Στις 18:00 με Krienz ο Διομήδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στις 18:00 με Krienz ο Διομήδης


Δημητρούλιας για Kriens: «Θα τα δώσουμε όλα»
Ο Διομήδης Άρογυς βρίσκεται ήδη στο κατώφλι, μιάς ακόμη μεγάλης Ευωπαϊκής πρόκλησης, καθώς αναχωρεί το Σάββατο (17/03) στις 14:00μμ, για την Ελβετία, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 18:00μμ την Kriens Luzern, στην προημιτελική φάση του Challenge Cup ανδρών στο χάντμπολ. Το sportshero.gr, επικοινώνησε με τον Μίμη Δημητρούλια, που οδηγεί την ομάδα προς την κατάκτηση του εγχώριου τίτλου και την Ευρωπαϊκή καταξίωση και ζήτησε την γνώμη του για το μεγάλο παιχνίδι.

«Είναι αλήθεια ότι είμαστε το απόλυτο αουτσάϊντερ σε αυτή την αναμέτρηση. Έχουμε δει τον αντίπαλο αρκετές φορές και θα τον ξαναδούμε μέχρι πριν το ματς στην προσπάθεια μας να βρούμε τα τρωτά σημεία του. Δεν θα παίξουμε κλειστά καθώς έχουν καλούς σουτέρ από την περιφέρεια και πρέπει να πιέσουμε παντού αν θέλουμε να
τους μπερδέψουμε. Δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν απέναντι σε ανοικτές άμυνες στο πρωτάθλημά τους. Όμως δεν φτάνει μόνο η καλή μας άμυνα για να πετύχουμε τον στόχο. Πρέπει να έχουμε καλές προϋποθέσεις, σε όλες οι επιθέσεις μας και να μην δίνουμε ευκαιρίες για εύκολα γκολ στον αιφνιδιασμό. Η Κρίενς είναι μία μεσαία ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου και εμείς βρισκόμαστε σε κατώτερο επίπεδο. Έχουν πολύ καλούς ξένους και 5απλάσιο μπάτζετ από εμάς, αλλά είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Διομήδη Άργους ότι βρίσκεται στους «8» της Ευρώπης,. Θα κυνηγήσουμε ένα καλό σκορ εκεί. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας.», τόνισε ο τεχνικός των «Λύκων».

No comments