Για δυο χρόνια κάτοικος της Προβένς ο Βασιλάκης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για δυο χρόνια κάτοικος της Προβένς ο Βασιλάκης

Συμβόλαιο δύο ετών με την Γαλλική ομάδα Ο Αν Προβένς υπέγραψε ο Αλέξανδρος Βασιλάκης που θα συνεχίσει στο Γαλλικό πρωτάθλημα την καριέρα του μετά το πετυχημένο και σύντομο πέρασμα του από την Τουλούζ. Ο 34χρονος δεξιός ίντερ επιλέχθηκε από το τεχνικό επιτελείο αντί του Γάλλου διεθνή Σεντρίκ Μπουρντέ!

Η Προβένσε είναι η τελευταία ομάδα του Γάλλου Σούπερ σταρ Νίκολα Καράμπατιτς και του αδερφού του Λούκα, πριν ο χρυσός ολυμπιονίκης υπογράψει τετραετές
συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα. Η Προβένς έχει στόχο την επόμενη σεζόν να καθιερωθεί στην 8αδα του πρωταθλήματος. Όπως τόνισε ο διεθνής αριστερόχειρας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτό θα είναι το τελευταίο συμβόλαιο του στο εξωτερικό, το οποίο αν το εξαντλήσει θα έχει συμπληρώσει 12 χρόνια εκτός Ελλάδας!

«Είμαι πολύ χαρούμενος πού υπέγραψα σε αυτή την ομάδα. Έδειξαν ότι με θέλουν πολύ από την αρχή των συνομιλιών. Είναι ένας υγιής σύλλογος χωρίς οικονομικά προβλήματα, κάτι δυσεύρετο στις σημερινές εποχές. Πιθανότατα είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο στο εξωτερικό. Θέλω να ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον φίλο και μάνατζερ μου Νίκο Δουρουκλάκη που δέκα χρόνια τώρα είμαστε μαζί στις όμορφες και στις άσχημες στιγμές, αλλά και την οικογένεια μου που με στηρίζει σε κάθε μου βήμα».

11 comments

Anonymous said...

Αυτη η ομαδα δεν ειναι η AIX ρε παιδια??

Anonymous said...

Κύριε admin για το Πρωτάθλημα Παμπαίδων στην Αργολίδα θα γράψεις τίποτα ή είσαι θιγμένος απο τους Αργείτες και του κάνεις αποκλεισμό από το Blog?

Anonymous said...

Και για τα γαλακτοκομεία του αργους θέλουμε ενημέρωση...τόσο τυρί/γιαούρτι και γάλα είναι κρίμα να μην εξάγεται στο εξωτερικό...

Anonymous said...

Ελα εδώ να σου δώσουμε την αντιπροσωπεία! έχεις κάνει ποτέ τεστ IQ??

Anonymous said...

Δεν έχω κάνει,
πάντως σίγουρα θα έχω μεγαλύτερο IQ από αυτόν που τον αδικεί ο κακός ο κύριος admin...

Anonymous said...

Πρωτάθλημα Παμπαιδων 2013 στα κλειστά γυμναστήρια Αργους , Ναυπλίου , Ν. Κιου , Αγ. Τριάδας με την επωνυμία Diomidis Cup .
Εκεί στο Αργος φιλοδοξούν να ειναι η τέλεια διοργάνωση . Πέτυχαν εντυπωσιακα ανταγωνιστική τιμή συμμετοχής (155 € ) , το συνδέουν με την ιστορία και τον Πολιτισμό του τόπου τους,έχουν 100 εθελοντές που ασχολούνται με την διοργάνωση και συνεργάζονται υποδειγματικά με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ( ΟΧΕ , Δημο , Περιφέρεια , Ομάδες κ.α. ) .
Στόχος τους ειναι να πετύχει η φετινή διοργάνωση και του χρόνου να διοργανώσουν ένα Διεθνές Τουρνουά Χάντμπωλ που να αφήνει έσοδα στον τροπο τους και την ομάδα τους.
Μπράβο τους !!!!!

Ενας γονιός που το παιδί του συμμετέχει στο Diomidis Cup ( και ο ίδιος κάνει ένα πενθήμερο διακοπων στην Αργολίδα .

ΥΓ κρίμα που αναγκαζόμαστε να σχολιάζουμε σε άσχετο post κύριε admin οποίος κι αν ειναι ο λόγος .

Anonymous said...

Aαα κύριε 7.07 θα σας μαλλώσω.Δεν το ξέρετε ότι δεν κάνει να λέτε καλά λόγια για οτιδήποτε έχει σχέση με το Άργος? Το Άργος είναι η πηγή του κακού για οτιδήποτε άσχημο συμβαίνει στο handball.Που τον βρηκαν τον πολιτισμό οι βλάχοι οι βοσκοί οι χωριάτες?

Μόνο ύβρεις και χυδαίοι χαρακτηρισμοί επιτρέπονται μη χαλάτε την πιάτσα

ΥΓ.Με το καλό να έρθουν στην περιοχή μας οι 27 ομάδες και οι συνοδοί τους ,και να απολαύσουν τα παιδάκια την παραμονή τους παίζοντας και διασκεδάζοντας ταυτόχρονα.Καλώς να ορίσετε όλοι σας

Anonymous said...

Στο λαμογιστάν οτι καλό πάει να γίνει παντού βλέπουμε λαμογιά από πίσω!!! ετσι μας μάθανε να σκεπτόμαστε!!!!!

Anonymous said...

για να τελειωνει το παραμυθι:εδω ειναι μπλογκ που αναπαραγει τις οποιες ειδησεις,δεν ειναι δημοσιογραφικο σαιτ.τωρα,αν ο διομηδης,η' ο οποιος αλλος φορεας εχει την ευθυνη,εχει αναρτησει δελτιο τυπου σχετικα με την διοργανωση,και ο admin δεν το εχει ποσταρει,αυτο ειναι αλλο καπελο

ΣΚΡ said...

https://www.facebook.com/DiomidisCup?fref=ts

Anonymous said...

Εγω δεν ειχα την τυχη να ειμαι στην περιοχη για να δω τους αγωνες αλλα ο γιος μου που συμμετεχει και οι συνοδοι της ομαδος με ειπαν οτι ειναι η καλυτερη διοργανωση που εχει γινει ποτε.
Ευχαριστουμε τους διοργανωτες .

Ειναι κριμα που ενα χαντμπολικο μπλοκ δεν συμμετεχει στην χαρα 300 αθλητων, Ρε οι 300 αθλητες που παιζουν εκει κατω ειναι σχεδον ο μισος πληθυσμος που ασχολειται με το ανυπαρκτο αθλημα που υποτιθεται οτι το υπηρετειτε με αυταπαρνηση [λεμε τωρα],ειναι δυνατον να μην θελετε να το καλυψετε?????? δημοσιογραφικα ???????