Η Νέα Ιωνία πήρε το ντέρμπι στην Πάτρα 22-25 την Ορμή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Νέα Ιωνία πήρε το ντέρμπι στην Πάτρα 22-25 την Ορμή


Σε ένα ματς με πολλά νεύρα και πολλά λάθη, η Νέα Ιωνία κέρδισε την Ορμή Λούξ με 25-22 στην Πάτρα για την 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, έχοντας κάτω από τα δοκάρια μία φοβερή Έλενα Καλασνίκοβα. Η 41χρονη Ρωσίδα τερματοφύλακας «πλήγωσε» την παλιά της ομάδα, με την οποία πέρσι κατέκτησε το νταμπλ, πραγματοποιώντας 5 αποκρούσεις πέναλτι σε κρίσιμα σημεία!

Ουσιαστικά δημιούργησε την μεγάλη διαφορά των 8 τερμάτων (7-15 στο 27') στο πρώτο ημίχρονο σταματώντας τέσσερις φορές τις αθλήτριες της Πατρινής ομάδας,
Στράτου, Μούρνου, Νούσια και Έλληνα από τα 7 μέτρα, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στις συναθλήτριες της να πετύχουν εύκολα γκολ στην αντεπίθεση. Η Χρυσή ήταν αυτή που «καθάριζε» τις περισσότερες φάσεις, πετυχαίνοντας συνολικά 6 τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ορμή έκανε την αντεπίθεση της και η Νέα Ιωνία για άλλο ένα ματς χαλάρωσε στο ίδιο σημείο με αποτέλεσμα, η νταμπλούχος Ελλάδος να μειώσει σε 12-15 με ένα σερί 4-0 στο 38'. Στην συνέχεια η Νέα Ιωνία κατόρθωσε να διατηρήσει μία διαφορά 3-4 τερμάτων και πάνω που η Ορμή έδειχνε να ανεβαίνει, η Καλασνίκοβα σταμάτησε ξανά από το σημείο του πέναλτι την Στράτου, κρατώντας το 16-20 για την ομάδα της στο 50'. Προς το τέλος του ματς η φιλοξενούμενη ομάδα είχε πιο καθαρό μυαλό, φτάνοντας στη νίκη.

Η Ορμή ήταν πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την πρεμιέρα της κόντρα στην Άρτα, αλλά βρίσκεται πλέον ήδη στο -6 από την κορυφή.

«Μεγάλο μερίδιο της νίκης της ανήκει»

Η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου τόνισε: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα μας πρέπει να μας προβληματίσει. Συγχαρητήρια στην Ορμή, διότι παρά τις πολλές αλλαγές, έδειξε καλό πρόσωπο. Η Καλασνίκοβα είναι παράδειγμα προς μίμηση, της αξίζει μεγάλο μερίδιο της νίκης σήμερα».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ορμής, Ράτκο Τζούρκοβιτς σχολίασε: «Είμαστε λυπημένοι για την ήττα. Κυνηγούσαμε από την αρχή το σκορ. Έχουμε μία νέα ομάδα και χρειάζεται χρόνος, όμως παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Η εικόνα μας σήμερα ήταν πολύ καλύτερη από το πρώτο ματς. Ειδικά στην άμυνα έμεινα ευχαριστημένος. Τα πέναλτι που χάσαμε ήταν πολλά και σίγουρα μετά από κάθε χαμένο πέναλτι υπάρχει ανασφάλεια. Ακόμα είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Τίποτα δεν έχει κριθεί».

Ο Πρόεδρος της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας, αρκέστηκε να πει πως: «Χάσαμε ένα παιχνίδι μόνοι μας».


ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ- ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 22-25

Τα δεκάλεπτα: 4-6, 6-10, 8-15 (ημχ.), 13-16, 16-20, 22-25

ΟΡΜΗ (Ράτκο Τζούρκοβιτς): Μίσκοβιτς, Κασάπη, Ματαρόνα, Χαλά, Μούρνου 8, Δημητρίου 3, Στράτου 2, Νούσια 2, Καράγιωργα 3, Κορομηλά, Πένεφ 2, Έλληνα 2, Παπαδοπούλου, Ευαγγελίδου.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Μαυρογεώργη Δ., Μαυρογεώργη Ζ. 3, Μαυρογεώργη Ν. 5, Παπανικολάου 2, Γκεργκίνα, Χρονοπούλου, Σλιάκοβα 4, Καλασνίκοβα, Βοίτοβιτς 1, Μακρή, Τσάκαλου 4, Χρυσή 6, Κοντοστερίου.

