MVP ο Νίκος Μουντζουρίδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

MVP ο Νίκος Μουντζουρίδης


Κορυφαίος παίκτης της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Α1 Ανδρών αναδείχθηκε ο Νίκος Μουντζουρίδης. Ο έμπειρος δεξιός ίντερ σημείωσε 11 γκολ στην σπουδαία νίκη του Δούκα με 27-25 επί της ΑΕΚ στο Μενίδι, που έβαλε την ομάδα του σε.... τροχιά τελικού.

Ο 29χρονος περιφερειακός που συγκέντρωσε 8 ψήφους, έναντι 3 του Νίκου Σαμαρά (Διομήδης) και μιας του Θεόδωρου Γκέρτσου (Δούκας), σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές για την ψήφο τους και να μοιραστώ από καρδιάς αυτή τη διάκριση με
όλους τους συμπαίκτες μου. Αυτή η επιτυχία έγινε με πολύ μεγάλες προσπάθειες. Ήμασταν πικραμένοι από τις απανωτές ήττες κόντρα στην ΑΕΚ και αυτή η εμφάνιση και η νίκη ήταν μια εξιλέωση και όπως σωστά είπε ο προπονητής μας, τρώγοντας ανοίγει η όρεξη».

3 comments

Anonymous said...

μπραβο στο νικο.δειχνει οτι ειναι παιχταρας χωρις και πολυ προπονηση απ οτι ξερω.το επιπεδο της α1 εχει γινει τραγικο.ταχα αλβανος ταχα μπαλωμενος.τιποτα

Anonymous said...

Πραγματικά μπράβο στο Νίκο και για τον χαρακτήρα του.΄Οσο για τα άλλα τι ήθελες ρε φίλε να μπουν στο γήπεδο και να πετάνε;Για να πετ'αξεις πρέπει να έχεις και καλό αεροσκάφος , συμπαικτες και αντιπάλους της ίδιας ποιότητας.10 πάσες του Αλβανου για γκολ σε κάθε παιχνίδι ούτε που μυρίζονται..και πάλι μια χαρά ειναι το πρωτάθλημα..Αν δεν το αντέχουν τα έμπειρα χαντμπολικα σου μάτια είσαι τυχερος γιατί τελειώνει.

Anonymous said...

Προφανώς 12.11 πρέπει να είσαι λίγο βλακάκος για να λες 'τάχα Αλβανός,τάχα Μπαλομένος' και αν όχι βλακάκος τότε σίγουρα δεν έχεις παρακολουθήσει καθόλου φέτος!
Αλλά δεν σε παρεξηγώ έχουμε πολλούς
στο χώρο μας!!!