Η Μαρία Παπαδοπούλου στον ΠΑΟΚ, ανανέωσε η Νάνσυ Στρατάκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Μαρία Παπαδοπούλου στον ΠΑΟΚ, ανανέωσε η Νάνσυ Στρατάκη

Την προηγούμενη σεζόν σε 13 αγώνες η 33χρονη Βεροιώτισσα πλέι μέικερ είχε 69 γκολ (μ.ο., 5,31) ως αθλήτρια του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, επίδοση που την έφερε στην έκτη θέση του πίνακα των σκόρερς της Α1 γυναικών.

«Μιλήσαμε με τον κ.  Χασεκίδη, αλλά και με τη Γρηγορία Γκόλια. Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Εγώ θέλω να ενισχύσω όσο μπορώ την ομάδα ώστε να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι και να φτάσουμε στο νταμπλ, ενώ στους στόχους μας είναι και η καλή εμφάνιση στην Ευρώπη. Με πολλή δουλειά ελπίζω να τα καταφέρουμε όλα».

«Πάνω απ΄ όλα υγεία για όλα τα κορίτσια. Εύχομαι και η Μαρία να σηκώσει τίτλους με τη φανέλα του
ΠΑΟΚ, γιατί το αξίζει», δήλωσε ο έφορος της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης.

Ανανέωσε η Νάνσυ Στρατάκη
Η σημερινή μέρα εκτός από την υπογραφή της συνεργασίας με τη Μαρία Παπαδοπούλου, περιελάμβανε και την ανανέωση της συνεργασίας με τη Νάνσυ Στρατάκη. Η διεθνής περιφερειακός, που πέρσι συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, τέλειωσε τη σεζόν με 61 γκολ σε είκοσι αγώνες (μ.ο.) 3,05).

«Ήταν κάτι που το ήθελα . Θα είναι δύσκολη η χρονιά για μένα, καθώς δεν θα μένω στη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο , από την πλευρά μου θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Για καμία άλλη ομάδα δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ταξιδεύω 320 χιλιόμετρα αυθημερόν από τον Φιλώτα Φλώρινας, για προπονήσεις και αγώνες. Ελπίζω ότι και η νέα σεζόν θα κατακτήσουμε τίτλους φέρνοντας ακόμη περισσότερους φίλους του ΠΑΟΚ κοντά στο γυναικείο χάντμπολ», δήλωσε η Νάνσυ Στρατάκη στο paokhandball.gr

No comments