Και τώρα οι δυο τους. Άρτα και Παναιτωλικός για μια θέση στην Α2 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Και τώρα οι δυο τους. Άρτα και Παναιτωλικός για μια θέση στην Α2


Τεράστια νίκη μέσα στο Αμύνταιο πήραν οι άνδρες της Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας, οι οποίοι επικράτησαν με 20-19 (11-8 ημχ.) του τοπικού Αμύντα. Το νικητήριο τέρμα της αρτινής ομάδας σημείωσε ο Πέτρος Διάρας με εντυπωσιακό σουτ λίγο πριν τη λήξη (59.34’’) του αγώνα. Στη συνέχεια και στα τελευταία δευτερόλεπτα της συνάντησης ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης, Νίκος Γιαμούρης απόκρουσε σουτ των γηπεδούχων και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Στην αναμέτρηση η Αναγέννηση είχε τα ηνία του αγώνα από την αρχή και προηγήθηκε δύο φορές με τέσσερα τέρματα (8-4 στο 20΄ και 11-7 στο 28΄). Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Αμύντας μείωσε στο ένα γκολ, όμως η Αναγέννηση ανέβασε και πάλι τη διαφορά στα τρία τέρματα (19-16) λίγο πριν μπει ο αγώνας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δύο λεπτά πριν το τέλος οι γηπεδούχοιέφτασαν στο 19-19, αλλά η Αναγέννηση κατάφερε με τον Διάρα να φτάσει σε μία σπουδαία νίκη. 

Να αναφέρουμε ότι ο πρωτοπόρος Παναιτωλικός έχασε στην Πτολεμαΐδα από τον τοπικό Αρίωνα, κάτι που σημαίνει πως στο παιχνίδι της Αναγέννησης με τον Παναιτωλικό στην Άρτα, η αρτινή ομάδα (αν έχει κερδίσει όλους τους άλλους αγώνες) θα είχε και το πλεονέκτημα του ισόπαλου αποτελέσματος!

Κορυφαίοι για την «Μαύρη Θύελλα» ήταν οι Φλούδας και Λάιος, με τον έμπειρο Κωσταδήμα να δίνει λύσεις στα κρίσιμα σημεία, τον Λάκκα να κλείνει εκπληκτικά με μαν του μαν τον επικίνδυνο Παναγιωτίδη και τον Κωνσταντίνου να μαρκάρει με πάθος τον Κάντση.
 
Τα δεκάλεπτα: 2-4, 4-8, 8-11 (ημχ.), 14-15, 16-19, 19-20

Πέναλτι: 4/5 – 0/2Δίλεπτα: 3-5Αποβολές: Κωνσταντίνου (43΄)

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Θεοχαρίδης, Κάντσης 6, Παπαϊωάννου 1, Τοϊτος 1, Θωμαΐδης, Τσιτσερέχης, Κοσμίδης 2, Παναγιωτίδης 6, Ζαφειρίδης 1, Καλαϊτζινός, Λιάσης, Ηλίας 1, Καλαϊτζίδης, Γιαννιτσόπουλος 1.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣΔιάρας 2, Κωνσταντίνου, Κολιούλης 1, Φλούδας 3, Κωσταδήμας 1, Γιάννακας, Γιαμούρης, Λάϊος 6, Βαρής 5, Δεληκούρας, Θάνος, Λάκκας 2.
 
Οι δύο μονομάχοι του πρωταθλήματος πλέον είναι ο Παναιτωλικός και η Αναγέννηση Άρτας... Ο Παναιτωλικός έχει έναν αγώνα με την Κοζάνη εντός, έπειτα κάνει το ρεπό του και θα έρθει στην Άρτα για τον αγώνα χωρίς αύριο για την κατάκτηση της 1ης θέσης. Η Αναγέννηση φιλοξενεί τον Αρίωνα την επόμενη αγωνιστική, ταξιδεύει στην Κοζάνη και τέλος υποδέχεται στην Άρτα τον Παναιτωλικό. Με νίκες επί Αρίωνα και Κοζάνης η Αναγέννηση θα έχει υπέρ της την ισοπαλία και την νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό.
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (15 αγωνιστική)
 
1. Παναιτωλικός 23 (14 αγώνες)
------------------------------------------
2. ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ 22 (13 αγώνες)
3. Αμύντας Αμυνταίου 18 (13 αγώνες)
4. Άραχθος Κωστακιών 18 (14 αγώνες)
5. Αρίων Πτολεμαϊδας 13(13 αγώνες)
6. Α.Ο.Κοζάνης 12 (13 αγώνες)
7. Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας 10 (13 αγώνες)
8. Ακαδημία Φλώρινας 1 (13 αγώνες)
9. Άνω Πόλη -2

4 comments

Anonymous said...

τα δειχνει πουθενα τα παιχνιδια στη β εθνικη??

Anonymous said...

Εμαθα οτι θα το δειξει το CNN μαζι με το Discovery σε συνεργασια.

Anonymous said...

ρε εχει μπαραζ μετα...

Anonymous said...

Τα μπαραζ τα εχει παρει το RTL