Με ελπίδες για το καλύτερο, οι ομάδες Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με ελπίδες για το καλύτερο, οι ομάδες Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς.


Την συνεργασία του με τον Γιάννη Τσιάπα συνεχίζει ο Κένταυρος Αγριάς, καθώς ο Λαμιώτης τεχνικός θα είναι και φέτος στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Κενταύρου, η οποία συμμετέχει στον 3ο όμιλο της Β' Εθνική κατηγορίας. Ο Λαμιώτης τεχνικός που έχει συνδέσει το όνομα του με την ιστορική πορεία του σωματείου τα τελευταία χρόνια στην Β΄ Εθνική κατηγορία, θέλει να συνεχίσει με τον καλύτερο τρόπο το έργο του. Ο βασικός στόχος της ομάδας του Κενταύρου Αγριάς είναι η κατάκτηση τη 1ης θέσης στον όμιλο που συμμετέχει, όπου αγωνίζονται ομάδες από την Κεντρική Ελλάδα και η διεκδίκηση στην συνέχεια στους αγώνες μπαράζ, της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία.


Η ομάδα παρουσιάζεται ενισχυμένη αγωνιστικά με την προσθήκη νέων παικτών όπως των Παναγιώτη Ασαρίδη από τον Αρχέλαο Κατερίνης και του Αναστάσιου Κουρίδη από τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, με την επιστροφή παικτών οι οποίοι απουσιάσαν πέρυσι για λόγους επαγγελματικούς, στρατιωτικής θητείας και σπουδών, και με την προώθηση παικτών από το παιδικό τμήμα στην ανδρική ομάδα. Παράλληλα τις επόμενες μέρες αναμένεται το ρόστερ να ολοκληρωθεί με την προσθήκη με ακόμα 1 – 2 παικτών, που αυτοί την στιγμή είναι ελεύθεροι. Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα η γυναικεία ομάδα του Κενταύρου Αγριά θα συμμετέχει φέτος στον 5ο όμιλο της Α2 εθνικής κατηγορίας, όπου συμμετέχουν οι ομάδες της Κεντρικής Ελλάδας, με τις οποίες αγωνίσθηκε πέρυσι στην Β΄ εθνική κατηγορία (Έσπερος Λαμίας, Φθία Λαμίας και Αναγέννηση Λαμίας) καθώς και η έμπειρη ομάδα του Ορφέα Κατερίνης. Η προετοιμασία της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει περί τα τέλη Σεπτεμβρίου και στόχος είναι η καλύτερη δυνατή παρουσία στο εν λόγο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι η κλήρωση των νέων πρωταθλημάτων της Β΄ εθνικής ανδρών και της Α2 εθνικής γυναικών, θα γίνει την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 13.00, στα γραφεία τη Ο.Χ.Ε.

3 comments

Anonymous said...

"ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ"...ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ "LIVERPOOL"

Anonymous said...

ase re tsiapa poy thes kai anodo...........pare sodes na xonexseis ta 10gkolakia........

Anonymous said...

favori o evritos gia proti thesi!exei paikti apo a1!