Φοίβος Συκεών : Τελευταία νέα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φοίβος Συκεών : Τελευταία νέα

Φιλική νίκη στη Βέροια - Η επίσημη σελίδα του Φοίβου στο facebook - Στην κυκλοφορία τα διαρκείας της ομάδας και κάλεσμα στον κόσμο - Στο Φοίβο οι Λαγούδης, Χατζηαγαπίου, Μέτσης και Χατζηλάκος
Πετυχημένο το Κυριακάτικο φιλικό τεστ για τον Φοίβο, καθώς επικράτησε με 28-29 του Φιλίππου στη Βέροια. Η ομάδα είχε αρκετά καλή παρουσία σε άμυνα και επίθεση παίζοντας με μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι της και παρά τις αρκετές βασικές απώλειες, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με τη νίκη. Επόμενο φιλικό την Τετάρτη στο Κιλκίς με την ομώνυμη ομάδα.

Τα νέα της ομάδας μας τώρα και στο facebook. Η επίσημη σελίδα μας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι https://www.facebook.com/foivoshandball . Ακολουθήστε μας! Ανακοινώθηκε η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας για τους φετινούς εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας η οποία ορίστηκε στα 25€. Τα εισιτήρια μπορούν να προμηθευτούν οι φίλαθλοι καλώντας στο 2310631784 ή από το κλειστό γυμναστήριο του συλλόγου ΔΑΚ Συκεών μεταξύ 17:00-21:00 από Δευτέρα εώς Παρασκευή. Οι διοικούντες και οι παίκτες καλούμε όλο τον κόσμο να βρεθεί κοντά μας και να γεμίσει το γήπεδο καθώς θεωρούμε την παρουσία σας απαραίτητη για την επιτυχία της ομάδας!

Στην απόκτηση τεσσάρων παικτών προέβη η ομάδα μας καθώς ενέταξε στο δυναμικό της τους Ανδρέα Λαγούδη (τερματοφύλακας, 23 χρονών) από τον Άρη Θεσσαλονίκης, Θάνο Χατζηαγαπίου (πίβοτ, 23 χρονών) από την ομάδα του Κιλκίς, Αντώνη Μέτση (play-maker, 21 χρονών) ο οποίος επέστρεψε στο σύλλογο μετά από απουσία 2 χρόνων και αγωνιζόταν πέρσυ στο Κιλκίς και Βασίλη Χατζηλάκου (αριστερό εξτρέμ, 18 χρονών) από την Δράμα ’86. Κρατώντας άθικτο τον περσυνό της κορμό και με τις προσθήκες των τεσσάρων αυτών παικτών, άπαντες στην ομάδα πιστεύουν πως θα παρουσιαστούν έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα και ευελπιστούν σε μια καλή πορεία.

No comments