Φίλιππος : Νίκη με ΧΑΝΘ ήττα από Φοιβο - Εκλογές για νέο ΔΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φίλιππος : Νίκη με ΧΑΝΘ ήττα από Φοιβο - Εκλογές για νέο ΔΣ


http://www.pliroforiodotis.gr
Καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με νίκη σημείωσε στη Θεσσαλονίκη επί της ΧΑΝΘ ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες ήταν ιδιαίτερα μαχητικοί κι επιβλήθηκαν με 23-26 των Θεσσαλονικιών. Ήταν το τελευταίο δυνατό παιχνίδι του Φιλίππου (θα παίξει και αύριο με τον Φοίβο αλλά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι δεν έπαιξαν πολύ σήμερα) και τα δείγματα ήταν καλά.

"Ήμασταν καλοί. Δεν αποφύγαμε τα λάθη αλλά τα παιδιά προσπάθησαν και άξιζαν τη νίκη. Είμαι
ευχαριστημένος από την απόδοσή τους. Ήταν μαχητικοί και κέρδισαν πολλές χαμένες μπάλες" δήλωσε στο Inspor ο προπονητής του Φιλίππου Κύρος Σαράφης.
Στο παιχνίδι με την ΧΑΝΘ ο Φίλιππος έδειξε ότι θα παίρνει πολλά από Μπαντή και Παπαδόπουλο και ότι οι νεότεροι παίκτες του αρχίζουν να δένουν με τους παλιούς και να δημιουργούν ένα αξιόμαχο σύνολο. Μπορεί φέτος ο Φίλιππος να μην είναι ομάδα τετράδας, θα είναι όμως ανταγωνιστικός.

Το ματς

Ο Φίλιππος Βέροιας, στον επαναληπτικό αγώνα του με την ομάδα της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 15-09-12, κατάφερε και κέρδισε τον αντίπαλό του μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι. Απείθαρχος και άστοχος στα δέκα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο Φίλιππος πέτυχε μόνον ένα γκολ (10΄ σκορ 4-1).

Σταδιακά όμως ανέβασε την απόδοσή του ισοφαρίζοντας στο 20΄ σε 9 - 9 και από εκεί και πέρα, δεν έχασε το προβάδισμα σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 14-15 και τελικό σκορ 23-26, με την ομάδα της ΧΑΝΘ να πετυχαίνει το τελευταίο της γκολ με πέναλτι στο τέλος του παιχνιδιού σε νεκρό χρόνο. Τον αγώνα διαιτήτευσαν με επιτυχία ο Βασίλης Δελόγλου με τον Παναγιώτη Στεφανίδη.

Για την ομάδα του Φιλίππου(Κύρος Σαράφης), αγωνίστηκαν:Μπαντής(3), Κωστακίδης Παντελής(5), Μάντζος(2), Δραγκόλας(3), Αρβανιτίδης(4), Ντόβας(3), Δομπρής, Παπαδόπουλος(3), Κωστακίδης Αθαν., Δινάλης(1), Μιχαηλίδης, Κορωνάς Κωνστ., Παντελίδης, Δάσκαλος(2), Τσιρογιάννης, Καργατζής,Ρεμπελάκος και οι τερματοφύλακες Κορωνάς Θωμάς, Ζλατάνος.

4/5 πέναλτι για τους γηπεδούχους με πέντε δίλεπτες αποβολές και 4/7 πέναλτι για τον Φίλιππο, με τέσσερις δίλεπτες αποβολές.

Έχασε από τον Φοίβο
Φιλική ήττα από τον Φοίβο γνώρισε στην Βέροια ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες έχασαν στο τέλος του ματς με 28-29, χάρις σε ένα τέρμα που σημειώθηκε 15 δευτερόλεπτα πριν σφύριγμα της λήξης. Αγωνιστικά ο Φίλιππος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και είχε σταθερά το προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος ο Κύρος Σαράφης μοίρασε τον χρόνο στους παίκτες του και το παιχνίδι έγινε ντέρμπι.

Εκλογές στις 26/9

Εκλογές θα πραγματοποιήσει ο Φίλιππος στις 26 Σεπτεμβρίου. Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος σημειώνει:
"Καλούνται τα μέλη του Α.Σ. Φίλιππου Βέροιας, σύμφωνα με το άρθρο 21 του Καταστατικού, σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας (16ης Οκτωβρίου 5, Βέροια), την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 18:00 μ.μ.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:
18.00-18.15: Διοικητικός απολογισμός και προγραμματισμός.
18.15-18.30: Οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός.
18.30-18.45:Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.
18.45-19.00: Ερωτήσεις – Τοποθετήσεις - Προτάσεις.
19.00-19.15: Απαντήσεις και έγκριση ή μη πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ..
19.15-19.45: Τροποποίηση Καταστατικού
19.45-20.00: Εκλογές νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται μέχρι και μια (1) ημέρα πριν από τη Γεν. Συνέλευση στη Γραμματεία του Συλλόγου (λήξη προθεσμίας υποβολής Τρίτη 25/9/2012) σύμφωνα με το Καταστατικό.

Παρακαλούνται τα μέλη που πρόκειται να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις την ημέρα της Γεν. Συνέλευσης, να προσέλθουν στο χώρο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη των εργασιών.

Η παρουσία καθώς και η τακτοποίηση των συνδρομών σας, κρίνεται απαραίτητη.
Αν δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα και ώρα 19.00 μ. μ."

No comments