«Πυρετός» προετοιμασίας στον Πήγασο! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Πυρετός» προετοιμασίας στον Πήγασο!

ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Μετά την ολιγοήμερη ανάπαυλα λόγω των εορτών, οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ του Πήγασου Αιγίου επιστρέφουν σε ρυθμούς προπονήσεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αρχής γενομένης την 21η Ιανουαρίου, όπου καλούνται, και μάλιστα εκτός έδρας, να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Κορωπίου, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Νωρίτερα, όμως, και συγκεκριμένα στις 14 Ιανουαρίου, οι αθλητές τής αιγιώτικης ομάδας θα αγωνιστούν κόντρα στην πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ σε επίσημο φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο Αίγιο, με τους ανθρώπους τής διοίκησης να ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για εκείνη την ημέρα. Μάλιστα, ο επικείμενος αγώνας έχει λάβει πανελλήνιες διαστάσεις, καθώς σχεδόν όλος ο έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος κάνει επαναλαμβανόμενες αναφορές στο συγκεκριμένο θέμα.


Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων
Από τις παραμονές Πρωτοχρονιάς ξεκίνησε και η διάθεση των εισιτηρίων, τα οποία παρουσιάζουν ήδη αυξημένη ζήτηση, καθώς είναι μεγάλο το ενδιαφέρον φιλάθλων τόσο από την Αιγιάλεια αλλά και από άλλα μέρη της Πελοποννήσου (Ηλεία, Αρκαδία, Καλαμάτα) που επιθυμούν να εξασφαλίσουν μια θέση στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου, προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά τα «αστέρια» τής πρωταθλήτριας. Εισιτήρια διατίθενται στα εξής σημεία: Καφέ «Ημίχρονο», καφέ – μπαρ «Tribeca» και «Bongo’s», ρεστοράν «Refrain», κατάστημα WIND (οδός Μητροπόλεως και Μελετοπούλων).


Το πρόγραμμα
Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή αναμένεται να φθάσει στο Αίγιο περίπου στις 3μ.μ., όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα πρώτος σταθμός της θα είναι η παραλία και συγκεκριμένα το καφέ – μπαρ «Bongo’s». Εκεί θα την υποδεχθούν η διοίκηση και οι αθλητές τού Πήγασου αλλά και φίλαθλοι, οι οποίοι θα μπορούν να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ΑΕΚ. Λίγο πριν από τις 5μ.μ. η αποστολή θα αναχωρήσει για το κλειστό γυμναστήριο, όπου στις 6μ.μ. θα ξεκινήσει το φιλικό παιχνίδι, ενώ αμέσως μετά οι άνθρωποι της διοίκησης του Πήγασου θα παραθέσουν δείπνο προς τιμήν των προσκεκλημένων τους.

No comments