"Εξι στα έξι" με Τζούφρα η Σπρίνγκε! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Εξι στα έξι" με Τζούφρα η Σπρίνγκε!

Με την ελληνική σημαία πανηγύρισε ο διεθνής πίβοτ- Ντεμπούτο με γκολ στην Ροστοκ για Βύρωνα Παπαδόπουλο, νέα νίκη για την Κονστάντζα του Ριγανά

Στην Α2 Γερμανίας για την 6η αγωνιστική η Ποστ Σβερίν με άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση του Ντίνου Χαντζιάρα (5 γκολ) απέσπασε ισοπαλία 25-25 (15-14) στην έδρα της Σααρλούις, αντίθετα τη συντριβή με 37-22 (19-8) από την Μπίτενφελντ γνώρισε η Εμπορ Ροστόκ. Με την τελευταία αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο διεθνής αριστερός εξτρέμ Βύρωνας Παπαδόπουλος ο οποίος μάλιστα σκόραρε και δύο φορές.
Φουλ για άνοδο στην Α2 πηγαίνει η Σπρίνγκε του Νίκου Τζούφρα. Με τον διεθνή πίβοτ να πετυχαίνει 7 γκολ στην κορυφαία του εμφάνιση με την ομάδα η Σπρίνγκε νίκησε 29-23 (13-11) εκτός έδρας την Φρέντεμπεργκ και έκανε το ''6 στα 6'' και παρέμεινε με 12 βαθμούς στην κορυφή του Βορείου ομίλου της 3ης κατηγορίας. Ο Βεροιώτης άσσος μετά το τέλος του ματς πανηγύρισε έξαλλα με τους συμπαίκτες του τη νίκη έχοντας παρέα και μία ελληνική σημαία.
Για τον Νότιο όμιλο η Χέρενμπεργκ του Πέτρου Κανδύλα αναδείχθηκε ισόπαλη 33-33 (17-17) με την Κίκερς και έχει πλέον 7 βαθμούς στην 7η θέση της βαθμολογίας.
Στην Αυστρία την ήττα με 31-28 (11-9) από την Λιντζ εκτός έδρας γνώρισε η Λέομπεν του Σπύρου Μπαλωμένου (4 γκολ).
Τέλος στη Ρουμανία ασταμάτητη είναι η Κονστάντζα του Νίκου Ριγανά, αφού με τον διεθνή δεξιό ίντερ να πετυχαίνει 4 γκολ οι νταμπλούχοι συνέτριψαν 34-20 στο Βουκουρέστι την Στεάουα και με "6 στα 6'' παρέμειναν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

No comments