ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΜΗΔΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΜΗΔΗ


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των ανδρών θα μάθει τους αντιπάλους του στα προ- προκριματικά του EURO 2014 και η ομάδα του Άργους την ομάδα που θα κληθεί να αποκλείσει για να βρεθεί στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ
Ημέρα κληρώσεων η αυριανή, καθώς στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, την Βιέννη θα λάβουν χώρα οι κληρώσεις της προ-προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών 2014, των ημιτελικών του Τσάλεντζ Καπ, καθώς και των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Εθνική ανδρών βρίσκεται στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας της κλήρωσης και θα έχει στον όμιλο της άλλες τρεις ομάδες. Συνολικά θα δημιουργηθούν 4 γκρουπ των 4 ομάδων και οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 8-10 Ιουνίου σε μία έδρα (μετά από κλήρωση) και με σύστημα ένας προς όλους. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων οι πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο και δύο καλύτερες δεύτερες όλων θα προκριθούν στην 2η φάση, δηλαδή στα προκριματικά. Οι 28 ομάδες (22 που έχουν ήδη περάσει μαζί
με τις 6) θα χωριστούν σε 7 γκρουπ των τεσσάρων ομάδων. Οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο και η 3η καλύτερη όλων (15 ομάδες και η διοργανώτρια Δανία 16) θα πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση που θα διεξαχθεί στη Σκανδιναβική χώρα.

Τα γκρουπ δυναμικότητας
1ο: Ουκρανία, Ελλάδα, Ρουμανία, Εσθονία
2ο: Ελβετία, Ισραήλ, Λετονία, Κύπρος
3ο: Φινλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Ιταλία
4ο: Λουξεμβούργο, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Μάλτα.


ΚΑΙ Η ΜΑΚΑΜΠΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ
Μετά τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία) και Βάκερ Τουν (Ελβετία), έγινε γνωστή και η 3η ομάδα που συμπληρώνει τα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ. Αυτή είναι η Μακάμπι, η οποία απέκλεισε την Σλοβένικη Μάριμπορ, κερδίζοντας με 31-29 το δεύτερο ματς, ενώ είχε χάσει με 29-28 στο πρώτο.
Χωρίς αμφιβολία η ομάδα από το Ισραήλ είναι η πλέον επιθυμητή κλήρωση για τον Διομήδη Άργους, αφού είναι μετρίου δυναμικότητας, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός πως απέκλεισε με το… ζόρι την Μάριμπορ, παρότι έδωσε και τα δύο ματς στο γήπεδο της! Επίσης άλλο ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι οι «Λύκοι» την γνωρίζουν πολύ καλά, αφού στην φάση των «16» αγωνίστηκε με τον Δούκα, τον οποίο απέκλεισε επίσης στο… νήμα. Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης θα γίνει αύριο στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στη Βιέννη.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ- ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ SPORTSHERO.GR
Το παιχνίδι του Διομήδη Άργους με την Κριένς καλύφθηκε από 8 εκπροσώπους των ΜΜΕ, 4 τηλεοπτικά συνεργεία, 2 πανελλήνιας εμβέλειας αθλητικές εφημερίδες, 2 αθλητικά site και 3 αθλητικά ραδιόφωνα. Συγκεκριμένα στο κλειστό του Λουτρακίου βρέθηκαν τα τηλεοπτικά συνεργεία της ΕΡΤ, του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ, του DRT και του sporthero.gr, οι εφημερίδες «SportDay», «GoalNews», οι ιστοσελίδες sport-fm.gr, onsports.gr, handball.org.gr (επίσημο site της ΟΧΕ), με τις δύο τελευταίες να μεταδίδουν σε live score τον αγώνα και τέλος τα ραδιόφωνα NOVA ΣΠΟΡ-fm 94,6, Sentra 103,3 και ΕΡΑ Σπορ 101,8. Εικόνες και ρεπορτάζ από τον αγώνα φιλοξενήθηκαν και στην «Αθλητική Κυριακή» της ΝΕΤ.
Αξίζει να σημειωθεί πως όλο το παιχνίδι μπορεί κανείς να το παρακολουθήσει σε μαγνητοσκόπηση από το site sportshero.gr

No comments