Αγώνας ζωής στο Λουτράκι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αγώνας ζωής στο Λουτράκι


Το Σάββατο 18 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η πρωτοβουλία της Σελίδας Κοινωνικής δικτύωσης «ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ NEWS» σε συνεργασία με το Αθλητικό Κέντρο «ARENA FC» (πρώην Αθλοχώρος) στο Ζευγολατιό Κορινθίας και την Λέσχη Φίλων ΓΑΣ Παμβοχαικου «LOCOS AMARILLOS» ένας φιλανθρωπικός αγώνας ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων του Νομού Κορινθίας σε Volley και Handball.

Έδωσαν έναν αγώνα πέρα από τις καθιερωμένες αθλητικές υποχρεώσεις τους για μια μεγαλύτερη αξία από τον αθλητισμό. Τον ΑΝΘΡΩΠΟ.

Ο πρωτότυπος αυτός αγώνας ποδοσφαίρου είχε ως επίκεντρο την οικονομική υποστήριξη του
Ευθύμειου Κέντρου ως δείγμα κοινωνικής αλληλεγγύης και συμπαράστασης στο δύσκολο έργο που επιτελεί.
Η αξία και η δύναμη της ανθρώπινης ψυχής, είναι μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με την ίδια την ζωή. Και αυτή την δύναμη την πήραμε από τους γονείς και τα ίδια τα παιδιά.
Έγινε ένας πολύ ωραίος αγώνας που τον παρακολούθησε πλήθος κόσμου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και είχε παλμό από φίλους και γνωστούς. Μπορεί η ομάδα μας να νίκησε αγωνιστικά με 3 γκολ διαφορά αλλά τι αξία μπορεί να έχει μπροστά στους αληθινούς νικητές της ζωής;

Τελικά νικητής αναδείχτηκε η Ανθρωπιά και η Ευαισθησία όλων.

Ευχαριστούμε τον Θώμα Κεφοκέρη από τον Παμβοχαϊκό για την πρωτοβουλία του και την ευκαιρία αυτή που μας χάρισαν ώστε να βρεθούμε όλοι μαζί στο γήπεδο για έναν κοινό σκοπό.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς που στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία και ευχαριστούμε και τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, της προσπάθειας αυτής.

 Ευχαριστούμε τα παιδιά του Ευθύμειου Κέντρου αλλά και την Πρόεδρο της Κα Καραβασίλη που μας χάρισαν την δύναμη εκείνη που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με κύριο οδηγό την αφιλοκερδή συμμετοχή μας και το κοινωνικό κέρδος που μπορούμε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές όλοι μας. Και ίσως αυτό το νόημα να είναι και το πιο δύσκολο.

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους θερμά.
http://aoposeidon-handball-a2.blogspot.gr/

No comments