Ενθουσιασμός και κινητοποίηση στην Άρτα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ενθουσιασμός και κινητοποίηση στην Άρτα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ


"Το πρωτάθλημα αρχίζει..οι εξέδρες πλημμυρίζουν...γίνεται χαμός σε κάθε γκολ...." Έτσι λέει το γνωστό άσμα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και έτσι θέλουμε να λένε και οι αρτινοί φίλαθλοι για την έναρξη των πλέι-οφφ, όπου η ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ, μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης στην κανονική περίοδο (ισοβάθμησε με την Νέα Ιωνία), αντιμετωπίζει τον Π.Α.Ο.Κ., που τερμάτισε 3ος.

Η ομάδα του Σίμπι Ντοϊτσίνοφ έχει το πλεονέκτημα έδρας και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις
υποχρεώσεις της στην κορυφαία τετράδα του πρωταθλήματος. Για να κερδίσει μία θέση στον τελικό χρειάζεται δύο νίκες και σίγουρα η αρχή είναι πολύ σημαντική. να θυμίσουμε ότι στην κανονική διάρκεια η Αναγέννηση κέρδισε εντός και εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ και έχει την ψυχολογία με το μέρος της, αλλά τα πλέι-οφφ είναι μία διαφορετική σειρά αγώνων και η απόδοση της ημέρας θα καθορίσει και τον νικητή.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 6.30μμ με διαιτητές του Πάτιο και Σιάνα από την Κοζάνη και απευθύνουμε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερή παρουσία και να συνδράμει με το πάθος του για την ομάδα της πόλης μας, την Αναγέννηση Άρτας.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο πριν στις 4μμ οι άνδρες της Αναγέννησης υποδέχονται τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η ομάδα της Άρτας θέλει τη νίκη για να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της μετά και την νίκη μέσα στο Αμύνταιο, κόντρα σε μία ομάδα, που αν και αδιάφορη, νίκησε με ευρύ σκορ τον Παναιτωλικό (36-28) την περασμένη αγωνιστική.

Φίλαθλοι της Άρτας και της Αναγέννησης σας περιμένουμε κοντά μας για να πανηγυρίσουμε νέες επιτυχίες!!!

3 comments

Anonymous said...

ειδητηρια που υπαρχουν ακομα??και αν ναι απο που μπορουμε να τα προμηθευτουμε?Για οσους δεν μπορεσουν να δουν το παιχνιδι θα υπαρχει στο ινερνετ καποιο λινκ να το μεταδιδει live????

Anonymous said...

Δηλαδή ρε παιδιά παίζει να γίνει sold out?άντε μακάρι είμαστε η πιο ιστορική ομάδα οπότε ο Παοκ άσχετα αν έχει όνομα δεν έχει τυχη 2-0 και να τελειώνουμε και ας έρθει μετά η Ιωνία κάτι τους χρωστάμε νομίζω

Anonymous said...

Ολοι γήπεδο και για τους άνδρες και για τα κορίτσια να τελειώνουμε με την δήθεν ομάδα του Παοκ.Εχουμε τίτλους ιστορία καλύτερο προπονητη οπότε βουρ για τελικο