ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ 30/3 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ 30/3

ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Κατόπιν επίσημης ενημέρωσης της ΟΧΕ από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (ΕHF) η Εθνική ομάδα των γυναικών θα αγωνιστεί σε προ-προκριματικό όμιλο 3-5 Ιουνίου 2011, προκειμένου να περάσει στην επόμενη προκριματική φάση για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών 2012. Στο όμιλο της Ελλάδας βρίσκονται η Μεγ. Βρετανία η Φινλανδία και το Ισραήλ. Από τον όμιλο προκρίνονται δυο ομάδες.

Οι ομάδες που θα προκριθούν από αυτό τον προ-προκριματικό γύρο θα περάσουν στην επόμενη φάση και θα μπούν στην κληρωτίδα μαζί με την Τσεχία τη Λιθουανία, Ιταλία, Ελβετία και το Αζερμπαϊτζάν στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔ
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τη ΟΧΕ καταδικάζοντας τα επεισόδια εναντίων των διαιτητών Κουτσού/Γούσια, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων-Παραδείσου Αμαρουσίου (Α2 Ανδρών), εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Θανάσης Νικολίτσας και τα μέλη της Σωτήρης Μίγκας και Γιάννης Μειμαρίδης, καταδικάζουν, τα πρωτοφανή και απαράδεκτα για το άθλημα της Χειροσφαίρισης επεισόδια, που έγιναν σε βάρος δύο νέων και πολύ αξιόλογων Διαιτητών, του Ηλία Κουτσού και του Νίκου Γούσια, στον αγώνα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της 26-3-2011, μεταξύ των ομάδων Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων – Παράδεισου Αμαρουσίου, από τον παίκτη της γηπεδούχου ομάδας Γιαννόπουλο Φώτη.
Τέτοιες συμπεριφορές αθλητών δεν έχουν θέση στο χώρο μας, είναι καταδικαστέες και θα πρέπει τα αρμόδια όργανα να επιληφθούν άμεσα, ώστε να επιβληθούν πολύ αυστηρές και παραδειγματικές κυρώσεις, σε βάρος του παραβάτη, με την ελπίδα να μην έχουμε στο μέλλον επανάληψη τέτοιων φαινομένων».

ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔ /ΟΧΕ
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΟΧΕ στη συνεδρίαση της 29/03/11 , αποφάσισε και επέβαλε την ποινή του προσωρινού αποκλεισμού των έξι μηνών (6) από τους αγώνες Χειροσφαίρισης στους Ιωάννη Ανδρεάδη και Γιώργο Τέμη, σύμφωνα με το Πειθαρχικό Δίκαιο Διαιτησίας της ΟΧΕ άρθρο 34 παρ.ε , διότι υπέπεσαν στο διαιτητικό παράπτωμα της <<Παραποίησης Φύλλου Αγώνα>> στον αγώνα της Β΄ Εθνικής ανδρών μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ που διεξήχθη στις 19.03.2011, όπου είχαν οριστεί από την ΚΕΔ/ΟΧΕ να διευθύνουν.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, σημειώνει η Επιτροπή της ΚΕΔ/ΟΧΕ, να δημιουργηθούν δυσμενή σχόλια για το σύνολο της Διαιτησίας στον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο αλλά και γενικότερα στο χώρο του αθλήματος. Έναρξη ποινής 20/03/2011.

27 comments

Anonymous said...

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ Η ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΏΝΟΝΤΑΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΤΙ ΣΦΥΡΙΞΑΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ. Η Κ.Ε.Δ.Χ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ Ε ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ;;ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΑΙΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ. ΒΑΣΙΚΟ, ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ,ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ <> ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΩ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΕΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΔΙΛΕΠΤΗ ΡΕΕΕ
ΜΑΛ....Α ΔΗΛ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΙΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΘΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΙΤΙΚΟΣ

Anonymous said...

pilalidi me pousties kai lamogies tha anevaseis ton dia sthn a2????
timwreiste kai tous armodious twn omadwn!!!
ante kai tou xronou vraveuste ton san ton newtero dieftharmeno.

Anonymous said...

δεν πειραζει την κυριακη μετα την αποτυχια θα ηρεμισεις πιλαλιδακο...

