Αύριο στις 20:00 (ΟΤΕ TV) η Εθνική με Ιταλία στη Λάρισα - Κρανάκης: Απο εμάς εξαρτάται - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αύριο στις 20:00 (ΟΤΕ TV) η Εθνική με Ιταλία στη Λάρισα - Κρανάκης: Απο εμάς εξαρτάται

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την «Σκουάντρα Ατζούρα»: «Είναι το τελευταίο ματς του ομίλου και θέλουμε να ολοκληρώσουμε θετικά αυτή την σειρά των αγώνων. Έχουμε αβαντάζ την νίκη μας με 6 γκολ εκτός έδρας, αλλά η διαφορά αυτή είναι... μαγική εικόνα. Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε πολύ, όπως φαντάζομαι και η Ιταλία που από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα έχει δώσει πολλούς αγώνες και έχει ενισχυθεί με νατουραλιζέ παίκτες. Θα εξαρτηθεί από εμάς, πόσο σοβαροί θα εμφανιστούμε και αποφασισμένοι».
«Ομοιογένεια και βαθμοί τα καλά μας στοιχεία»
Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τα στοιχεία που πρέπει να κρατήσει η ομάδα από την μέχρι τώρα πορεία της, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό: «Κρατάμε το απόλυτο των βαθμών και τα θετικά στοιχεία όπως η ομοιογένεια. Θέλουμε να δούμε την αγωνιστική και σωματική ετοιμότητα των αθλητών, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε και ένα επιπλέον πρόβλημα που είναι η απραξία κάποιων αθλητών που φτάνει ακόμα και τις 45 ημέρες».
«Παραπάνω παίκτης μας ο κόσμος της Λάρισας»

Τέλος αναφορικά με το άνοιγμα στην περιφέρεια και την πρώτη παρουσία της Εθνικής Ανδρών στην Λάρισα, τόνισε: «Απευθύνουμε κάλεσμα στον κόσμο της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας. Θέλουμε ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας να είναι ένας παίκτης παραπάνω στην ομάδα μας».

Οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού, καθώς και των διεθνών αθλητών Νίκου Ριγανά, Θόδωρου Ευαγγελίδη, Γιώργου Γεωργιάδη και Απόστολου Παλάσκα στην ιστοσελίδα sportshero.gr και συγκεκριμένα στο παρακάτω λινκ: http://www.sportshero.gr/index.php/sports/handball/item/4819-xekinaei-i-proetoimasia-ton-andron-gia-tin-italia-video

15 comments

greekhandball.com said...

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας απόψε που είναι το φαβορί. Μπορεί να νομίζουν μερικοί ότι η Ιταλία είναι εύκολη ομάδα, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Επίσης έρχεται από 9 αγώνες φιλικούς και επίσημους από τον Ιανουάριο, ενώ εμείς είχαμε μόνο το παιχνίδι στην Αγγλία. Ας ελπίσουμε επίσης ότι θα έχει κόσμο το γήπεδο της Λάρισας και η επιλογή της συγκεκριμένης έδρας να αποδειχθεί σωστή.

Anonymous said...

Μας άγχωσαν λιγοσ το τέλος αλλά όλα καλά ,τέλος καλό για την Εθνική μας! 29-27

Anonymous said...

