Κρανάκης: «Τα παιδιά δίνουν ό,τι έχουν» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κρανάκης: «Τα παιδιά δίνουν ό,τι έχουν»


Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Χάντμπολ των Ανδρών, Γιώργος Κρανάκης, μίλησε στον «Sentra 103,3» και το Νίκο Μαχαίρα.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε μεταξύ άλλων για τον αποκλεισμό των Κοκολοδημητράκη και Μπακαούκα από την αποστολή της «γαλανόλευκης», για την προετοιμασία της ενόψει του προκριματικού ομίλου του παγκόσμιου πρωταθλήματος και για την πορεία της Εθνικής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κρανάκη

Για τον αποκλεισμό από την αποστολή των Κοκολοδημητράκη και Μπακαούκα από την αποστολή: 

«Κάθε προπονητής πρέπει να συγκεντρώνει το καλύτερο υλικό τη δεδομένη χρονική στιγμή. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο, όπως οι τραυματισμοί, η πορεία στο πρωτάθλημα, κάποια κριτήρια αξιολόγησης σε άμυνα και επίθεση, η πληθώρα των παικτών, οι ανάγκες της ομάδας, η αγωνιστική της κατάσταση και ο αντίπαλος. Όλοι είναι μέλη της Εθνικής ομάδας και βέβαια δεν θα ήθελα να έρθει κάποιος που δεν θα έχει τη βούληση ή θα θεωρεί τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα, βάρος. Με τους συγκεκριμένους αθλητές μίλησα και λόγω της αλλαγής της ημερομηνίας της προετοιμασίας είχαν προβλήματα επαγγελματικά και προσωπικά».

Για τις αλλαγές στο πρόγραμμα της προετοιμασίας: 
«Υπάρχει ένα πλάνο σε όλες τις Εθνικές ομάδες και μια στρατηγική που έχει κατατεθεί από εμένα κι έχει εγκριθεί. Υπάρχουν κάποιοι ελιγμοί αναγκαίοι και τους αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Στο αρχικό πλάνο ενόψει του προκριματικού παγκοσμίου που έχουμε τον Γενάρη με τις Βοσνία και Κύπρο, φτιάξαμε ένα σχεδιασμό με ένα καμπ προετοιμασίας με φιλικά με την Τυνησία στην Αθήνα και θέλαμε να κάνουμε καμπ με ημερομηνία συγκέντρωσης των παικτών τις 26 Δεκεμβρίου με παίκτες που δεν θα είχαν υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους. Δυστυχώς, δεν έγινε αυτή η προετοιμασία. Η Ομοσπονδία δεν μπορούσε να αντιδράσει γιατί ακόμη περιμέναμε τι θα γίνει με τα οικονομικά και περιμέναμε την Πολιτεία. Η Ομοσπονδία βρήκε τη δυνατότητα ευτυχώς και κάναμε την τελευταία στιγμή το καμπ αυτό στη Θεσσαλονίκη, όπου για μια εβδομάδα κάναμε προετοιμασία στο γήπεδο των Συκεών».

Για την αγωνιστική κατάσταση της Εθνικής ομάδας:
 «Ο αρχικός σχεδιασμός στο τουρνουά με την Τυνησία ήταν να γίνει μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες και κάλεσα 19 άτομα. Στο επόμενο καμπ κλήθηκαν 22 από τους οποίους την 1η Ιανουαρίου θα μείνουν 19 άτομα. Στη συνέχεια στην Κύπρο και τη Βοσνία θα πάνε 17 παίκτες. Στο τουρνουά με την Τυνησία αποκομίσαμε μεγάλο ενθουσιασμό. Τα παιδιά δίνουν ό,τι έχουν. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα, ξέρουν τι ζητάνε οι παίκτες. Έχουμε έμπειρους και νέους παίκτες. Οι παίκτες ξέρουν τη σημασία που έχει ο κάθε αγώνας και η κάθε διοργάνωση. Είναι όλοι σπουδαίοι χαρακτήρες»

Για τους αγώνες με την Κύπρο: 
«Θέλουμε να είναι όλοι οι παίκτες μας υγιείς. Έχουμε τους παίκτες που παίζουν εκτός Ελλάδας και χρειάζονται ξεκούραση. Θέλουμε να μαζευτούμε την Κυριακή, έχουμε μόνο 3 μέρες για να δουλέψουμε».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: 
«Δεν υπάρχει η ποιότητα του παρελθόντος και αυτό έχει αντίκτυπο και στην Εθνική ομάδα».



