«ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΛΟΣ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΛΟΣ»


Στη συνέντευξη Τύπου του τελικού ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντώνης Σαουλίδης ανακοίνωσε πως αποχωρεί στο τέλος της σεζόν- Συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ ζήτησαν Αρβανίτης, Μπακαούκας.
Χαρά, λύπη, προβληματισμός, αισιοδοξία και ειδήσεις είχε η συνέντευξη Τύπου του τελικού που ακολούθησε:

Αναλυτικά:
Αρβανίτης: «Συγγνώμη στον κόσμο μας»
Γιάννης Αρβανίτης (τεχνικός ΑΕΚ): «Ήταν ένας ωραίος τελικός, ντέρμπι μέχρι το τέλος. Δυστυχώς σήμερα δεν είχαμε το καθαρό μυαλό και αυτό μας στοίχισε. Ξέραμε ότι θα παίξουν ρόλο η άμυνα και οι αντεπιθέσεις. Δυστυχώς όταν μας δόθηκε η ευκαιρία να ηγηθούμε στο σκορ δεν το καταφέραμε, αυτό κοστίζει και κοστίζει πολύ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, συγχαρητήρια στην Πάτρα για τη διοργάνωση. Ευχαριστώ τον κόσμο της ΑΕΚ και ζητάω συγνώμη που τους στενοχωρήσαμε, σέβομαι τον κόσμο του ΠΑΟΚ».
Όσον αφορά στην παρουσία των τερματοφυλάκων του είπε: «Έχουμε λίγα σουτ που ευθύνεται ο Κουλούρης. Χρεωθήκαμε πολλά δίλεπτα, πολλή ώρα παίξαμε με παίκτη λιγότερο. Η αλήθεια είναι ότι ίσως έπρεπε να βάλω τον Καφφάτο περισσότερο αλλά μπορεί να έμπαινε μέσα και να ήταν χειρότερος. Δεν ξέρει κανείς, ίσως και να έκανα λάθος».

Υετίων: «Μας είχαν ξεγραμμένους, γυρίσαμε από την κόλαση»

Στέλιος Υετίων (προπονητής ΠΑΟΚ): «Πολύ κλειστό παιχνίδι. Όλοι περιμέναμε χαμηλό σκορ. Έχω την αίσθηση πως κερδίσαμε δίκαια, σέβομαι την ΑΕΚ αλλά νομίζω ότι δείξαμε πως το θέλαμε ένα κλικ περισσότερο και το δικαιούμασταν. Αύριο θα το γιορτάσουμε και μετά τα… κεφάλια μέσα. Για εμάς αυτός ο τίτλος αποτελεί μία δικαίωση όταν τον Οκτώβριο κάποιοι μας θεωρούσαν τελειωμένους. Ξέρω ότι γυρίσαμε από την κόλαση. Είμαστε μία ομάδα σαν την ΑΕΚ πολύ μεγάλη και δεν μπορούμε να χάνουμε. Θέλαμε να είμαστε σήμερα εδώ και να κάνουμε αυτά που κάνουμε. Σέβομαι απεριόριστα στην ΑΕΚ και στον κόσμο της. Με κάποια ατοπήματα, σε γενικές γραμμές το χάντμπολ έδειξε πως μπορεί να παρουσιάσει θέαμα και να δώσει χαρές. Είμαστε ερασιτέχνες, το κίνητρο είναι να παίζουμε σε γεμάτη κερκίδα να μας αποθεώνει. Πραγματικά δεν ξέρω πώς να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, που αυτοί μας έχουν φτάσει μέχρι εδώ».

Μπακαούκας: «Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο παθιασμένος»
Χριστόφορος Μπακαούκας (αρχηγός ΑΕΚ): «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο και να πω ότι αναλαμβάνουμε εμείς οι παίκτες την ευθύνη. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο παθιασμένος και κέρδισε δίκαια. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό από την πλευρά μας, και ο ΠΑΟΚ μας δημιούργησε προβλήματα με την προωθημένη άμυνα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια. Κάποιος πρέπει να περάσει καλά και κάποιος να πονέσει και δυστυχώς πονέσαμε εμείς. Το όνομα μου έχει ακουστεί αρκετά, παρά το γεγονός ότι το άθλημα μας δεν είναι δημοφιλή και είμαι ο πρώτος που θα πρέπει να αναλάβει ευθύνες και να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ».

Σαουλίδης: «Αυτό το Κύπελλο η Ιθάκη μας, αποχωρώ στο τέλος της σεζόν»
Αντώνης Σαουλίδης (αρχηγός ΠΑΟΚ): «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, δεν το παράτησε σε κανένα σημείο και έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την οργάνωση υψηλού επιπέδου. Η ομάδα μας θα έπρεπε να έχει τρία τρόπαια, αργήσαμε μερικούς μήνες αλλά το πετύχαμε. Αποτελεί πολύ μεγάλη δικαίωση και νιώθω πολύ υπερήφανος για τους συμπαίκτες. Περάσαμε από τον χλευασμό στην αναγνώριση όχι από τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά από τον κόσμο του χάντμπολ. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως. Αυτό το Κύπελλο ήταν η Ιθάκη μας! Επίσης θέλω να ανακοινώσω πως στο τέλος της σεζόν αποχωρώ, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο τέλος».