Γράφω απευθυνόμενος στον Ομοσπονδιακό Προπονητή κύριο Κρανάκη και ζητώ να βγει δημοσίως και να πάρει θέση στο εξής ερώτημά μου:
Είμαι πάνω από 30 χρόνια φίλαθλος στο Ελληνικό χάντμπολ, κατά τα οποία δεν έχω υπάρξει οπαδός σε καμία συγκεκριμένη ομάδα.
Τις τελευταίες εβδομάδες διαβάζω στο blog διάφορα σχόλια και χαρακτηρισμούς για τον αθλητή Γιώργο Πέρρο, του οποίου την πορεία έχω παρακολουθήσει για αρκετά χρόνια και στα Βριλήσσια, αλλά και στον Ποσειδώνα. Δεν μπορώ να παραβλέψω την αξία του συγκεκριμένου παίχτη, τον οποίο σέβομαι και θαυμάζω ως αθλητή και άνθρωπο. Κατόπιν λοιπόν της μεταγραφής του Γραμματικού από τα Βριλήσσια στο εξωτερικό, κατάφερε ο Πέρρος να γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας των Βριλησσίων και αναδείχτηκε δύο φορές πρώτος σκόρερ και καλύτερος play maker στην Ελλάδα.
Μετά τη διάλυση των Βριλησσίων, ο Πέρρος μετεγγράφηκε σε ομάδα Α2 στον Ποσειδώνα, την οποία ομάδα με την παρουσία του κατάφερε να την ανεβάσει στην Α1 αήττητη, σημειώνοντας πάνω από 200 γκολ. Είναι τυχαίο αυτό κύριε Κρανάκη; Είναι τυχαίο κύριε Κρανάκη που σε όλα τα ματς που τον είχες αντίπαλο, σε όποια ομάδα και να ήσουν, τον έπαιζες man-to-man; Γιατί μόνο τον συγκεκριμένο παίχτη; Τί ακριβώς φοβόσουν; Παρακολούθησα, επίσης, στο Λουτράκι τον αγώνα της ομάδος σου με τον Ποσειδώνα. Γιατί κύριε Κρανάκη τον έπαιζες για ακόμη μία φορά man-to-man; Αν θέλεις τη γνώμη μου κύριε Κρανάκη, σου είχε σκοράρει πάρα πολλές φορές στο συγκεκριμένο αγώνα, παρόλο το man-to-man σου και ειδικά στα κρισιμότερα τελευταία 2 λεπτά που το σκορ ήταν 1 υπέρ σου, ήσουν τυχερός που τραυματίστηκε και βγήκε εκτός, γιατί θα τον έχανες τελικά τον αγώνα. Είναι τυχαία όλα αυτά κύριε Κρανάκη για τον αθλητή αυτόν;
Ξέρω καλά ότι θα τον ήθελες όχι μόνο στην Εθνική, αλλά και στην ομάδα σου. Θα θέλαμε να γνωρίζουμε φαντάζομαι όλοι οι φίλαθλοι του χάντμπολ, δια στόματός σου, τί πραγματικά φταίει; Η ΟΧΕ ή το σωματείο σου;
Αναμένω τις απαντήσεις σας.

Anonymous said...

Είσαι απόλυτα σωστός...Θα ήταν ώριμο από τον κύριο κρανάκη να δώσει μία απάντηση, αν και νομίζω ότι δεν έχει κάποια απάντηση!!!

Anonymous said...

για να θελεις να βγαινει καποιος δημοσια να απανταει στα ερωτηματα σου,πρεπει,τουλαχιστον,να εχεις την ευθιξια να τα υποβαλλεις επωνυμα,αγαπητε φιλαθλε του χαντμπολ 30ετης πορειας,που σ΄αυτα τα χρονια που παρακολουθεις σου εκανε εντυπωση η πορεια του περρου,και οντας φιλαθλος του αθληματος,την συγκεκριμενη αγωνιστικη,ολως παραδοξως,σου κεντρισε το ενδιαφερον να παρακολουθησεις το αμφιρροπο ντερμπι...ποσειδωνας-δουκας!!εκτος και αν βρισκοσουν εκει για κανα αμμολουτρο,και με την ευκαιρια...οποτε παω πασσο.αντε,γιατι μας τα εχετε κανει τσουρεκια με τον περρο,συγγενεις και φιλοι.καληνυχτα

4:2 said...

Πολύς ντόρος για τον Γιώργο αν και δεν το έχει ανάγκη ο ίδιος.Σίγουρα την αξία του δεν την αμφισβητεί κανείς αλλά σταματήστε να αναφέρεστε συνέχεια στο Γιώργο.Να κάνουμε τα μπάνια μας όλοι και από Αύγουστο θα δούμε σε ποια ομάδα θα πάει ο ένας και σε ποια ο άλλος.

Anonymous said...

αυτουνού εδώ μάλλον του χει κάνει ζημιά ο πέρρος...για να του τάχουμε κάνει τσουρέκια...

4:2 said...

Επειδή ψάχνεστε όλοι για να φτιάχνετε κλίμα και να έχετε κάτι να "ασχοληθείτε" δεν σημαίνει ότι πρέπει να μου έχει κάνει ζημιά ο Γιώργος.Και έχω χάσει από τις ομάδες του Γιώργου και ο Γιώργος από τη δικιά μου.
Υ.Γ. Είμαστε γενικά αυτοκαταστροφικοί στο άθλημά μας.Μπράβο σε όλους μας....

Anonymous said...

Φτάνει με τον Πέρρο,δηλαδή αν ήταν και καλός παίκτης πόσο θα μας πρήζατε?Πάρτε το χαμπάρι,δεν κάνει για την Εθνική,για το λουτράκι καλός είναι!

Anonymous said...

Γιατί επειδή το λες εσύ ?

Anonymous said...

