Θρήνος. Έφυγε ο Απόστολος Γκρέζιος και η σύζυγός του. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θρήνος. Έφυγε ο Απόστολος Γκρέζιος και η σύζυγός του.

Add caption
Η οικογένεια του χάντμπολ θρηνεί για την απώλεια του Απόστολου Γκρέζιος 48 ετών διδάσκοντος στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών και της συζύγου του Μαρούλας Γεωργιάδου 47 ετών Καθηγήτριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δράμα, το ζεύγος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα χθες Δευτέρα πρωί στο 25ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών Θεσσαλονίκης στο Στρυμονικό σε μετωπική σύγκρουση του αυτοκινήτου τους με άλλο όχημα. Ο Απόστολος Γκρέζιος έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία. Προσέφερε παλαιότερα τις υπηρεσίες του και στην Ομοσπονδία Χάντμπολ ως προπονητής των Πυρήνων. Το ζεύγος Γκρέζιου άφησε τρία παιδιά. Η κηδεία τους θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 4.00 μ.μ. στη Χαραυγή Λάρισας στον ιερό ναό Αγίας Σοφίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΧΕ με ανακοίνωσή του απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια των εκλιπόντων.

Ο Καθηγητής Προπονητικής του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης Χρήστος Κοτζαμανίδης δήλωσε: «΄Ηταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος και αγαπημένος φοιτητής. ΄Εκανε πολύ καλές μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία. Ας είναι αναπαυμένες οι ψυχές εκείνου και της συζύγου του. Θα τους θυμόμαστε πάντα».

Ο παλιός διεθνής παίκτης και σήμερα προπονητής Κώστας Αλεξιάδης δήλωσε: «Είμαι συντετριμμένος για την απώλεια του Απόστολου Γκρέζιου και της συζύγου του. Ο Γκρέζιος υπηρέτησε ως διδάσκων το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών στη χειροσφαίριση και προσέφερε πάρα πολλά. Τους « φάγανε» οι μετακινήσεις που τρέχανε από το σπίτι τους στη Λάρισα σε Σέρρες και Δράμα».

2 comments

greekhandball.com said...

Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά που μένουν πίσω και στους οικείους τους. Ως ελάχιστο φόρο τιμής σε έναν "δικό" μας άνθρωπο, προτείνω ενός λεπτού σιγή στα παιχνίδια του Σαββάτου.

Anonymous said...

itan polu kalos epistimonas...apo tous ligous pou kserane agapousane kai mporousan na prosferoun sto a8lima! As ton anapausei o 8eos!