ΑΣΕΔ - ΑΕΚ 31-31 σε αγώνα - διαφήμιση του αθλήματος! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΣΕΔ - ΑΕΚ 31-31 σε αγώνα - διαφήμιση του αθλήματος!


Από www.ased.gr
Τυχεροί ήταν οι περίπου 250 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δαΐς το μεσημέρι της Κυριακής για να παρακολουθήσουν το ντέρμπυ της τελευταίας αγωνιστικής μεταξύ της ομάδας μας και της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά από την αρχή, επέβαλε το ρυθμό της και προηγήθηκε με 10-15 στο 20', ενώ έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 14-18. Στο διάστημα αυτό ο ΑΣΕΔ δέχτηκε αρκετά γκολ "πληρώνοντας" την απουσία του βασικού του τερματοφύλακα Γεωργιάδη λόγω τραυματισμού, ενώ και στην επίθεση δεν κατάφερε να τρέξει και να σκοράρει εύκολα γκολ.

Στην επανάληψη, η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Οι αθλητές του Γιώργου Κρανάκη μπήκαν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και το έκαναν. Παρά το γεγονός ότι η διαφορά παρέμενε σταθερά πάνω από τα 3 γκολ μέχρι και το 50' του αγώνα, φαινόταν ότι η ομάδα μας δεν είχε πει την τελευταία
της λέξη... Αυτό το έκανε στο τελευταίο 10λεπτο όπου με ηγέτες τους Μουντζουρίδη και Μαστορογιάννη πέτυχε θεαμοτικά γκολ, πίεσε στην άμυνα και κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει σε 31-31 ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα. Στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης ο Τόμπρος έχασε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ για το 32-31 ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Μαγκαφουράκης έβαλε τη δική του σφραγίδα στον ματς όταν απόκρουσε σε δεύτερο συνεχόμενο τετ α τετ το σουτ του Ασαρίδη αποτρέποντας το 31-32, 2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα!!!

ΑΕΚ και ΑΣΕΔ θα συναντηθούν ξανά στη φάση των play-off για την ανάδειξη του πρωταθλητή. με τον Διομήδη Άργους να έχει ισχυρό προβάδισμα για τη στέψη...


ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΑΕΚ 31-31

Διαιτητές: Κατσίκης, Μιχαηλίδης, διλεπτα: 2-2, Πέναλτι: 3/3-2/2.

Τα δεκάλεπτα: 5-6, 10-15, 14-18 (ημχ.), 20-24, 25-29, 31-31.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Γιώργος Κρανάκης): Μουντζουρίδης 9, Γεωργίου 1, Τόμπρος 5, Τζηράς 1, Γκέρτσος 2, Ζαμπούνης 3, Νικολαΐδης 4, Αργυράκης 2, Παπαδιονυσίου, Τσακνής, Μαγκαφουράκης, Κοτελίδας, Ακάλεστος, Μαστορογιάννης 4.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 7, Γεωργιάδης 6, Γιαννόπουλος, Βακάλης 1, Κουλούρης, Κόντης, Συγγάρης, Ασαρίδης 2, Οικονόμου, Τσαούσης 6, Ζαχάρης, Παπαδόπουλος 4, Μαξίμοβιτς 5.

No comments