ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ


Προπονήσεις Εθνικής Ανδρών- Πρεμιέρα με Τυνησία η Ελλάδα στη Μεσογειάδα Εφήβων
Την Κυριακή στις Συκιές και σήμερα το πρωί στον Βύρωνα διεξήχθησαν οι προπονήσεις Βορείου και Νοτίου κλιμακίου αντίστοιχα της Εθνικής Ανδρών. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης είχε την ευκαιρία να δει πολλά νέα πρόσωπα, καθότι για πρώτη φορά κλήθηκαν (Νότιο κλιμάκιο) οι Μαραγκός, Παπαδιονυσίου, Τζηράς, Νικολαϊδης, Γιαννόπουλος.
«Θέλω να δώσω στην ομάδα το 100% των δυνατοτήτων μου. Με όλα τα παιδιά γνωριζόμαστε είτε ως συμπαίκτες, είτε ως αντίπαλοι. Η προσαρμογή μου θα είναι εύκολη», τόνισε ο πίβοτ του Διομήδη Άργους Σωτήρης Μαραγκός. Ο δεξιός ίντερ της ΑΕΚ Κώστας Γιαννόπουλος επεσήμανε: «Είναι ένα έξτρα κίνητρο για μένα, ώστε να βελτιώνομαι». «Χαίρομαι για αυτή την πρώτη μου κλήση. Είναι ένα οικείο περιβάλλον για μένα, αφού έχω πολλούς συμπαίκτες
από Δούκα και Εθνική Νέων», τόνισε ο δεξιός εξτρέμ Δημήτρης Τζηράς. Ο πίβοτ του Δούκα Τάσος Παπαδιονυσίου σχολίασε: «Πρέπει να πάρουμε αυτές τις ευκαιρίες και να τις αξιοποιήσουμε», ενώ ο Παναγιώτης Νικολαϊδης συμπλήρωσε: «Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μπούμε στην νοοτροπία της Εθνικής Ανδρών».


ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΤΥΝΗΣΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ
Στην Πορτογαλία βρίσκεται η Εθνική ομάδα των Εφήβων προκειμένου να λάβει μέρος στο 9ο Μεσογειακό τουρνουά που θα διεξαχθεί μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου στην πόλη Λαγκόα. Χθες το απόγευμα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπονήθηκε στο κλειστό του Ιωνικού ΝΦ για τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους και σήμερα αρχίζει τις υποχρεώσεις του κόντρα στην Τυνησία στις 23:00. Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.9mensmhc.com  όλα τα παιχνίδια μεταδίδονται live stream.
Οι παίκτες που βρίσκονται στην διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Στέλιου Σεϊρεκίδη είναι οι: Νίκος Ζλατάνος, Παναγιώτης Ντόβας, Χαράλαμπος Δομπρής (Φίλιππος Βέροιας), Λευτέρης Κρεμαστιώτης, Νίκος Πασσιάς, Βαγγέλης Σπέντζος (Διομήδης Άργους), Στράτος Χατζηβακαλέλης, Γεράσιμος Βλαχοθανάσης (Φοίβος Συκεών), Λευτέρης Σεϊρεκίδης, Ιάκωβος Ιλερής (ΠΑΟΚ), Μανώλης Κουμαραδέλης, Χρήστος Κεδέρης (Ιωνικός ΝΦ), Ανδρέας Αραπακόπουλος (ΑΣΕ Δούκα), Πέτρος Μπουκοβίνας (Άρης Θ.), Βασίλης Τοκατζόγλου (ΓΑΣ Κιλκίς), Βασίλης Χατζηλάκος (Δράμα ’86), Γρηγόρης Ιωάννου (Ποντόλ Κομπόλ- Γαλλία). Την αποστολή συνοδεύει επίσης ο ΠΟΠ Γιάννης Μπιζέτας, ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο γ.γ. της ΕΣΧΑ Νίκος Χάλαρης.

Οι όμιλοι
Α’ όμιλος
Μαυροβούνιο
Αίγυπτος
Πορτογαλία
Τουρκία
Λιβύη

Β΄ όμιλος
Ισπανία
Τυνησία
Κατάρ
Ελλάδα
Ιταλία

Το πρόγραμμα της ελληνικής ομάδας
Δευτέρα 20/2, 23:00 Ελλάδα- Τυνησία
Τρίτη 21/2, 12:30 Ιταλία- Ελλάδα
Τετάρτη 22/2, 11:00 Ελλάδα- Ισπανία
Τετάρτη 22/2, 19:00 Κατάρ- Ελλάδα

7 comments

Anonymous said...

http://www.9mensmhc.com/index.php/pt/live-tv.html

μεσογειαδα εφηβων handball

Anonymous said...

νικη 17-14 οι εφηβοι. μπραβο στελιο και παιδια. στοχος η 4δα

Anonymous said...

me kriens o diomidis...!!!

Anonymous said...

Το Κατάρ από πότε μετακόμισε στην μεσόγειο ?

Anonymous said...

apo tote pu to isdrail ine stin evropi !!!

Anonymous said...

10:49 δε μας λες κ εσύ ποιος είσαι γιατί από ότι φαίνεται σε πείραξε που δε σε κάλεσαν.αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα από τον κρανάκη.ή μήπως ούτε ο προηγούμενος σε είχε καλέσει?όσο για τα ρατσιστικά σου...είναι γνωστό πόσο μικρό είναι το πουλί των ρατσιστών-εθνικιστών

Anonymous said...

10.49 εισαι μεγαλος μακακας μαλλον εχεις φαι πολυ ξυλο απο τον μαραγκο και του εχεις αποθυμενα σε καποιο παιχνιδι.οσοι τον γνωριζουν προσωπικα ξερουν τι παιδι ειναι ασχετα απο που ειναι.μια χαρα ειναι για αμυνα σε αυτην την εθνικη ομαδα σε σχεση με καποιους αλλους που εχουν κληθει.α και ψευτοεπαναστατη του πληκτρολογιου μονο απο εδω μπορεις και σχολιαζεις,απο κοντα κο κο κο κο???