Δελτίο τύπου ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ: "Ανοιχτή επιστολή" του Κ. Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δελτίο τύπου ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ: "Ανοιχτή επιστολή" του Κ. Δούκα


"Ανοιχτή επιστολή" του Κ. Δούκα
Τελικά ενδιαφέρεται κανείς για το χάντμπολ  στην ΟΧΕ ...;

Ο "πραγματικός" Πρόεδρος κος Αγγελούδης , πάντως σίγουρα όχι. Αυτό αποδεικνύεται καθημερινά μέρα με την μέρα χρόνια τώρα, αφού κατάφερε να πάρει ένα άθλημα από την 6η θέση στην Ολυμπιάδα του 2004 και το Παγκόσμιο του 2005 και να το οδηγήσει στην απόλυτη διάλυση που βιώνουμε σήμερα. Λειτουργώντας συστηματικά με την λογική του διαίρει και βασίλευε, του ρουσφετιού, της κομματικής και όχι αθλητικής  προσέγγισης στον αθλητισμό, είναι από τους λίγους πλέον που συντηρούν την Ελλάδα που όλοι θέλουμε να αλλάξει. Γιατί κάποιες τέτοιες πρακτικές, που ανθούσαν άλλες εποχές, δυστυχώς έφεραν την χώρα μας εδώ που είναι, αλλά που ευτυχώς πλέον πεθαίνουν με την μαζική προσπάθεια που καταβάλουν οι υγιώς σκεπτόμενοι  Έλληνες.

Πολλά τα παραδείγματα για τα έργα και ημέρες του Προέδρου, για το πως μοιράζει "χάρες" σε όλα τα σημεία του ορίζοντα, με κεντρικό στρατηγείο προφανώς την Θεσσαλονίκη που έχει γίνει η πρωτεύουσα των Γενικών Συνελεύσεων μιας και ποτέ  - τα τελευταία χρόνια - δεν έχει τολμήσει να κάνει αλλού ΓΣ. Κατανοητό βέβαια γιατί θα έπρεπε να μπει σε έξοδα για να μεταφέρει τους υμετέρους εκπροσώπους, ανθρώπους παντελώς άσχετους με το άθλημα, που εκπροσωπούν  σωματεία - σφραγίδες - που έχει δημιουργήσει για να μπορεί να εκλέγεται με ασφάλεια.
Τι να πρώτο πει κανείς ...
Πραγματική θλίψη με διακατέχει γενικά και ίσως λίγο παραπάνω σήμερα μιας και παρακολούθησα την ομάδα μας να δίνει, με πραγματική κατάθεση ψυχής, ένα σημαντικό αγώνα για να προκριθεί στους 8 του Challenge Cup, με μόνο Έλληνες αθλητές, οι περισσότεροι μέλη Εθνικών Ομάδων, και πραγματικό στόχο ποιον ;
Να βγάλει λεφτά ο Δούκας , προφανώς όχι μιας και όλοι γνωρίζουμε ότι μια πρόκριση μόνο έξοδα φέρνει. Να ευχαριστηθεί ο εγωισμός μας; ΝΑΙ, σαν ελληνικό χάντμπολ ΝΑΙ γιατί όχι, δεν το έχουμε ανάγκη σαν Έλληνες αλλά και σαν άθλημα; Αλλά όχι δεν τα καταφέραμε … και δεν τα καταφέραμε γιατί δυστυχώς μείναμε από δυνάμεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα, μιας και την Τετάρτη έπρεπε να παίξουμε (και να χάσουμε) στο Άργος για να εξυπηρετηθεί ο στόχος του φετινού, με χροιά κομματική, ρουσφετιού. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε στην Ομοσπονδία να προστατέψει το Ελληνικό χάντμπολ και να δώσει αναβολή στον αγώνα της Τετάρτης και προφανώς να χαλάσει τα σχέδια της «οργανωμένης αποστολής» που είχαν οι διαιτητές στον αγώνα του Άργους, γιατί κανείς δεν αντιτάσσεται στον ΠΡΟΕΔΡΟ, τι κρίμα …
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, όταν κάποιος κατέχει κάποια εθελοντική θέση σε ΔΣ δημόσιου φορέα και δεν προσφέρει ή και κάνει κακό, γιατί δεν παραιτείται, που είναι το φιλότιμο ??!!
Εκτός και εάν εξυπηρετεί άλλες του «υποθέσεις»…
Το μόνο ευχάριστο η οριακή πρόκριση του Διομήδη που πραγματικά του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Μπράβο !!, και μακάρι και στον τελικό.