15 comments

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Anonymous said...

ελάτε,δεν μπορώ ν ακούω αστεία,τι έγινε τι δεν έγινε,ήταν όλα τακτοποιημένα,από καιρό.ε!δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σ αυτή τη ζωή,πρέπει να μοιράζεται η πίτα.πάντως θα συμφωνήσω με την άποψη ότι τα αποτελέσματα αυτης περιόδου,καλώς ή κακώς,δεν είναι καθόλου τυχαία.

Anonymous said...

κ.Αρβανίτη καλό θα ήταν στις μεγάλες ήττες όπως και στις μεγάλες νίκες να παίρνετε και τη ευθύνη και όχι να κρεμάτε τους αθλητές σας ( σ.σ. Κουλούρης.

Ευχαριστώ

Anonymous said...

τί είναι αυτά που λες κε Αρβανίτη!

Anonymous said...

στους τελικους ενας κερδιζει.
Ικανος,τυχερος,παθιασμενος κλπ
Στα πρωτα λεπτα επρεπε να ειχαν αποβληθει Κοκο κ Παπαδοπ (ιδιως αυτον) για τα ανηθικα κ επικινδυνα χτυπηματα με γροθιες και αγκωνιες.
Ο σπικερ ...γαργαρα !
Δειτε το βιντεο.
Συνταγη Ιωνικου ΝΦ: στα πρωτα λεπτα οι διαιτητες δεν δινουν ούτε 2λ,ούτε κοκκινες.Αρα βαρατε για να φοβηθει ο αντιπαλος
Στην ελλαδα ομως κανουν τον καμποσο
Ας το σκεφτουν αυτο οι παικτες της,γιατι αν σακατεψουν κανενα αντιπαλο,θα το κουβαλανε μια ζωη.
Χαντμπωλ παιζουν,δεν ειναι μονομαχοι σε αρενα
Ας το δουν και οι διαιτητες,
οχι αλλο κατς!

Anonymous said...

5.06 ΤΟΝ ΚΟΚΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΟΝΟ? Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ

Anonymous said...

Μπετμαν στα ρεπό σου κάνεις τον μάγειρα στην ταβέρνα του τζαφερόπουλου?
Τι κοιλιά είναι αυτή… Αλλά είδες πως γυρνάει ο τροχός… κάποτε κοροϊδεύετε κάποιο άλλο ζευγάρι…

Anonymous said...

Ειναι επικινδυνος ο Παπαδοπουλος για το αθλημα δεν το βλεπετε,δεν μπορει να κουνηθει κ παιζει κουν φου στην αμυνα,ημαρτον πια αυτοι οι διαιτητες...ειναι ντροπη για τον κοσμο που βλεπει αυτα απο την τηλεοραση..

Anonymous said...

ean den feleis na bazeis ta sxolia ...oso ayta kai an ponane mhn anoigeis kafolou ta sxolia!!!oute ebrisa oute prosbala!!!!thn alhfeia gia toys kolitoys soy diaithtes eipa dhmhtraki!!!mhn kribeis ta sxolia mas!!!!

Anonymous said...

μπραβο στους διοργανωτές για την μεγαλη επιτυχια του τελικου , πραγματικα ηταν διαφημιση αυτο το παιχνιδι για το αθλημα μας που τοσο εχει ταλαιπωρηθει τωρα τελευταια.παλι μπραβο σε ολους τους συντελεστες (παικτες,προπονητες,διαιτητες,δημοσιογραφους,παραγοντες)

Anonymous said...

μπραβο σε ολους για αυτο το υπεροχο τελικο, ηταν πραγματικα διαφημιση του χαντμπολ,συγχαρηρηρια σε ολους τους συντελεστες

Anonymous said...

mprabo se oloys paidia kai idietera mprabo stoys stoys diaithtes poy diafimisan to kainourgio proion ths sony (http://www.sony.gr/product/hps-travel/mdr-nc200d)!!mprabo kai sthn katapliktikh diaita toy andrea se paradigma pros mimisi gia oloys toys ypoloipoys diaithtes !!!malon sto pangosmio paizoyn oi taberniarides me toys meraklides opote na kai ta apotelesmata!!!kata ta alla afou den skotothike kai kanenas etsi opws afisan to paixnidi pali kala!!!

Anonymous said...

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ 10.25 Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?

Anonymous said...

το ξυλο που παιζει η Αεκ καλα κρατει..keep going...παρτε κ κανα κεφαλι στο επομενο αλλα στο πλεχτο μονο Μπακα..

Anonymous said...

re nikolitsa aytoi oi taverniarides pernane to test antoxis?