Επίδειξη δύναμης η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επίδειξη δύναμης η ΑΕΚ


Χωρίς Λεωνίδα και Τριάντη ο Άρης Νίκαιας ήταν εύκολη λεία για την ΑΕΚ, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και νίκησε με 36-22. Η «Ένωση» είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο, δεχόμενη μόλις 8 γκολ, ενώ στο δεύτερο είχε καλύτερη παρουσία στην επίθεση πετυχαίνοντας 21 τέρματα. Από τους γηπεδούχους πρώτος σκόρερ με αρκετούς αιφνιδιασμούς ήταν ο Διονύσης Γεωργιάδης με 10 γκολ.

ΑΕΚ- ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 36-22

Τα δεκάλεπτα: 6-2. 10-4, 15-8 (ημχ.) 25-12, 29-16, 36-22

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 5, Γεωργιάδης 10, Γιαννόπουλος 3, Μπαλωμένος, Τσακνής, Συγγάρης, Οικονόμου 2, Αλβανός 4, Ναουμίοδης, Τσαούσης 2, Παπαδιονυσίου 3, Κουρέτας 2, Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Χερουβείμ 3.
Αρης (Τάκης Μελετάκος): Ρηγάκης 5, Κουρής 1, Κλημανόγλου 1, Μπουλούμπασης 1, Γαλανάκης, Μελετάκος Γ. 7, Γρηγοράκης 2, Μαλανδρένιας, Χατσίκας 2, Χρηματόπουλος, Μανουσέλης, Μουρελάτος 2, Χρόνης, Γραμματικόπουλος, Καραστέργιος.
Διαιτητές: Καραπάνος-Χρόνης, Δίλεπτα: 2-1 Πέναλτι: 2/2-2/4

22 comments

Anonymous said...

Απεργοσπάστη είσαι ο καλύτερος... Αντε και στον τελικό τώρα, μαζί με την ουρά βέβαια.

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΟΝΗ...ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΣ...ΕΛΕΟΣ ΡΕ..ΠΑΡΑΓΚΑ ΡΕ...

Anonymous said...

μπράβο στην παράγκα

Anonymous said...

Παράγκα: Οίνος Ερυθρός από την συλλογή του Κυρ Γιάννη Μπουτάρη. Χρώμα ζωηρό,άρωμα πολύπλευρο, ρωμαλέα γεύση και μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Αναδεικνύει τα αρώματά του στους 16-18 βαθμούς. Στο πλευρό του στέκονται ιδανικά μαγειρευτά ή ψητά κρέατα, τυριά με εξίσου έντονο χαρακτήρα.

Anonymous said...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΩ ...,,,///??? ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΗ ? ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΙΑΤΗΤΗΣ ? ΕΡΩΤΗΣΗ ... ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΑΣΕ Η ΤΙΜΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ? ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΤΟΥΛΑ > ΚΟΚΟΚΟΚΟ ΜΕΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ? ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ? ΚΑΠΟΤΕ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ . ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΝΕΛΑΚΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΤΕΣ ΑΦΗΣΕΣ . ΕΧΩ ΚΑΡΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ Π ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ . ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ . ΘΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΙΣΤΑ Ο ΧΡΟΝΗΣ .

Anonymous said...

ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ,ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ..

Anonymous said...

ΧΡΟΝΗ ΣΚΙΣΤΟΥΣ,ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Anonymous said...