Κωστής Δούκας
Μέλος του ΔΣ του ΑΣΕΔ
Τέως μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ και διεθνής αθλητής χάντμπολ


ΥΓ Ελπίζω να μην κάνει κανείς το λάθος να μπει στην λογική της αντιπαράθεσης για αυτά που γράφω γιατί απλώς θα του πω ότι υπάρχουν ΠΟΛΛΑ στοιχεία που δεν θα ήθελε να βγουν στην δημοσιότητα, ιδίως σε τέτοιες εποχές, και παράλληλα θα του θυμίσω που κατέληξε ο κος Αλικάκος  όταν σαν πρόεδρος διοικούσε με αντίστοιχο «ιδιαίτερο» τρόπο την ΟΧΕ …

23 comments

Anonymous said...

Κωστή είναι η ώρα, δώσε την μάχη δεν είσαι μόνος...

Anonymous said...

ΟΧΙ ΚΩΣΤΗ ΒΡΕΕΙ!!!ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΛΕ!ΚΩΣΤΑΚΗ!!!!ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΣ ΕΣΥ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΩΡΑ?ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ?ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ,ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ!!!ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΟΙΚΟΔΟΜΗ,ΑΓΩΝΕΣ,ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΜΗΤΡΙΚΑ!!!ΑΧ,ΚΑΛΕ?ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?ΑΧ,ΑΧ,ΑΧ,ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΠΙΑΣΤΗΤΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ,ΚΑΙ ΩΠΑ,ΩΠΑ,ΣΙΓΑ,ΣΙΓΑ!!!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!!!

Anonymous said...

ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Κ.ΔΟΥΚΑ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ..ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΞΑΤΕ? ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ? ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΗ 300χμ ΠΗΓΑΙΝΕ -ΕΛΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.

Anonymous said...

Κύριος,εκτός και εντός αγωνιστικών χώρων.
Ζεί για το χάντμπολ και όχι από το αυτό.
Από τους λίγους στην ελλάδα που δικαιούται να έχει άποψη.

Anonymous said...

ΚΩΣΤΗ: ΜΑΖΙ ΣΟΥ !

Anonymous said...

Ο ΜΑ...ΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ 4,46 ...

Anonymous said...

Ο κ.Δούκας δεν έχει δίκιο. Τεταρτη - σαββατο είναι νορμαλ για όλα τα αθλήματα σε όλες τις χώρες. Και στο κάτω κάτω ήταν ένα παιχνίδι για τους 8 ενός θεσμού που μετέχει η γ΄εθνική των χωρών της ευρώπης. Συμφωνώ για τα μαιμού σωματεία και τη θεσσαλονίκη αλλά να βγει να τα πει στη ΓΣ και να μπει στο ΔΣ άμα θέλει να κάνει κάτι.

Anonymous said...

Ηταν καιρος καποιος να βγει μπροστα κ να μιλησει για τα κοματικα καταλοιπα της ομοσπονδιας, ηταν καιρος να μπει σε μια διαδικασια κρισεις κ ο ¨προεδρος¨ κ ειναι καιρος πια να απαλαγουμε απο αυτον τον τυπο κ τους βαλτους καρεκλοκενταυρους. Μηπως ηρθε η ωρα να εχει κ αυτος την πορεια του Αλικακου.

Anonymous said...

Κωστή ειλικρινά χαίρομαι που μπήκες σε αυτή τη διαδικασία που όμως δεν έχει επιστροφή. Εύχομαι στο τέλος του δρόμου να ξεπροβάλλει μια καινούρια ημέρα για το ταλαίπωρο άθλημα μας. Μείνε σταθερός μέχρι το τέλος και κυρίως ...κλειστός σε όψιμους υποστηριχτές και βαρίδια από τη νυν οι παρελθούσες διοικήσεις, που θα σπεύσουν σε σένα για να πάρουν ότι δεν πήραν από τον Αγγελούδη.

Anonymous said...

ΣΤΕΛΙΟ ΜΗ ΜΑΣΑΣ. ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΤΟ PSI, TO ΧΑΡΑΤΣΙ, Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ, Ο ΠΑΟ ΣΟΦΑΔΩΝ, ΑΟ ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑΣ, Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ΤΟ ΦΟΥΡΕΣΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ.