Διαιτητές: Τσάκωνας- Χασκής, δίλεπτα: 2-5, πέναλτι: 1/6-3/4.

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 54:37 μετά από επίτευξη τέρματος της φιλοξενούμενης ομάδας εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και συγκεκριμένα στην πλάγια γραμμή του γηπέδου από την πλευρά της κερκίδας, όπου καθόταν, ο παράγοντας της Ορμής Ανδρέας Κόγκας διαμαρτυρόμενος για απόφαση μας, λέγοντας συγκεκριμένα: «Το έχετε παρακάνει σήμερα. Απομακρύνθηκε άμεσα και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά».

23 comments

Anonymous said...

ade karavela ksekina na grafis..

Anonymous said...

ti na grapsei pou mexri kai 10xrono katalave simera oti i fisiki katastasi pou eixan itan TRAGIKI.

Anonymous said...

e oxi kai na milaei o kogkas gia diaitisia!ta exoume dei ola!

Anonymous said...

fanike i doulia tou karafla stin nea ionia.i kopi toson xronon -o idrotas ke ta onira.to pio oreo ine oti i kiria proponitria den exi pi mia fora ena efxaristo stous anthropous pou tis etimazoun tin omada.

Anonymous said...

Γκογκα λεγε οτι θες.Αρτα δεν θα γίνεις ποτε.Οτι πηρες, πηρες.Σου εφταιγε η διαιτησια;Δεν μπορουσατε να κανετε βημα χτες.Τα Γιαννιτσα ηταν μια φωτοβολιδα,η Σοφοπαντελοιωνία χωνει και ξανα χωνει για να δει ασπρη μερα και τελικα θα ερθει ο μπαοκ να παρει και αυτο το πρωταθλημα.

Anonymous said...

nai dikio exeis exei parei tosa o mpaok tha parei allo ena .....
pia doylia toy karafla fanike ?
fetos poy dialithikan ola? kai i koytsi maria protathlima tha neperne me to iliko poy exei i ionia... ton idame me tis olandezes poso fanike i axia toy!i mipos itan super omada aftes? tha paei na klafti ston maxaira pali na ton svsei o gaidaros den ntrepete...anti na efxaristei poy ton exoyn mazepsei ekei kathete kai toys katigorei kiolas o axaristos...

Anonymous said...

i aksia fenete otan exis diskolies oxi tora poy dialithikan ola.simfono me ton 10.51 persi ti ekane o kyrios poy ixe ligo kontra? apoklistike apo ta super gianitsa. sto kipelo? pali exase.i moni diafora oti persi den ixe ipad

Anonymous said...

γιατί φωτοβολίδα τα Γιαννιτσά;
φέτος θα είναι η χρονιά τους.

Anonymous said...

Η ΠΑΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΠΙΒΟΤ!!!

Anonymous said...

agapite k koga,
to pexnidi den to xasate monoi sas,ala MONOS SOU!kai sigekrimena to exases apo aytin pou esi epelekses na min exeis stin omada sou,kai protimontas kapia alli pou den mporei na piasei ta vasika.pou pas more xoris terma????kai stamata na katigoreis tis pextries deksia kai aristera giati exeis katantisei grafikos.mia kainourgia omada kai idika apo neares athlitries ,xriazete xrono.des n.ionia.(ksereis,ayti pou se kerdise).anarotisou giati i pextries ta peksan kai olos o kosmos vlepei pos den exoun katholou fisiki katastasi.mipos pali aytes ftene kai xasane to pexnidi ,i esi pou epelekses ton proponoti pou tous ekane proetimasia????anelave mia fora tis eythines sou kai ase to ela esi fige esi giati oloi se exoun parei sto psilo!

Anonymous said...

ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΥΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ;ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ;ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ;ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ;ΠΡΟΒΛΕΠΩ Ο ΚΟΓΚΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ

Anonymous said...

Αχ φραγκουλα...

Anonymous said...

o kogkas diamartirete gia dietisia!!to allo me ton toto?

Anonymous said...

Αχ Παπανικολάου παντρεψου με

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ. said...

