Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball 2013 (Ανδρών – Γυναικών) στην Αλεξανδρούπολη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball 2013 (Ανδρών – Γυναικών) στην Αλεξανδρούπολη


Μετά το απολύτως επιτυχημένο Open Τουρνουά Beach Handball Β. Ελλάδας που διοργάνωσαν οι ΚΥΚΛΩΠΕΣ το καλοκαίρι του 2012 ( Δείτε το video: http://www.youtube.com/watch?v=5IFDQD6HwoM ), η Επιτροπή Beach Handball της ΟΧΕ (Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας) αποφάσισε να εγκρίνει τη διοργάνωση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Handball για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί στις 19, 20 & 21 Ιουλίου 2013 στην παραλία της Αγίας Παρασκευής Αλεξανδρούπολης και αναμένεται να συμμετέχουν πολλές ομάδες ανδρών και γυναικών από όλη την Ελλάδα!

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα της Αλεξανδρούπολης θα ενταχθεί στο European Beach Handball Tour (EBT), το οποίο σημαίνει ότι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και
επίσημες ομάδες από την υπόλοιπη Ευρώπη και η βαθμολογία που θα συγκεντρώσουν θα μετρήσει στην γενικότερη Πανευρωπαϊκή Βαθμολογία Beach Handball.
Πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στις 17, 18 & 19 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί το 2ο Open Τουρνουά Alexandroupolis Beach Handball Β. Ελλάδας (Ανδρών – Γυναικών) με συμμετοχές και από την Βουλγαρία, επίσης στην Παραλία Αγ. Παρασκευής Αλεξανδρούπολης.
Δηλώσεις συμμετοχής ομάδων: Ε-mail: kiklopes1985@yahoo.gr και στο τηλέφωνο 6980258807 (Υπεύθυνος: Δημήτρης Χαραλαμπάκης).
Διοργάνωση: Α.Σ ΚΥΚΛΩΠΕΣ Αλεξανδρούπολης
Συν-διοργάνωση: Idea Events

No comments