Anonymous said...

Κύριε διεθνή γιατί τα έχεις με τον Αλικάκο? Ξεχνάς που σε έκανε διεθνή σε ένα τουρνουά στην Ιταλία (νέων).Μήπως με αυτές τις συμμετοχές (μόνες σε εθνική ομάδα) μπήκες σε κάποια ανώτατη σχολή .Ντροπή σου αγνώμονα.

Anonymous said...

9.12 ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ? ΠΟΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΡΕ ,ΑΛΙΚΑΚΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ,Ο ΠΕΝΑΣ, Ο ΤΑΡΟΥ, Ο ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Anonymous said...

Μπράβο στον Δούκα! Το λέω μέσα από την καρδιά μου. Επιτέλους ένας βγήκε επώνυμα και είπε σταράτα...Όλο το ελληνικό χάντμπωλ τα λέει, αλλά κανείς δεν βγαίνει να τα πει δημοσίως.

Σ.Ρ-Κ said...

Μπράβο,επιτέλους κάποιος να πει τα πράγματα με το ονομά τους.Βαρεθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια,όλη αυτή τη ΣΑΠΙΛΑ,όλες αυτές τις κλίκες.Έλεος πια με τους Αλικαγγελούδηδες....που θα αποφασίζουν για μας ..χωρίς να νοιάζονται για το χαντμπολ !!!!
Κ.Δούκα ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος.Θα είμαστε όμως όλοι μαζί

Anonymous said...

Ο Κωστής Δούκας λέει σωστά πράγματα . Και πρέπει να ανοίξουν και άλλα στόματα. Ο Αγγελούδης έφερε την ελεεινή πολιτική στο Χάντμπολ. Έκανε αυλή από παράγοντες και προπονητές ας τελειώσει όλο αυτό το εξευτιλιστικ´ο σύστημα . Οι αξιοπρεπείς άνθρωποι είναι εκτός σχεδιασμού της ΟΧΕ.
Μπράβο Κωστή

Anonymous said...

Ο Κώστας Δούκας λεέι απίστευτες βλακείες και απευθύνεται σε ηλίθιους.
Τώρα το θυμηθηκε το Handball ? τόσα χρόνια που ήταν?
Αρκετά με τους σωτήρες το άθλημα θέλει νέους ανθρώπους με διάθεση να προσφέρουν κι όχι πριγκιπες που αναζητούν θρόνους............

Anonymous said...

ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ;
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΟΥΚΑ!!!!!!

Anonymous said...

Λοιπόν...να που μια ωραία Δευτέρα μας προέκυψε η ...επιστροφή του Κωστή που μετά από ένα αδυσώπητα κουραστικό Σαββατοκύριακο σε κάποιο θέρετρο, επανέκαμψε για να μας σώσει …σαν άλλος ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ!!! Περιμέναμε τον Κωστή να έρθει και να μας μιλήσει για τα προβλήματα του χάντμπολ από το 77 μέχρι σήμερα. Μας επανέκαμψε από το πουθενά και στο εντελώς ξαφνικό ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ Κωστής που όπως βλέπω είναι ένα απλό και …ταπεινό μέλος του ΔΣ του ΑΣΕ Δούκα. Το δούλεμα ξεκινάει από εκεί, αλλά καλού κακού μας ρίχνει και μια μπομπάρδα… Να μην τολμήσει κανείς να του απαντήσει γιατί αυτός τα ξέρει όλα και για όλους. Ο μεγάλος και σίγουρος ένιωσε ξαφνικά δυνατός και είπε μέσα του «Ναι ρε Κωστή, ήρθε η ώρα σου» Και μετά κάθισε και έγραψε την επιστολή, ο κύριος μέλος του ΔΣ του σχολείου που τόσα χρόνια κάθισε στην άκρη και μάζευε χρήματα κάνοντας δουλειές με πολιτικούς και με πολλούς από αυτούς που τους κυκλοφορούσε για φίλους και μας έφεραν εδώ που είμαστε σήμερα. Και τώρα που ο Κωστής ένιωσε δυνατός θέλει να στήσει σκηνικό επανόδου στην ΟΧΕ. Άραγε την θυμάται την ξευτίλα που έπαθε στην Θεσσαλονίκη όταν μας κουβάλησε τον άλλο το σωτήρα πάνω από την Δράμα για «να πάρουν το μαγαζί». Μάλλον από τον εφιάλτη εκείνο του έχει μείνει απωθημένο η Θεσσαλονίκη. Μην στεναχωριέσαι Κωστή …θα σου περάσει… Περνάνε αυτά… Κάτσε εκεί που είσαι γιατί το 97 με 2000 ήσουν στα …άλλα κόλπα. Θυμάσαι γιατί ρίξαμε τον Αλικάκο και τα γούστα που είχες επί Παπαναστασίου με τα φιλαράκια σου στο τότε ΔΣ? Σου τα λέω με επικεφαλίδες για να μην νομίσεις ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Αν χρειαστεί μπορώ να σου πω πολλά περισσότερα και πιο γαργαλιστικά. Έτσι για να σε χαλαρώσω και αν ηρεμίσεις. Γιατί τώρα δεν θα έχει τις πλάτες του μπαμπά (καλή του ώρα και τον συμπαθούσα πολύ). Και μην ξαναγράψεις για την εθνική ομάδα γιατί θα πάρω τηλέφωνο τον Αλικάκο. Λοιπόν Κωστή μου χαλάρωσε και πες τους δικούς σου στο σχολείο να μην γράψουν αύριο. Φτάνει! Άκου: «Κύριε Δούκα»… Έτσι σε φωνάζουν οι μαθητές σου στο σχολείο. Πες τους ότι εδώ είσαι απλά «ο Κωστής»… Ο δικός τους άνθρωπος… Α!!! Ξέχασα… Και ο ΣΩΤΗΡΑΣ του ελληνικού χάντμπολ (για τρίτη φορά)…
Κωστή μου …με αγάπη στο λέω… ΧΑΛΑΡΩΣΕ !!! Παλιός σου φίλος είμαι…

