Πρωταθλήτρια Ελλάδας μινι κοριτσιών ο ΓΑΣ Καματερού (φωτο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρωταθλήτρια Ελλάδας μινι κοριτσιών ο ΓΑΣ Καματερού (φωτο)

Ολοκληρωθηκαν την Παρασκευή 21 Ιουνίου στο κλειστο γηπεδο της Νάουσας, οι τελικοι αγωνες του ΟΠΕΝ πανελληνιου πρωταθλήματος ΜΙΝΙ κοριτσιών.

Το πρωταθλημα κατέκτησε η ομάδα του ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ η οποία ύστερα απο έναν συναρπαστικό τελικό σ ενα καταμεστο κλειστο γηπεδο νίκησε την ομαδα του Σ.Κ.Σ.Κ ΠΥΛΑΙΑΣ ΚΩΝΣ/ΠΟΛΙΤΩΝ 22-20 στην διαδικασία των πέναλτυ και αφου η κανονικη διαρκεια του αγωνα εληξε 19-19 με την τερματοφυλακα του Καματερού να κανει διπλή απόκρουση σε τετ α τετ τα τελευταία 3 δευτερολεπτα.

Στον μικρο τελικο νικητρια αναδειχθεικε η ομαδα του Αριωνα Πτολεμαίδας νικωντας σ εναν εξισου συναρπαστικο αγωνα την ομαδα της Ν.Ιωνιας με 30-27.

Η τελικη καταταξη του τουρνουα

1.ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ
2.ΣΚΣΚ ΠΥΛΑΙΑΣ ΚΩΝΣ/ΠΟΛΙΤΕΣ
3.ΑΡΙΩΝΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
4.Ν.ΙΩΝΙΑ
5.Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ
6.ΑΠΣ ΦΕΡΩΝΑΣ
7.ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
8.ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
9.ΔΡΑΜΑ 1986
10.ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

-Το κυπελλο fair play απονεμηθηκε στην ομαδα του Φαιακα Κερκυρας
-Το κυπελλο ηθους απονεμηθηκε στην ομαδα του Ζαφειρακη Ναουσας
-Τις απονομες εκαναν ο Αντιδημαρχος Ναουσας κ. Βραντζος Θωμας, ο Αντιπροεδρος της ΕΣΧΚΜ κ. Ντοβας Διονυσης, το μελος της ΚΕΔ/ΟΧΕ Βλαχος Ε., ο Αντιπροεδρος του ΣΥΠΧΕ κ.Τογανιδης Θεοδωρος, η Προεδρος του Ζαφειρακη κ.Ραλλη Δεσποινα, το πρώην μέλος της ΚΕΔ κ. Χατζηγεωργίου Δ. και οι Προπονητες Αναπτυξης της ΟΧΕ  Μπιζετας Γιαννης και Λαζαριδης Γιαννης.

  • Click to enlarge image DSC01192.JPG
  • Click to enlarge image DSC01287.JPG
  • Click to enlarge image DSC01296.JPG

3 comments

Anonymous said...

μπραβο στο καματερο για τις επιτυχιες που εχει τα τελευταια χρονια.

Anonymous said...

Το Καματερο εχει καταξιωθει πλεον στο αθλημα και κανει σοβαρη δουλεια με σοβαρους προπονητες.Τα τμηματα υποδομης εχουν φερει πολλες επιτυχιες ολα αυτα τα χρονια και διαφημιζουν την πολη τους επαξια.Το επομενο στοιχημα ειναι οι μεγαλες ομαδες να ακολουθησουν τον ιδιο δρομο των επιτυχιων και να φτασουν το συλλογο στα μεγαλα σαλονια της Α1 και να καταξιωθουν εκει.Μπραβο σε ολους τους ανθρωπους που ασχολουνται με τον ΓΑΣΚ και σε ολους εκεινους που με την χορηγια τους βοηθουν στο να υφιστατε ο συλλογος και να λειτουργει σε υψηλο επιπεδο.IΛ.

Anonymous said...

11.30 θα συμφωνησω μαζι σου ως το πρωτο μερος.οσο για το τελος μεγαλη κατηγορια -Α1- δεν ηταν περυσι το γυναικειο σας?Σε 3 παιχνιδια νομιζω δεν κατεβηκε.Και το 13-14 θα κατεβει στην Α2?Ο χρονος θα δειξει για την σοβαροτητα.Μακαρι να ειναι οπως τα λες.