Anonymous said...

Αχ βρε πουλιά,μετά τους διαιτητές τώρα σας φταίει ο Πηλαλίδης....τελικά τόσο πολύ πονάει...και πάλι όμως εμείς τη Δευτέρα θα λέμε... πόσο πονάει όταν ο Δίας μαμάει...

Anonymous said...

Δεν έχετε καταλάβει ότι θα ανέβουν και οι δύο ομάδες κατηγορία και κάθεστε και χαλάτε το κλίμα ; Αντί να κάνετε ένα ωραίο αθλητικό παιχνίδι βάζετε φωτιές. Τέλος.

Anonymous said...

να ανεβει να κανει τι βρε ο γιαννακης?
απο που και ως που εγινε προπονητης???

Anonymous said...

Και τι έγινε που τιμωρήθηκαν με 6 μήνες?
Η υπόλοιπη αγωνιστική σεζόν είναι 1 μήνας. Το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει για αυτήν την κατηγορία των διαιτητών, μετά τον Οκτώβριο.
Άρα η τιμωρία είναι 1 μήνας.
Τρομερή ποινή.

Ο ΠΑΛΙΟΣ said...

Τα επεισόδια είναι πάντα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ για οποιονδήποτε λόγο και αν γίνονται.

Τους συγκεκριμένους διαιτητές δεν τους ξέρω, οπότε η γνώμη που εκφράζω είναι γενική και όχι ειδικά για αυτούς.

Οι διαιτητές με ποία κριτήρια ανεβαίνουν κατηγορίες και κρίνονται ικανοί να διευθύνουν σε κάποια κατηγορία?
Τους έχει δει κάποιος "καθηγητής- delegate" για να διαπιστώσει τις ικανότητες τους?
Τους έχει δει κάποιος "καθηγητής- delegate" όταν είναι στις πιο χαμηλές κατηγορίες και να τους συμβουλέψει για τα λάθη τους?
Οι ορισμοί γίνονται με κάποια κριτήρια καταλληλότητας για τον συγκεκριμένο αγώνα ή παρά μόνο ότι πρέπει να παίξουν κάποιους αγώνες?

Δεν είναι κακό να παίζουν νέοι διαιτητές ακόμη και σε δύσκολους αγώνες. Αν όμως δεν είναι εκεί κάποιος για να τους διορθώσει τα λάθη που κάνουν, πώς θα διορθωθούν?

Αλλά οι "καθηγητές-delegate" δεν προβαλαίνουν από τους αγώνες της Α1.

Άλλωστε ότι κάνουν, το κάνουν για την αγάπη για το άθλημα και όχι για το ζεστό χρήμα.

Anonymous said...

ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΤΟΝ ΠΗΛΑΛΙΔΗ.ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑΣΙΜΟΙ?ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΙΖΟΥΝ 14 ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΗΛΑΛΙΔΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ Α.....Α ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.

Anonymous said...

to siggkekrimeno didimo einai kalo !!!!
sovaroi diaitites pou den dimiourgisan kanena provlima mexri tora.

Anonymous said...

filaraki o pilalidis den proxwraei... ton sprwxnoun!
exei diafora!
xana rwtame poianou pneumatiko paidi einai?

Anonymous said...

tou anthimou tou mhtropolith ths thessalonikhs!
poso komplex exetai re?
opoios kanei kati prepei na exei kapoion na ton sprwxnei!
to gegonos oti mporei na kanei kati monos tou?

Σίμος Πατσιαλάς said...

Ειναι μεγάλη μαγκιά να κράζεις ανώνυμα...Αξίζει ή οχι ο Πιλαλίδης ποιός είναι αυτός που θα το κρίνει; Ο ανώνυμος; Μεγάλη μαγκιά!!! Βέβαια πονάει που οι παπούδες του Δία που δεν πληρώνει παιχτες αλλά το κάνουν γιά την γκά...α τους είναι δεύτεροι και ας ξεκίνησαν απο -3!!!Τώρα τι θα κάνουμε στην Α2 αν μας κάτσει; Ταξιδάκια αναψυχής!!!!Και όποιος γουστάρει χαντμπολ και καλή παρέα ας έρθει...

Anonymous said...

