Στην Ουγγαρία ο ΠΑΟΚ. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Ουγγαρία ο ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.00 και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκη με πέντε γκολ για να πάρει την πρόκριση μετά την ήττα του πρώτου αγώνα στη Μίκρα με 23-27. «Ξεκινάμε για την Ουγγαρία με στόχο τη νίκη. Στο πλευρό μας ευελπιστούμε να έχουμε τους ΠΑΟΚτσήδες της διασποράς που τόσο μας βοήθησαν μέσω της καμπάνιας «διάλεξε θέση» για τα εισιτήρια διαρκείας. Θέλουμε να ανταμώσουμε μαζί τους και είναι βέβαιο ότι θα δώσουμε τα πάντα για να τους προσφέρουμε μία νίκη», τόνισε στο PAOK24 ο αρχηγός του Δικέφαλου, Αντώνης Σαουλίδης. Από την πλευρά του ο ίντερ του ΠΑΟΚ Ηλίας Σεβαστίδης υπογράμμισε ότι «αποδείχθηκε στο πρώτο ματς ότι η Ταταμπάνια είναι βατή ομάδα. Εάν παίξουμε με σοβαρότητα τότε μπορούμε να τους κερδίσουμε και να πάρουμε και την πρόκριση διότι η διαφορά των 4 τερμάτων δεν είναι απαγορευτική. Συζητάμε σε κάθε προπόνηση με τον προπονητή μας και κάνουμε ανάλυση όλων των δεδομένων. Πιστεύω πως αν όλοι βάλουμε τα δυνατά μας να πετύχουμε το λιγότερο μια νίκη και το περισσότερο μια πρόκριση ώστε να ανέβει και το ηθικό μας για το ελληνικό πρωτάθλημα» Απών για τον ΠΑΟΚ θα είναι ο τιμωρημένος Λευτέρης Ιωαννίδης.

7 comments

Anonymous said...

ase mas re sevastidi palto.koita na valeis kana goal kai ase tis dilwseis!!kai me misyrli deksia kalo didimo autoi oi duo hahaha!!!!ferte pisw ton lefteri reeee

Anonymous said...

apo palto se palto to pate ekei ston paok sto telos tha anoixete oiko modas

Anonymous said...

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΟΚΟ

Anonymous said...

apo proponiti mexri giatro oloi palta

Anonymous said...

esu re 3.12 kai 5.17 pou paizeis kai les ta palta???

Anonymous said...

O 3.12 fenete kathara poy paizei

Anonymous said...

Σορρυ κιολας ειμαι ενας οπαδος του ΠΑΟΚ κ φιλαθλος γενικα του αθληματος.

Βρε βλακα:
15 Οκτωβρίου 2011 3:12 μ.μ.
Ποιον λες παλτο???
Παλτο ειναι αυτο το χαζο παιδακι που νομιζει πως παιζει και χαντμπολ.
Ο Σεβαστιδης κ ο Μισυρλης τουλαχιστον ειναι 10 φορες καλυτεροι απο το δικο σου παλτο το οποιο δεν ειναι καν παλτο διοτι ειναι κοντο παλτο μικρο μεχρι την μεση και ειναι κινεζικη μινιατουρα!!!
Απο κει κ περα οι δυο αθλητες Σεβαστιδης κ Μισυρλης εχουν αποδειξη τι αξιζουν στο γηπεδο. ειναι αθλητες με ηθικη ωριμοτητα και αθλητικη εντιμοτητα και παν απ'ολα ξεχωριζουν με την προσωπικοτητα τους!!!!!!!!
Τωρα εσυ και το παλτο κουναβη σου τι εχετε απ'ολα αυτα???
Να βριζει να μαλωνει στο γηπεδο το χθεσινο παιδακι που μας εγινε κ παικτης!!!
Σε παρακαλω τωρα γραψτε κατι σωστο κ οχι μαλακιες!!!