ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΙΤΑΛΙΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΙΤΑΛΙΑ



Με σε κλίμα βαρύ από το θάνατο του Αλέσιο Μπιζόρι και την έκρηξη στο Κονβερσάνο, διεξάγεται σημερα η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιταλία για τα προ- προκριματικά του EURO 2014. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκινάει στις 21:00 τις υποχρεώσεις της στον 2ο όμιλο που διεξάγεται στο Μπάρι με στόχο την κατάκτηση της 1ης θέσης, που οδηγεί στα προκριματικά της διοργάνωσης. Την πρόκριση στην επόμενη φάση παίρνουν και οι δύο καλύτερες δεύτερες ομάδες των τεσσάρων ομίλων, αλλά είναι ένα ενδεχόμενο που απαιτεί αρκετή τύχη και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Για την Εθνική ομάδα, πρόκειται για μια πρωτόγνωρη κατάσταση να βρίσκεται στο σημείο να διεκδικεί την συμμετοχή της σε προκριματικά διοργάνωσης, λόγω των αρνητικών
αποτελεσμάτων των τελευταίων ετών, αλλά και του μεγάλου αριθμού-ρεκόρ των συμμετεχόντων ομάδων στην φετινή διοργάνωση.
Το παιχνίδι με τους Ιταλούς, είναι κλειδί, αφού πρόκειται για το 1ο ματς του τουρνουά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ως διοργανωτές θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Παλαφλόριο του Μπάρι και θα μεταδοθεί απευθείας από το RAI SPORTS. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 7 ευρώ (ανά ματς), 10 ευρώ (ανά ημέρα, 2 ματς), 15 ευρώ (όλες τις ημέρες, 6 ματς) και 25 ευρώ (όλες τις ημέρες, 6 ματς, αλλά σε διακεκριμένες θέσεις).

Το πρόγραμμα του τουρνουά:
Παρασκευή 8/6
18:45 Ελβετία- Μεγάλη Βρετανία
21:00 Ελλάδα- Ιταλία

Σαββάτο 9/6
18:45 Μεγάλη Βρετανία- Ελλάδα
21:00 Ιταλία- Ελβετία

Κυριακή 10/6
19:00 Ελλάδα- Ελβετία
21:30 Ιταλία- Μεγάλη Βρετανία

No comments