Ισόπαλο το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ 29-29 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ισόπαλο το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ 29-29



Ισόπαλο ήρθε το μεγάλο ντέρμπι που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Διομήδη Άργους με 29-29. Ο ΠΑΟΚ είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλα το παιχνίδι με τον Γουργούμη να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση. Στο 52' ο δικέφαλος είχε προβάδισμα 3 τερμάτων (27-24) όμως ο Διομήδης αντέδρασε και με ένα σερι 4-0 πήρε κεφάλι στο σκόρ στο 57' με τον Σαμαρά, ισοφάρισε ο Παλάσκας για τον ΠΑΟΚ (28-28), στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού από ένα γκολ για τις δυο ομάδες με τους Καραϊβάνοφ για το Άργος και Ιωαννίδη για τον ΠΑΟΚ.
Δηλώσεις:

Στέλιος Υετίων (προπονητής ΠΑΟΚ): «Εμείς ήμασταν αυτοί που δικαιούμασταν τους δύο βαθμούς της νίκης. Ελέγχαμε το ματς και ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Κάναμε και εμείς κάποια λάθη, αλλά κάποιοι δεν έκαναν καλά την δουλειά τους».

Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη): «Δίκαιο αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ ήταν άξιος αντίπαλος. Εμείς υστερήσαμε πολύ στην άμυνα. Δεχθήκαμε πολλά γκολ στο πρώτο ημίχρονο (17). Παρόλα αυτά είναι ένας σημαντικός βαθμός σε μία δύσκολη έδρα και μας κρατάει σε τροχιά τίτλου».

Τα δεκάλεπτα: 5-4, 10-9, 17-17, 21-19, 26-24, 29-29

Πέναλτι: 3/3 - 3/6. Δίλεπτα:  6-3

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Παλάσκας 4, Γουργούμης, Περβανάς, Κόστιτς 2, Αποστολίδης Β., Κοκκώνης 5, Αποστολίδης Π. 1, Πετρίδης 1, Ιωαννίδης 3, Τσάτσος 7, Ορφανουδάκης, Καράγγελος 3, Τσίλης, Σεβαστίδης 3, Κεσίδης.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Μαστορογιάννης 2, Μαραγκός 2, Ζαραβίνας 4 Σαμαράς 8, Τάσκοβιτς 5, Δεληγιάννης, Καραϊβάνοφ 3, Μεγαλοοικονόμου 5, Χαντέλης, Κοντούλης, Κρεμαστιώτης, Μούγιτς, Νούγκοβιτς, Πασσιάς, Τσούλος.


5 comments

Anonymous said...

ΑΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ Ο ΓΟΥΡΓΟΥΜΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΟΧΙ ΓΙΑ 2 ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ 2 ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΤΡΕΜ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΙΔΗ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΙΟΜΗΔΗ ΜΟΝΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ..

Anonymous said...

Το ματς γενικά πώς ήταν φίλε?Από ότι καταλαβα είσουν μέσα

Anonymous said...

φιλε νουμερο1 στηλε τα στατιστικα που κρατουσες στον galanis sport data να σε προσλαβει!

Anonymous said...

ενα μεγαλο μπραβο στους διαιτητες που προστατεψαν το αητητο σερι του διομηδη.Ενας αξιζε να κερδισει και αυτος ηταν ο Παοκ. Ειπαμε κουρασμενα τ παιδια του διομηδη απο Ευρωπη αλλα οχι και ετσι

Anonymous said...

ftanei me aftous tous diaitites oi anthrwpoi einai kateftinomainei i den xeroun na sfirizoun ...pige na vgalei kokkini apo tin tsepi o enas ston xeno tou diomidi kai telika edwse 2lepti ....gelouse akoma kai o pagos tou argous...oi diaitites einai gia na sfirizoun oxi gia na spane ta 0000 ton atlitwn...stamatiste prin tis fate ...eidika esu xanthouli.