Νίκη με ανατροπή στο Κιλκίς για τον Άρη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη με ανατροπή στο Κιλκίς για τον Άρη

Με το «διπλό» απέδρασαν από το Κιλκίς οι άνδρες του ΑΡΗ, οι οποίοι νίκησαν τους τοπικούς Πόντιους με 25-18, «παγιδεύοντας» τον αντίπαλο στην άμυνά τους στο πέμπτο και στο έκτο δεκάλεπτο, όπου πέτυχε μόλις δύο γκολ!

Συνθέσεις - Δηλώσεις
ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεκάλεπτα: 3-2, 6-5, 11-9 (ημχ), 16-12, 16-16, 18-25.

Πόντιοι Κ. (Κωστόπουλος): Κωστόπουλος 3, Φυντανίδης 4, Ιωαννίδης, Δενδράκης 3, κόβλακας, Σαββίδης 1, Κωτίδης 3, Παλάσκας, Χαλκίδης Γ. 2, Χαλκίδης Σ. 1. Ραγιόπουλος, Παγουρίδης, Παπαδόπουλος
ΑΡΗΣ (Πιπελίδης): Πάνος, Μωυσής 4, Καφαντάρης Κ., Μπαλαμός 3, Χριστοδουλίδης, Κίτσος 1, Τζίτζιος, Μιχαηλίδης, Πλατής, Χαμαλίδης 2, Ράμμος 4, Αδαμίδης 4, Ναουμίδης 2, Καφαντάρης Ν. 5, Καλιανίδης.

Διαιτητές: Θεοδοσάκης-Δέλογλου
Δίλεπτα: 5-0 // Πέναλτι: 1/3 – 1/4
Δηλώσεις
Γιώργος Κωστόπουλος (Πόντιοι Κιλκίς): Δεν είμαι της τακτικής να κρίνω διαιτητές, εντούτοις είμαι υποχρεωμένος από σεβασμό προς στην ομάδα και στον ιδρώτα των παικτών μου να το πράξω. Η σημερινή διαιτησία  των Θεοδοσάκη και Δέλογλου, λειτούργησε σε βάρος των Ποντίων και υπέρ του Αρη. Στην κυριολεξία οι προκλητικές υποδείξεις του πρώτου ήταν αρκετές ώστε μέσα σε ένα δεκάλεπτο τα δεδομένα να ανατραπούν και το 16-14 του 40λεπτού να γίνει 16-16 στο 50λεπτό. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο τελευταίο 10λεπτο, με τους παίκτες μου να αδυνατούν να αντιδράσουν. Δεν πιστεύω ότι ο Αρης έχει ανάγκη από βοήθεια για να κερδίσει, όμως στον συγκεκριμένο παιχνίδι οι ο κύριος Θεοδοσάκης  συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε να διαμορφωθεί το εν λόγω  αποτέλεσμα

Ευθύμης Πιπελίδης (Αρης Θες/νίκης): Η αναμέτρηση ήταν εξαρχής δύσκολη, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν ένα κίνητρο παραπάνω, αυτό της παραμονής. Μέχρι το 40λεπτό ήμασταν υποτονικοί, όμως από κεί και πέρα, με όπλο μας την άμυνα και τις βοήθειες που πήραμε από τον  Χριστοδουλίδη (τφ) αμυντικά  και τον Χαμαλίδη επιθετικά, καταφέραμε μέσα σε ένα 20λεπτο να ανατρέψουμε την σε βάρος μας κατάσταση και να φτάσουμε στην νίκη, μια νίκη που ήταν καθαρά θέμα αξιοπρέπειας.

Πηγή δηλώσεων http://www.e-handball.gr/

No comments