γαι να υπαρχει δσ, πρεπει να υπαρχει συνδεσμος. για να μπορει να τιμωρηθει καποιος πρεπει να υπαρχει νομικα κατοχυρωμενος συνδεσμος. ο νικολαου παραιτηθηκε γιατι παρολες τις προσπαθειες του δεν υπηρξε ποτε συνδεσμος. μια παρεα που αγαπανε το χαντμπολ υπαρχει μονο, οπως για παραδειγμα οι παλαιμαχοι ποδοσφαιριστες της παναχαικης. και πολυ κρατησε η τιμωρια του χρονη, ουσιαστικα δεν στηριζεται πουθενα αυτο το πραγμα, και αν τους πηγαινε δικαστικως ο χρονης, για διαφευγοντα κερδη και ηθικη βλαβη, θα τους ξεγυμνωνε εντελως και δεν ξερω και εγω με ποιον τροπο μετα θα τον αποζημιωναν. αλλα ως λατρης του αθληματος ηθελε απλα να παιξει. δεν ηθελε δικαστηρια και γιαυτο εκανε υπομονη και η αληθεια ελαμψε.

Anonymous said...

Μελετάκο κάνε ένσταση να ξαναγίνει το παιχνίδι. Σε έπαιξε ένας διαιτητής που δεν είναι διαιτητής γιατί δεν υπάρχει σύνδεσμος. Και σε αυτόν τον μη υπαρκτό σύνδεσμο μαντέψτε ποιος ήταν ταμίας; Ο διαιτητής Χρόνης που θα πήγαινε τους άλλους δικαστικά γιατί ο σύνδεσμος δεν υπάρχει. Τι μακάκες είναι μερικοί.

Anonymous said...

Ποσα παιδικα τραυματα πρεπει να κουβαλας για να εισαι διαιτητης? ποσες φαπες πρεπει να ειχες φαει μικρος????

Anonymous said...

9:32, αφου και εσυ διαιτητης εισαι. ξερεις απο το εαυτο σου?

Anonymous said...

4.42 αφου απο τα γραφομενα καποιου μπορεις κ κρινεις κ την ιδιοτητα του το μονο που μπορω να πω ειναι συγχαρητηρια για το κληρονομικο χαρισμα που διαθετεις, μην αργεις λοιπον κ μην αδικεις τον εαυτο σου, η εμπομπη Αννιτα ςος σε περιμενει.

Anonymous said...

Νικολάου κάτσε σπίτι σου, να ξεβρωμίσει ο τόπος

Anonymous said...

AYTH ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!! Η ΟΧΕ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!! ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΩΣ " ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ " ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ π.χ. ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ.....

Anonymous said...

γιατί εξαφανίστηκε το άρθρο για τον Νικολαου είχε ενδιαφέρον να το διαβάσουν πολλοί φίλοι του μπλοκ

greekhandball.com said...

@10.36
Να φροντίσεις τα σχόλια σου να μην περιέχουν αναφορές στην προσωπική ζωή του καθενός (εργασία).

Επίσης επειδή είσαι κι εσύ αυτό που μέμφεσαι τους άλλους (παντογνώστης και ξερολίδης), μάθε ότι ένα σωματείο (σύνδεσμος) είναι παράνομο όταν δεν έχει απόφαση για το καταστατικό του από το οικείο πρωτοδικείο και δεν είναι εγγεγραμμένο στα βιβλία του κάτι που ο συγκεκριμένος σύνδεσμος διαθέτει.

Το να μην διαθέτει αθλητική αναγνώριση (ακόμα), είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν τον καθιστά παράνομο.

greekhandball.com said...

Επίσης σταμάτα να γράφεις μια μικρά μια κεφαλαία.

Anonymous said...

Βάλτε πάλι το άρθρο για τον Νικολάου.Ακούγονται αλήθειες

Anonymous said...

10.36 δεν ξέρεις τι σου γίνεται,δεν υπάρχει σύνδεσμος

Anonymous said...

Περιμένουμε πάλι το άρθρο.Νικολάου οι μάσκες έπεσαν,τελείωσες...Ακολουθούν και άλλες αλήθειες!

Anonymous said...

Από τη στιγμή που δεν έχει αθλητική αναγνώριση και ικανό αριθμό μελών η νομική του υπόσταση και οντότητα απέναντι στην ΟΧΕ είναι όση και ενός Συλλόγου Κυριών...

Anonymous said...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΧΕΙ ΣΟΟΥ.