Ατύχησες...ούτε καν πλησίασες...
Και στα κιλά και στη περιοχή που μένω...και στο αν ξέρω τον πέρρο και αν είμαι φίλος του...(δεν τον έχω γνωρίσει καν...)
είμαι απλά ένας αντικειμενικός φίλαθλος που τον υποστηρίζει επειδή κάτι κομπλεξικοί σαν και σένα γράφουνε αηδίες εδώ οχι μόνο για το πέρρο αλλά γενικά...
Σε λυπάμαι απλά...
Ξέπλυμα!

Anonymous said...

Θα έβγαινα δημόσια να μιλήσω. Λυπάμαι όμως για την εμπάθεια που σας χαρακτηρίζει και δε θέλω να εκθέσω κανέναν, αλλά ούτε και να εκτεθώ. Κι αν θεωρείς ότι εγώ κάνω λάθος που δε βγαίνω δημόσια να μιλήσω, τότε σε προσκαλώ να γίνεις παράδειγμα προς μίμηση.
Η αφορμή που αποφάσισα να γράψω είναι γιατί διαβάζοντας τα σχόλια στο blog, αντιλήφθηκα ότι το 99% το σχολίων αφορούν σε εκείνον και έτσι απλά αποφάσισα να πω τη γνώμη μου, βάσει των όσων γνωρίζω. Το ίδιο θα έκανα και για κάποιο άλλο παιδί.
Και ναι, έτυχε να βρίσκομαι στο Λουτράκι, καθότι διατηρώ φιλικές σχέσεις με το μέρος τα τελευταία 15 χρόνια.
Ο κύριος Κρανάκης όμως οφείλει να βγει να μιλήσει δημοσίως και φυσικά οφείλει να είναι υπόλογος για τις επιλογές του στους φιλάθλους του αθλήματος. Αλλιώς ας παραιτηθεί από τα δικαιώματά του.
Δεν μπορείς να λέγεσαι ομοσπονδιακός προπονητής και παράλληλα να μην μπορείς να υποστηρίξεις τις θέσεις σου που με τόσο ζήλο στηρίζεις όλα αυτά τα χρόνια.
Αν κ η δική σου η άποψη δε με αφορά, απαξιώ προσωπικά, διότι ο λόγος σου δεν έχει τεκμηρίωση, παρόλα αυτά, θα το λάβω ως αφορμή για να προκαλέσω για ακόμη μία φορά τον κύριο Κρανάκη να βγει να απαντήσει δημόσια στα αναπάντητα ερωτήματα που του θέτουν οι φίλαθλοι του και δει στο συγκεκριμένο. Λοιπόν, κύριε Κρανάκη, θα μας κάνετε την τιμή;
Θα χαρώ πολύ να ακούσω τις θέσεις σας.

Anonymous said...

Ωραίο το βιντεακι που ανερτησες φίλε μου. Μήπως θυμάσαι και το σκορ του αγώνα; Αστο μην ψάχνεις. 39-25 νίκη του Δουκα. Απορώ πως ο ηγέτης Περρος δεν οδήγησε την ομάδα του Ποσειδωνα στη νίκη. Ολα ξεκινούν απο την άμυνα φίλε μου και καταλήγουν στην επίθεση. Οσα γκολ θεαματικά και να βάλεις εάν δεν παίξεις καλη άμυνα πάντα θα χάνεις.
Δεν μείωνω σε καμία περίπτωση την αξία του Πέρρου αλλα να είσαι σίγουρος ότι όταν πρέπει ο Κρανακης θα τον καλέσει στην Εθνική. Άλλωστε τόσα χρόνια πέρασαν αλλα δεν είδα και κανεναν άλλο προπονητη να καλέσει τον Πέρρο στην Εθνικη...Τυχαίο; Δε νομίζω.
Ο κυρ Σταυρός βέβαια ας ρωτήσει τους ειδικούς για να δούμε τι θα του πουν. Κάνει ή δεν κάνει για την εθνικη ο γιος του.
Στις ασφάλειες ζωής πάντως έχω μάθει ότι ο Πέρρος τα πηγαίνει καλα.

Anonymous said...

Σεφερτ

Anonymous said...

πολυ σωστα!ο σεφερτ!οπως και καθε ελληνα που επαιζε χαντμπολ στην α1 ελλαδος,μεχρι ο,τι να΄ναι κατηγορια εξωτερικου,ωστε να καταληξει.οπως εκανε ο "παππους",οταν ειχε ερθει ελλαδα,και μετα σε συνεννοηση με αλυκακο,ποιοι μπορουσαν να μπουνε τσοντα στην 16αδα για μορια,η΄ κουτρα διακοπες,αφου οι προεδροι τους,στηριζανε την προεδραρα...αααχχχχ..!αξεχαστες εποχες