Anonymous said...

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡ. ΠΡΟΑΣΤΙΑ , ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕ ? ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΜΙΝΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ !
ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ? ΕΣΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΖΑΛΩΝΗ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ? ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ? ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ? ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ?
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ.
ΚΩΣΤΗ ΕΠΕΣΕΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ , ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ.! ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ? ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η΄ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ? ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΣΤΡΩΝΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ? ΑΣΕ ΠΕΣΤΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΟΥ ΑΥΤΑ Η΄ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ . ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ? ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΗΣ ΡΙΓΗΛΗΣ.
ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ? ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ? ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ?
ΜΑΖΕΨΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ , ΑΝΤΕ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ

Anonymous said...

Κωστή τι γίνεται ? πως τα πας ? πως πάνε οι δουλειές με το σχολείο ? Αλήθεια τι κάνει βρε ο Νικολάκης σου ? χαθήκατε βρε Κωστή , έχουμε χρόνια να σας δούμε στα γήπεδα , γιατί ? Ρε σύ αλήθεια τι κάνει ο Φώτης ,ο Γιώργος ? και αυτοί χάθηκαν, που και που τους βλέπουμε σπάνιες φορές, γιατί έτσι ?
Πως τα πάτε εκεί στο κόμμα? σου παραχώρησαν το χρίσμα για το καλό του αθλήματος ?
Ρε Κωστή ,έχουμε χρόνια να σε δούμε στα γήπεδα, άντε με το καλό να δούμε πως είναι η φατσούλα σου, άντε καλό μας παιδάκι , άντε να φας ακόμη μια μπατσούλα για να συνέλθεις γρήγορα.
Αγαπούλα σε περιμένω στην Θεσσαλονίκη

Anonymous said...

κωστη θυμασαι ενα τελικο κυπελλου στο Κιλκίς
θυμάσαι που πήγε το τραπέζι με τα κύπελλα και ποιούς είχες ορίσει διαιτητές ?
βάλε τη μνήμη σου να λειτουργήσει και μετά να μιλήσεις για διαιτησία εσυ

ΓΣΚ

Anonymous said...

Ο Κος Δούκας δέν έχει δίκιο και απορώ με τη νοημοσύνη κάποιων σε αυτό το φόρουμ. Τα παιχνιδάκια του κάνει αυτά τα γνωστά τα κολεγιακά. Απλά νομίζει πως έχει τόση δύναμη ακόμα ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί τη φήμη οποιουδήποτε προσώπου ή συλλόγου για προσωπικό όφελος(ηθικό προφανώς) χωρίς κόστος.
Κρίμα.

Anonymous said...

re esu eisai autos pou anapodogurise to trapezi ? xaxaxaxa re exete polu plaka.