Το αν ειναι καλος ή κακός προπονητής ο Πηλαλίδης αφήστε να τον κρίνουμε εμείς που τον ζούμε κάθε μέρα στην προπόνηση. Και είναι σπάνιο φαινόμενο παίκτες να λένε καλά λόγια για τον προπονητή τους. Όλοι εσείς οι ανώνυμοι ξερόλες κομπλεξάρες που λέτε τα χίλια μοίρια για τον Γιάννη, έχετε δουλέψει μαζί του? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ γιατί πρώτη χρονιά το παιδί αναλαμβάνει ανδρική ομάδα. Οπότε κρυφτήτε πίσω από την ανωνυμία σας όπως πολύ σωστά λέει ο Σίμος πιο πάνω και συνεχίστε να βγάζετε το κόμπλεξ σας. Ο χρόνος θα δείξει....

υ.γ. Επειδή το άρθρο ήταν για τους διαιτητές, μπράβο τους για αυτό που κάνανε αλλά κυρίως γιατί δεν μάσησαν από τις καφρίλες των Γιαννιωτών στο γήπεδο και έξω από αυτό. Τώρα για το αν γράψαν 3 δίλεπτα και όχι κόκκινες,εντάξι ήταν ναι μεν παράτυπο αλλά το κάνανε για το καλό και των δύο αθλητών, γιατί θεωρησαν ότι ήταν κάτι της στιγμής πάνω στα νεύρα και τίποτα παραπάνω και πως είναι κρίμα να τημωρηθούν παραπάνω. Αλλά ο πρόεδρος των Ιωαννίνωνω δεν σεβάστηκε τον αθλητή του και έιπε οτι είπε για τημωρηθούν οι διαιτητές!Γιατί...γιατί δεν τιμώρησε παραπάνω τον αθλητή του!!! Σ'αυτή τη χώρα αν κάνεις κάτι καλό σε σκίζουν...έπρεπε να το γνωρίζατε κύριοι διαιτητές...

Anonymous said...

Για τον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων είναι η τρίτη φορά φέτος που γίνεται κάτι επιλήψιμο σε αγώνα του.
Πρώτη φορά στο παιχνίδι με το Κιλκίς ,αν θυμάμαι καλά, όταν πλακωθήκανε μεταξύ τους δύο παίκτες του (μιλάμε για άγριο επεισόδιο και όχι για απλή παρεξήγηση) και γίνανε ρόμπα πανελληνίως ότι δέρνονται μεταξύ τους.
Δεύτερη φορά όταν σε παιδικό αγώνα μπήκαν οπαδοί και χτύπησαν τον τερματοφύλακα του Πανελληνίου.
Το τελευταίο γεγονός είναι το τρίτο κατά σειρά σοβαρό συμβάν με εμπλεκόμενο το ίδιο σωματείο.
Είναι τυχαία όλα αυτά; Μήπως αντικατοπτρίζουν την φιλοσοφία των περισσοτέρων μετεχόντων στο σύλλογο;
Το δις εξαμαρτειν ουκ συλλόγου σοφού... το τρις;

Anonymous said...

poios pilalidis kai poia douleia tou plaka kanete epeidi den pigene kanenas stou sereikidi tin omada gia proponitis xoris xrimata ton ebale na kanei ton proponiti kai opos leei enas pio pano apo tin omada tous pou nomizei oti pezei handball ama katsei 8a kanoume taxidakia anapsixis mia xara ...

Anonymous said...

12.26 anaferesai se 2 proswpa xwris na mas peis to onoma sou! ti eisai paiktis? proponhths? paragontas? diaithths?

Σίμος Πατσιαλάς said...

Φίλε ανώνυμε μάγκα...Πες ποιος είσαι για να δούμε ποιός κρίνει...Και πάλι θα το γράψω, ναι χρήματα δεν έχει ο Δίας αλλά πώς γίνεται και διεκδικούμε άνοδο χωρίς αυτά και χωρίς προπονητή όπως λες, ε αυτό δεν το ξέρω. Αν κάποιος είναι καλύτερος απο εμάς τότε ας μας κερδίσει και ας ανέβει...Εκτός αν πρέπει να καταθέσουμε φάκελο αδειοδότησης όπως στο ποδόσφαιρο!!! Οσο για τα ταξιδάκια αναψυχής που έγραψα, έτσι θα είναι γιατί εγώ όπως και οι περισσότεροι απο την ομάδα το κάνουμε για να περάσουμε καλά. Και ξανά: οποιος γουστάρει χαντμπολ και καλή παρέα ας έρθει...

