Δελτίο τύπου Πήγασου Αιγίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δελτίο τύπου Πήγασου Αιγίου


ΤΡΙΤΟ ΡΟΖ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ ΑΙΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην Α2 Εθνική «φιγουράρει» από το Σάββατο ο Πήγασος Αιγίου, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του οποίου ξεπέρασε το εκτός έδρας εμπόδιο του Κορωπίου, επικρατώντας με σκορ 26-23, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος. Οι παίκτες τού Τάκη Καρακίτσου επέβαλαν το ρυθμό τους από το πρώτο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης και χωρίς να χάσουν ούτε στιγμή το προβάδισμα στο σκορ, πρόσθεσαν δύο ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό τους, «αλώνοντας» μια δύσκολη έδρα, από την οποία λίγες ομάδες θα περάσουν…Η πολύ καλή άμυνα αλλά και ο πλουραλισμός στην
επίθεση ήταν τα «κλειδιά» της νίκης της αιγιώτικης ομάδας, που μέχρι στιγμής μετρά τρεις νίκες και μία (μόλις) ήττα, αυτή από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, που είναι και το φαβορί για την άνοδο στην Α1 Εθνική. Περιθώρια για πανηγυρισμούς δεν υπάρχουν, καθώς ήδη από χθες (Δευτέρα) ξεκίνησε η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Πανιώνιο, τον οποίο ο Πήγασος φιλοξενεί στο Αίγιο το ερχόμενο Σάββατο 28 Ιανουαρίου. Ζητούμενο και σε αυτή την αναμέτρηση είναι η απόκτηση ενός ακόμα ροζ φύλλου αγώνα, που αν επιτευχθεί θα εδραιώσει τον Πήγασο στις πρώτες βαθμολογικές θέσεις.
ΠΗΓΑΣΟΣ: Αναστασέλος, Γιούπης 4, Ζαρλακούτης 6, Σαντιμπαντάκης, Παπαγεωργίου, Πετρόπουλος 1, Βορύλλας 4, Γιαννόπουλος, Δημητρουλόπουλος 3, Αλεξόπουλος 2, Παπαδόπουλος 4, Γκιώνης 2.  

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ιωνικός ΝΦ - Ελπίδες Πάτρας 21-21
Ποσειδώνας - Αναγέννηση Βύρωνα 32-24
Πανιώνιος - Νέα Ιωνία 19-27
Παράδεισος - Ακαδημία Πάτρας 31-26





 

No comments