Συνεργασία ΓΑΣ και Πόντιων Κιλκίς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεργασία ΓΑΣ και Πόντιων Κιλκίς

Την από κοινού συνεργασία σε θέματα και λειτουργία των τμημάτων υποδομής συμφώνησαν σε συνάντηση που είχαν χθες Τρίτη 30 Ιουλίου εκπρόσωποι του τμήματος χειροσφαίρισης του ΓΑΣ Κιλκίς με τους διοικούντες των Ποντίων Κιλκίς. Η συμφωνία αυτή είναι το επιστέγασμα των επαφών που είχαν εδώ και καιρό οι δύο πλευρές με απώτερο στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος και της το δυνατό ορθότερης αξιοποίησης και ανάδειξης των νεαρών αθλητών της πόλης του Κιλκίς.

Το δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι ομάδες έχει ως εξής: «Σήμερα στις 30 Ιουλίου 2013 συναντήθηκαν
εκπρόσωποι των διοικήσεων του Α.Μ.Σ Πόντιοι Κιλκίς και του τμήματος Χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ Κιλκίς και κατέληξαν σε μία επί της αρχής συμφωνία ώστε από τη νέα αγωνιστική περίοδο να υπάρχει κοινή διαχείριση στα Τμήματα Υποδομής με σκοπό την παροχή όσο το δυνατό καλύτερων προοπτικών στους νεαρούς αθλητές αλλά και την αποτελεσματικότερη εκμετάλλευση των διαθέσιμων πόρων. Αποτελεί πεποίθηση των ανθρώπων των δύο συλλόγων ότι μέσω της συνεργασίας και των κοινών προσπαθειών θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη των αθλητών και του αθλήματος. Η συμφωνία ήταν αποτέλεσμα συζητήσεων που διήρκεσαν αρκετούς μήνες και οι τεχνικές λεπτομέρειες θα οριστικοποιηθούν στο επόμενο διάστημα οπότε θα ανακοινωθούν και οι άνθρωποι οι οποίοι θα στελεχώσουν την Ακαδημία.»

Πηγή: http://handballgackilkis.blogspot.gr - http://handballteam.blogspot.gr/ (φωτό)

4 comments

Anonymous said...

επιτέλους οι αφοι και ο κυρ-νίκος ρήξαν τα εγώ τους. ελπίζουμε να δοθει επιτέλους όραμα! όραμα! η δημιουργία ενός μέγαλου και άρτια οργανωμένου handball club!!!

Anonymous said...

μια απο τα ιδια

Anonymous said...

Κιλκισταν στο τετράγωνο...

Anonymous said...

κρατήστε αυτούς που πρέπει και μπορουν και όλους τους αλλους πετάξ'τε τους.καλότ οοραμα και η συνεργασιες αλλα οποιος δεν μπορει ας παταει στο γηπεδο μνο για να χερεται τα παιδιά που παίζουν