Anonymous said...

pws ginetai enas 25xronos na epivlithei stous 35arides???????
ela peste thn alhtheia oti sas milaei o serekidis sta apoduthria

Anonymous said...

o sereikidis oute paei sti gipedo. apla oute proponisi kanoun kai katebounsan kafeneio sta mats kai oli mia xara o allos nomizei oti kanei ton proponiti oi alloi toys pextes kai nomizoun oti etsi eine omades alla ekei pou pezoun etsi eine oles oi omades oso gia sena simo den 8elo na se meioso alla dustuxos den uparxei to onoma sou sto xarti tou handball kai stin omada sou ektos tou tziaki kai enos pou epeze ston paok den uparxete pou8ena

Anastazios said...

Pilalidi bratan proxwra....
Oloi eseis pou asxoleiste me ton Gianni eiste oloi ''apotuxia''
Zhlevete pou to paidi stin prwth tou apopeira proponitiki anevazei omada apo B' se A2 etsi opws exoun ta pramata...Poios allos magkas to ekane re gatakia pou ka8este k vgazetai olo to komplex kai thn xwriatila sas...!!!!Kai an einai kanenas sovaros as vgei me onoma kai na pei kati oxi anwnuma...

Anonymous said...

apo 2 katigories pio pano alla exo bare8ei na akou ton ka8e makaka na probalei ton euatouli tou xoris kan na exei deixei kati apo do mesa ennoo . oso gia auton pou kanei ton proponiti sas na afisei ta euxologia apo edo mesa , kai na psakxei kanena pitsirika gia na mein trote meion apo fagate fetos

Anonymous said...

den mas peitheis?
ola ta xereis akoma kai ton logo pou exoume -3!
se poia omadoula eisai?

Anonymous said...

ΠΗΛΑΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ.ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΣΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ Η' ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ "ΠΑΙΔΙ" ΤΟΥ Χ ΤΟΥ Ψ ΚΛΠ Η'ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΡΑΚΙ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.... N.L.

Σίμος Πατσιαλάς said...

Δεν θυμαμαι να έγραψα πουθενα οτι ειμαι ο μεγάλος παιχτης. Το μόνο που έγραψα είναι για ομάδα και παρέα. Αν εσύ ανώνυμε είσαι ο παιχταράς ή ο μεγάλος προπονητής πες το ονομά σου...Αλλιώς βάλε Σταρ κάθε μεσημέρι για να δείς εκπομπές και αθλήματα που σου ταιριάζουν...Ξερεις εσύ, Κομμωτήρια,Μόδα,κουτσομπολια,ποτε θα γεννήσει η ξανθιά απο το mega...αυτά σου ταιριάζουν. Ασε το χαντμπολ, δεν σου ταιριάζει...θέλει αρ...δια και λυπάμαι που ισως είμαι ο πρώτος που σου το λέω αλλά δεν τα έχεις...nuie

Anonymous said...

ti egine re pextoures tou dia me ton proponitara sas den ta kataferate kai xa8ike to oneiro sas gia taxidakia stin boreia ellada tis a2 tou xronou. re xaibanakia kalitera B e8niki me tis xalia omades tis boreias ellados para A2 me to stoma mpoukomeno meta apo ka8e mats, 8elete kai a2 me ton neotero talento proponiti tis ellados ston pagko krima re tetoia eukeria. Oso gia sena pou les gia to -3 eine gnosto se osous asxolounte energa me to handbalaki poso xeutila eine na ξekinas me -3 . gia na deis poso ediaferon ( mourinio ) exei den mpike kan sto kopo mpas kai brei kamia 10 pitsirikia na ta ma8ei ta basika gia na ta katebasei gia na min faei to meion...

Anonymous said...

file pragmatika exeis proswpika zhthmata me ton mourinio opws les! enhmerwtika o pulalidis einai stous paides tou paok proponhth! opote asto lathos topothetish...