Στην Α1 ο Ποσειδώνας Λουτρακίου. Αποτελέσματα και βαθμολογία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Α1 ο Ποσειδώνας Λουτρακίου. Αποτελέσματα και βαθμολογία


Πρωταθλητής 2011-2012 ο Ποσειδώνας!!! «Αγκαλιά» με τη δεύτερη θέση ο Πήγασος Αιγίου

Ο Ποσειδώνας Λουτρακίου αναδείχτηκε και μαθηματικά Πρωταθλητής του Νότιου Ομίλου μετά και από τη  νίκη του με την Ακαδημία Πάτρας με σκορ 31-24. Σε αυτόν τον αγώνα πρώτος σκόρερ ήταν ο Αλέξανδρος Ρουμελιώτης με 10 γκολ. Το ματς κρίθηκε στις καλές άμυνες της γηπεδούχου ομάδας και στην αξιοποίηση των αιφνιδιασμών . Μετά από αυτή τη νίκη υπάρχει ένα γιορτινό κλίμα στην ομάδα του Λουτρακίου μετά την ολοκλήρωση της 14ης Αγωνιστικής, γιατί κατάφερε φέτος να ανεβεί στην Α1 κατηγορία και να αποδείξει ότι μια μικρή ομάδα με σκληρή δουλειά μπορεί να καταφέρει πολλά . Επίσης θα πρέπει να επισημάνουμε ότι έχει καταφέρει να στεφτεί πρωταθλητής 4 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος . Δυστυχώς
πάλι έλειπε ο κόσμος από το γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα. Ελπίζω να υπάρξουν θεατές στους εναπομείναντες  αγώνες που είναι στην έδρα μας .

Τα δεκάλεπτα: 1-4, 6-6, 13-11 ημχ, 20-14, 22-19, 31-24

Πέναλτι: 1/1, 1/1
Δίλεπτα: 1-2



ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ 41-19(!) ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του, που αποτελεί και ρεκόρ διαφοράς τερμάτων σε ολόκληρη την Α2 Ανδρών στο χάντμπολ, πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου ο Πήγασος Αιγίου, επικρατώντας με το επιβλητικό 41-19 του Πανιώνιου στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. Την ίδια ώρα, ο Παράδεισος Αμαρουσίου γνώριζε απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τη Νέα Ιωνία, ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας έμενε στην ισοπαλία με την Αναγέννηση Βύρωνα και η ομάδα του Αιγίου έγινε πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην τελική κατάταξη. «Πάτησε» ήδη στο δεύτερο «σκαλοπάτι» τού βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας στην 3η θέση τον Παράδεισο και την επόμενη αγωνιστική η διαφορά -εκτός απροόπτου- θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο, όταν η ομάδα του Αμαρουσίου θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή (και μαθηματικά πλέον) Ποσειδώνα στο Λουτράκι, ενώ ο Πήγασος θα φιλοξενήσει στο Αίγιο τη Νέα Ιωνία.
Για το χθεσινό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, κάθε ανάλυση και κριτική κρίνεται περιττή, καθώς αυτό το… εκκωφαντικό 19-41 μιλάει από μόνο του. Ο Πανιώνιος ήλπιζε σε κάτι καλύτερο, τουλάχιστον να κοντράρει λίγο περισσότερο τον αντίπαλό του και να δώσει συνέχεια στις σχετικά καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούσε το τελευταίο διάστημα, αλλά έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Πήγασο και… προσγειώθηκε απότομα. Η ομάδα του Αιγίου σκόραρε με απίστευτη συχνότητα στο ματς (γκολ κάθε ενάμιση λεπτό κατά μέσο όρο!), που αποτελεί το δεύτερο σχετικό ρεκόρ στον όμιλο, μετά τα 42 τέρματα που είχε πετύχει το Λουτράκι στο ίδιο γήπεδο (42-27).

ΠΗΓΑΣΟΣ: Σαντιμπαντάκης, Παπαγεωργίου, Γιούπης 2, Αναστασέλος, Γιαννόπουλος 2, Παπαδόπουλος 8, Αλεξόπουλος 1, Δημόπουλος, Αυλωνίτης 2, Πετρόπουλος 3, Κολοκυθάς, Γκιώνης 6, Ζαρλακούτης 4, Αλυγιζάκης 13.


Τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι:
Κορωπί - Ελπίδες Πάτρας 19-16
Πανιώνιος - Πήγασος Αιγίου 19-41
Ιωνικός - Αναγέννηση Βύρωνα 22-22
Παράδεισος Αμαρουσίου - Νέα Ιωνία 23-26


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ  27
2 ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ  18
3 ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ  17
4 ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ  16
5 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ  14
6 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ  13
7 Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ  12
8 ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ  11
9 Ο.Φ Ν. ΙΩΝΙΑΣ  9
10 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. 0

10 comments

anonymous said...

ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΑΙΔΙΑ 16 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!! ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!

Anonymous said...

Το έδωσε ο Παραδεισος;;;;;Δίνει ματσάκια;;;;

Anonymous said...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ.ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ..ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΗ ΟΜΑΔΑ -ΠΑΙΖΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ HANDBALL.EXETE ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΑΔΑ - ΕΙΣΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ -ΕΧΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΑΔΑ -ΕΙΣΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ -ΕΧΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.ΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

Anonymous said...

Τι θα γινει στην Νεα Ιωνια?Ψαχνουν βαθμους και οι υπολοιποι ειναι απλοχεροι???????

Anonymous said...

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΟΥΤΕ ΕΔΩΣΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ. ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΓΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΡΥΘΜΟΥ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ.
ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ, ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ
( ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ Ν. ΙΩΝΙΑ ) ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΘΑΡΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΕΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ , ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΔΡΑΓΑΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Anonymous said...

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

Α ΡΕ ΔΡΑΓΑΖΗ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Anonymous said...

@9,57: εσυ πού τα ξερεις αυτα?
μηπως εισαι της ομαδας ?
ειχες συμμετοχη στο κολπο ή λες λογια στον αερα ?


ο Δραγαζης εχει ηθος και δεν θα εκανε ποτε κατι τετοιο

Anonymous said...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΧΙ ΤΟ ΔΡΑΓΑΖΗ.

ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ? ΠΕΦΤΕΙ Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΥΣ?

Anonymous said...

ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ (9,57 ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ), ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ @ΡΧΙδΙ@ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ,
ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ.
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ Τ' ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΟ Π@ΛΙΟΠ@Π@Ρ@.

ΔΡΑΓΑΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Anonymous said...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
30 Απριλίου 2012 1:58 μ.μ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΙΑ Ε ΑΥΤΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΟΛΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ [ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ Μ@@@ ΣΟΥ]

30 Απριλίου 2012 3:56 μ.μ. ΦΙΛΕ ΔΡΑΓΑΖΗ ΚΥΚΛΟΦΩΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΣΥΣΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΎΜΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΊ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