Εύκολα η Ακαδημία το Κορωπί - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εύκολα η Ακαδημία το Κορωπί


Ένα 10λεπτο άντεξε η ομάδα του Κορωπίου να συμβαδίζει στο σκορ (3-3) με τους γηπεδούχους και από την  στιγμή που ο Σακελλαρόπουλος   ξεκίνησε  το man to man στον διεθνή παίκτη του Κορωπίου και δεινό εκτελεστή Δ. Κατσίκη, όλα τελείωσαν για τους φιλοξενούμενους με την ομάδα της Πάτρας να ανοίγει σιγά – σιγά την ψαλίδα στο σκορ και να κλείσει το ημίχρονο με 14-6. Στην επανάληψη του β΄ ημιχρόνου η διαφορά στο σκορ είχε φτάσει στο 40΄ 20-8, οι παίκτες της Ακαδημίας διατήρησαν μια σταθερή διαφορά δέκα γκολ, όπου πλέον ο αγώνας είχε κριθεί και αγωνίστηκαν  όλοι οι παίκτες που είχαν δηλωθεί στο φύλλο αγώνα σε διάφορα σχήματα.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Σακελλαρόπουλος, Γεωργίου,  Αλ. Σινούρης και για άλλη
μια φορά  τερματοφύλακας Τάσος Διαμαντόπουλος που πιστοποιεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ότι είναι αυτήν την στιγμή ο καλύτερος Πατρινός τερματοφύλακας.

Ο γεν. αρχηγός του τμήματος κ. Γεώργιος Ιασονίδης δήλωσε σχετικά   μετά τον αγώνα:

"Δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή μας να χρησιμοποιήσει  και τους  15 παίκτες μας σε έναν αγώνα που με την νίκη που σημειώσαμε μείναμε και μαθηματικά στην κατηγορία ανεξαρτήτου αποτελεσμάτων στους υπόλοιπους αγώνες που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος, κάτι εξ άλλου που είχαμε θέσει ως πρωτεύοντα στόχο όταν ξεκινάγαμε πέρσι την χρονιά. Από εδώ και στο εξής ποιο χαλαροί σαφώς θα χαρούμε τα παιχνίδια που απομένουν αφού είναι πλέον  χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον".

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ – ΚΟΡΩΠΙ 29-21(14-6).

Τα 10λεπτα: 3-3,  7-4, 14-6, 20-8, 25-15, 29-21.

Διαιτήτευσαν οι : Χρόνης-Αβράμης.

Τα δίλεπτα: 2-4, τα πέναλτι 3/2 και 3/2.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ):Τ. Διαμαντόπουλος, Σακελλαρόπουλος 7, Παναγιωταρόπουλος ,  Τρουπής 6, Δεμίρης ,  Μακρυδάκης, Αλ. Παπαγιαννόπουλος , Σ. Παπαγιαννόπουλος,  Καραβανίδης,  Κ. Διαμαντόπουλος 1 ,  Α. Σινούρης 3, Γεωργίου 5, Καλούδης 2, Παπαπαύλου, Σταθόπουλος

ΚΟΡΩΠΙ (D. JANCA): Θηβαίος, Σουρλαντζής 3, Τόλιας 1, Πέρρος 4, Γκίκας 4, Μπεκρής, Κερατιώτης 4, Κατσίκης 5, Παπασπύρου, Χρήστου.

Δελτίο τύπου

2 comments

Anonymous said...

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο Πήγασος Αιγίου στην οποία ισχυρίζεται ότι το νικητήριο τέρμα της Αναγέννησης Βύρωνα ήταν εκπρόθεσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και αρκετό καιρό οι αγώνες στο κλειστό του Βύρωνα γίνονται με χρονόμετρο χειρός λόγω βλάβης του ηλεκτρονικού πίνακα. Αναλυτικά η ανακοίνωση :



"Απομένουν 8 δραματικά δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί το ντέρμπι ανάμεσα στην Αναγέννηση Βύρωνα και τον Πήγασο Αιγίου, στην έδρα τού πρώτου, με το σκορ να είναι ισόπαλο 18-18. Σύμφωνα με το χρονόμετρο… χειρός τουλάχιστον, αφού ο ηλεκτρονικός πίνακας στο κλειστό γυμναστήριο είναι «χαλασμένος», σε ένα ακόμη παιχνίδι της Αιγιώτικης ομάδας επί αθηναϊκού εδάφους (αυτό είναι το νέο «φρούτο» στο χάντμπολ, να διεξάγονται δηλαδή αγώνες με χρονόμετρο χειρός, λες και είμαστε στη δεκαετία του ΄60).

Ο Πήγασος έχει την μπάλα, ο αντίπαλος δύο δίλεπτες αποβολές (παίζει δηλαδή με 2 παίκτες λιγότερους) και οι πιθανότητες είναι υπέρ της ομάδας του Αιγίου, φτάνει να προλάβει να εκδηλώσει επίθεση. Ακόμη και ο τερματοφύλακας Αναστασέλος έχει περάσει τη γραμμή του κέντρου και ουσιαστικά ο Πήγασος παίζει με τρεις παίκτες περισσότερους στην τελευταία επίθεση!

Στα 3΄΄ πριν τη λήξη, και ενώ ο Γκιώνης βρίσκεται σε θέση για γκολ, του γίνεται πεντακάθαρο σκληρό φάουλ, οι διαιτητές δεν το δίνουν και ο παίκτης των γηπεδούχων που κλέβει την μπάλα, διανύει μια απόσταση είκοσι μέτρων (!) και την πετάει στην άδεια (από τερματοφύλακα) εστία των φιλοξενούμενων. Αυτή, αργά και… βασανιστικά, καταλήγει στα δίχτυα και κάπως έτσι γράφεται ο επίλογος στο ντέρμπι (19-18). Ακολουθεί πανδαιμόνιο, με δίκαιες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας του Αιγίου, αφού ήταν φανερό ακόμη και «διά γυμνού οφθαλμού» ότι ο χρόνος που κύλησε ήταν πολύ μεγαλύτερος από τα 3΄΄ που απέμεναν μέχρι τη λήξη (και φυσικά για το πεντακάθαρο φάουλ που δεν δόθηκε νωρίτερα). Η απόφαση όμως δεν άλλαξε, καθώς μετά από… διαβουλεύσεις, τη φάση την πήρε επάνω της η… σημειώτρια του αγώνα!

Τα σχόλια περιττεύουν…"

Anonymous said...

Σύμφωνα με τον κανονισμό υπευθυνοι για τον χρόνο είναι οι διαιτητές.