ΠΡΟΣ 5.56, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΟΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ..
ΑΠΑΝΤΩ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗ... ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.
ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΩ...ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ side τέτοιου είδους που κρύβονται όλοι πίσω απο την ανωνυμία που τούς προσφέρει( τρομερό λάθος κατα την αποψή μου απο τον διαχειριστή αυτού),ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΕΣ..(ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ..ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ.)
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΑΚΡΙΑ..ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ..ΚΑΙ ΜΗ.. ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΡΥΦΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΙΜΙΟΣ-ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ-ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΣ...(ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ...)
ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΟ.
ΑΠΑΝΤΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ( ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΘΕΤΙΚΑ Η ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΘΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΜΗΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ..ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ .....
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ.

Anonymous said...

2.53 εγραψες: ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.. ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΩ...ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ side τέτοιου είδους...ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ..ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΑΚΡΙΑ..ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΙΑ ΜΟΥ...ΕΙΜΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΣ...
ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ... ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΟ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΘΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.... ΜΗΠΩΣ..ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ .....
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ.
βλεπω παρα πολυ ωραιο φρασιολογιο.... τελικα σου φταινε ολοι οι υπολοιποι απο οτι καταλαβα? για την ταμπακιερα ομωσ δεν μας γραφεις τιποτα...δηλαδη με αυτα που διαβασαμε φταινε ολοι αυτοι που εσυ εννοεις και ξερεις και σε κερδισε η ναισιδου σε φιλικο μαλιστα 14 γκολ διαφορα?δηλαδη με την λογικη σου για να καταλαβουμε στο επισημο θα σε κερδιζε 30 γκολ διαφορα και οχι 3 που κερδισε τον αντικαταστατη σου? για εξηγησετο μας μιας και εισαι 20 χρονια μπροστα οπως γραφεις....α και ενα τελευταιο δεν σε νοιαζει δεν σε νοιαζει αλλα βλεπω στα γραφομενα σου για ολα φροντιζεισ να μαθαινεις ακομη και ποιοι ηταν θεατες ξερεις στα παιχνιδια της ορμης για να τους παρει ο κογκας γλαστρες....

Anonymous said...


ΑΣΕ ΡΕ ΚΑΡΑΒΕΛΑ.ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ? ΠΗΡΕΣ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΕΝΑ ΧΑΛΙ.ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ (ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ?) ΕΙΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΑΣ -ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ 15 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ.ΑΧΧΧΧ ΓΚΟΓΚΑ..ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ??

Anonymous said...

δεν θα γίνω υπερασπιστής κανενός Καραβέλα,αλλά ρε παιδιά αν βγαζουμε έτσι συμπεράσματα από τα φιλικά είναι λάθος.
Το φιλικό εξυπηρετεί κάποιους σκοπούς και κάποιες φορές το σκορ είναι το τελευταίο που μετράει.
Μπορεί μια ομάδα να είναι "φορτωμένη" περισσότερο ή κάποιος προπονητής να κάνει κάποιες δοκιμές,πολλά μπορεί.
Είναι ποδοσφαιρική άποψη ότι η ομάδα φαίνεται στα φιλικά.
Θεωρώ ότι ο Καραβέλας έπρεπε να έχει την δυνατότητα να κριθεί στο πρωτάθλημα.
Και άν δεν ήταν αυθαίρετη η απομάκρυνσή του,ήταν σίγουρα λάθος η πρόσληψή του.
Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη βαραίνει αυτόν που διοικεί.
Αλλά τόσα χρόνια μας έχει αποδείξει η διοίκηση ότι άγεται και φέρεται απρογραμμάτιστα.
Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν σύντομα έχουμε τον νέο αντικαταστάτη.
Ποιός ξέρει,μπορεί το καπέλο του να βγάζει λαγούς με πετραχείλια!

Anonymous said...

ΚΑΡΑΒΔΕΛΑΣ...

Anonymous said...

Αντί να ασχολείστε με τον Ανδρέα δεν σας προβληματίζει το γεγονός στην Ελλάδα της κρίσης ο έλληνας προπονητής να μένει άνεργος

Anonymous said...

ο Καραβέλας πουθενά δεν είπε ότι είναι είκοσι χρόνια μπροστά.Αυτό που είπε είναι ότι κάποιοι έχουν μείνει είκοσι χρόνια πίσω.
Δεν αποκλείεται να έχει δίκιο.

Anonymous said...

ok karavela

Anonymous said...

από μακεδονία είμαι και δεν έχω καμία σχέση με τον Καραβέλα,ερμηνεία έκανα σ αυτά που είπε
ο 12,51