου Κατερίνης Γαβριήλ Σαϊδές που χτύπησε σοβαρά στον αγώνα με τον Φοίβο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κατερίνης, όπως διαπιστώθηκε, υπέστη κάταγμα στην επιγονατίδα. Ο 35χρονος εξτρέμ θα χειρουργηθεί στην κλινική «Άγιος Λουκάς» στη Θεσσαλονίκη. Αμέσως μετά το ματς διοίκηση, παίκτες και προπονητικό επιτελείο τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο να του ευχηθούν καλή ανάρρωση, ενώ ο Αρχέλαος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου Κατερίνης.

Πηγή φωτό: http://pieriasport.blogspot.gr/

No comments