Μεγάλη κινητοποίηση στην Άρτα για τους αυριανούς αγώνες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλη κινητοποίηση στην Άρτα για τους αυριανούς αγώνες


Ημέρα χάντμπολ το Σάββατο για την Άρτα, αφού δύο μεγάλα παιχνίδια θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.  Η ομάδα των ανδρών στις 4μμ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό (που είναι στη 2η θέση) σε έναν τελικό για την άνοδο στην Α2 Εθνική. Με νίκη ή ισοπαλία η Αναγέννηση κατακτά την 1η θέση του 4ου Ομίλου.

Στις 6μμ ακολουθεί το τεράστιο ντέρμπι των γυναικών της ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ κόντρα στον ΠΑΟΚ στον τρίτο αγώνα της σειράς. Η Αναγέννηση κατάφερε να κερδίσει μέσα στη Θεσσαλονίκη και να
ισοφαρίσει σε 1-1 νίκες και με νίκη το Σάββατο περνάει στον μεγάλο τελικό του Πρωταθλήματος Ελλάδας.

Το κλειστό γυμναστήριο της πόλης της Άρτας αναμένεται ότι θα είναι ασφυκτικά γεμάτο, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ήδη μοιράσει δωρεάν προσκλήσεις-εισιτήρια σε ανθρώπους της Άρτας,ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα δοθούν σε μαθητές και σε όλο τον κόσμο της πόλης, ώστε να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τους δύο αγώνες και να χαρεί το άθλημα του χάντμπολ!!!

Προμηθευτείτε το εισιτήριο σας, λοιπόν, και απολαύστε μόνο χάντμπολ το Σάββατο στην Άρτα ενισχύοντας τις ομάδες μας για την νίκη!!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

No comments