Φινάλε στη Β φάση με πρόβα τελικού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φινάλε στη Β φάση με πρόβα τελικού


Ολοκληρώνεται αύριο η σειρά των πλέι οφ στην Α1 Ανδρών με τις αναμετρήσεις του Δούκα με τον ΠΑΟΚ και του Διομήδη Άργους με την ΑΕΚ για την 3η και τελευταία αγωνιστική της Β΄ φάσης. Οι αγώνες δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού όλες οι θέσεις εντός της πρώτης τετράδας έχουν κριθεί με το ζευγάρι του τελικού να είναι αυτό του Διομήδη Άργους με την ΑΕΚ, οι οποίοι αύριο θα δώσουν μία πρόβα τζενεράλε, ενόψει των τελικών που αρχίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στο άλλο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στο Δαϊς ο Δούκας θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, ο μεν Δούκας για να κλείσει θετικά μία σειρά που πάλεψε και έδειξε μεγάλη μαχητικότητα, διεκδικώντας την είσοδο στον τελικό, ενώ ο «δικέφαλος» του Βορρά θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά από τρεις σερί ήττες.

«Προετοιμασία για τον τελικό»

Ο περιφερειακός της ΑΕΚ Φάνης Τσαούσης τόνισε για την αναμέτρηση: «Το αυριανό ματς είναι αδιάφορο, αλλά σίγουρα θα πάμε για να κερδίσουμε. Θα είναι μια καλή προετοιμασία, ενόψει του τελικού και πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διαφορετικά σχήματα».
Ο δεξιός εξτρέμ του Διομήδη Νίκος Σαμαράς, επεσήμανε: «Είναι ένα ματς τυπικού χαρακτήρα, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Η δικιά μου ομάδα σε κάθε ματς θέλει να παίζει και καλύτερα. Σαφέστατα θα επιδιώξουμε μια καλή εμφάνιση και την νίκη, ωστόσο είναι αναπόφευκτο ότι στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει ο τελικός, όπως θεωρώ ότι θα συμβεί και στους παίκτες της ΑΕΚ».


Α1 Ανδρών (3η αγωνιστική πλέι οφ)
Δαϊς 17:00, ΑΣΕ Δούκα- ΠΑΟΚ (Τσάκωνας- Συρεπίσιος, Μπάβας)
Αγίας Τριάδας 19:00, Διομήδης Άργους- ΑΕΚ (Βήτας- Σκλαβενίτης, Μπεμπέτσος)



Βαθμολογία
1. Διομήδης Άργους 25
2. ΑΕΚ 22
3. ΑΣΕ Δούκα 20
4. ΠΑΟΚ 17

No comments