Καταγγελία των Πρωτοπόρων για τις εκλογές της ΕΣΧΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καταγγελία των Πρωτοπόρων για τις εκλογές της ΕΣΧΘ


Με την παρούσα επιστολή το σωματείο μας ενίσταται κατά της διαδικασίας αρχαιρεσιών στην Ένωση Σωματείων Χειροσφαιρίσεως Θεσσαλονίκης (ΕΣΧΘ) καθόσον σύμφωνα με το άρθρο 14 του Καταστατικού εκλογές για την ανάδειξη μελών ΔΣ γίνονται το μήνα Σεπτέμβριο κάθε τέσσερα (4) χρόνια. Ως εκ τούτου η διενέργεια αρχαιρεσιών σήμερα 20/5/2013 συνιστά παράβαση του Καταστατικού.

Προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα ζητούμε την αναβολή των αρχαιρεσιών τουλάχιστον μέχρι τον
Σεπτέμβριο. Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση διενέργειας των εκλογών σήμερα, η θητεία των εκλεγμένων μελών θα είναι σύμφωνα με το άρθρο 14 του Καταστατικού ίση μέχρι το τέλος της θητείας του προηγούμενου ΔΣ και συνεπώς θα χρειαστεί να ξαναγίνουν αρχαιρεσίες: «... Σε περίπτωση που το ΔΣ παραιτηθεί ή με οποιοδήποτε τρόπο αποχωρήσει πριν από την λήξη της θητείας του, θητεία του νέου ΔΣ που θα εκλεγεί καλύπτει μόνο το υπόλοιπο διάστημα της θητείας του Δ.Σ. που αποχώρησε»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΝΑΒΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

1 comment

Anonymous said...

Οταν θέλεις να ξυπνησεις πρωι το ξυπνητήρι το βάζεις στις 7 το πρωί και όχι στις 7 το απόγευμα. Και άμα δε σαρέσει αυτός που πάει να πιάσει το τιμόνι στο ακυβέρνητο καράβι δεν κράζεις μόνο αλλά πρέπει να έχεις να προτείνεις άλλο οδηγό. Αλλιώς βούβα