8 comments

Anonymous said...

καλημερα και χρονια πολλα!!τελικα αυτο το χαντμπολ θα μας τρελανει ολους!!!και δεν ενοοω το χαντμπολ σαν αθλημα αλλα τους ανθρωπους που το απαρτιζουν!!!!!ειναι ανθρωποι ανανδροι και με συγχωρητε για την εκφραση ξεφτιλες και κομπλεξικοι!!!!!
τελος παντων θα ηθελα να αναφερθω στις δηλωσεις του πολυνικη ομοσπονδιακου μας....μας λεει λοιπον... Κάθε προπονητής πρέπει να συγκεντρώνει το καλύτερο υλικό τη δεδομένη χρονική στιγμή. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο,μπλα μπλα όπως οι τραυματισμοί, η πορεία στο πρωτάθλημα,μπλα μπλα κάποια κριτήρια αξιολόγησης σε άμυνα και επίθεση...εεε τι ειπε ο ανθρωπος...μας το ξαναλες πολυνικη μας?κάποια κριτήρια αξιολόγησης σε άμυνα και επίθεση...μετα απο αυτο σηκωνουμε τα χερια ψηλα!!!!ο ανθρωπος απεκλεισε το πρωτο σκορερ του πρωταθληματος μπορει και να ειναι ολων τον εποχων στην α1 και τον καλυτερο κεντρικο αμυντικο που εχει βγαλει το ελληνικο χαντμπολ!!!τα συμπερασματα δικα σας..καλη χρονια σας ευχομαι...

Anonymous said...

πολυ ΑΕΚ εισαι ρε φιλε και διαβασες τη μιση απαντηση.δεν ειδες οτι ηταν βασικοι με την τυνησια?εσυ πιστευεις οτι αν πηγαινανε στην προετοιμασια θα τους εκοβε?μην βλεπεις μονοπλευρα τα πραγματα.

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ.ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ,ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Anonymous said...

"τον πρωτο σκορερ"
στην ελλαδα ομως ...

Anonymous said...

Αααααα ξέχασα περιμένω και μια αιτιολόγηση γι' αυτα που συμβαίνουν άντε να δούμε ποιος έχει μεγάλα μπαλάκια να απαντήσει!!

Anonymous said...

ανωνυμια και μπαλακια δεν πανε μαζι ανωνυμε μπαλακια 12.09

Anonymous said...

Ενω εσύ που εχεις τεράστια μπαλάκια πες μας το ονομα σου! πονάει η αλήθεια εεεε? πουθενάδες!!

Anonymous said...

Ρε κακομοίρη χαχαχα! εχεις την εντύπωση οτι ο Μπακαούκας δεν είχε ποτε πρόταση απο το εξωτερικό εχεις σκεφτεί ποτέ οτι ο ίδιος μπόρει να μην ήθελε να πάει γιατι δεν θέλει να γίνει μετανάστης?Όσο για Κοκό κρίνεις απο ένα παιχνιδι? ποιός παίκτης είναι πάντα σταθερός και παίζει σε όλους τους αγώνες καλά εεε? εσυ μήπως? ή εσυ είσαι ο καλύτερος προπονητης που μπορει να κρινει αν ήσουν θα φαινόσουν κιόλας! Όσο για Κρανάκη δεν μου κάνει ο τύπος ουτε κρυο ούτε ζέστη! Για Γραμματικό περιμένω να δώ!Πάντως επειδή αγαπάει πραγματικά το ελληνικό χαντμπωλ θα εδινε τα πάντα με την δουλειά του, το παν είναι το υλικό φυσικά!!και βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκιο ένας ήταν ο προπονητης που εφτασε την εθνική ψηλά και αυτός ήταν ο Σεφερτ!! τι τον έκαναν τον φάγανε λάχανο κάποιοι μην λέμε και ονόματα γνωστοι πάντως!