ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ 29/3 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ 29/3

ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ
Με απόφαση Αθλητικού Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές :

1α) Αθλητικό Σωματείο«ANAΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ», την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για μια (1) αγωνιστική συνάντηση.
β) Αθλητή Σωματείου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ» Νικόλαο Γιαμούρη, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
γ)Αθλητή Σωματείου «Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» Σπυρίδων Ζαμπάλας, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
(αριθμ. απόφασης 45/2011 ) Αριθμ. Αγώνα 11132172
2α)Αθλήτρια Σωματείου «Α.Σ. ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ» Ασπασία Κάζη, την ποινή αποκλεισμού των τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
β)Αθλήτρια Σωματείου «Γ.Σ. ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ» Βασιλική Κατσιγιάννη, την ποινή αποκλεισμού των τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
γ) Αθλήτρια Σωματείου «Γ.Σ. ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ» Μαρία Κοκώνη, την ποινή αποκλεισμού των τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
δ) Αθλήτρια Σωματείου «Γ.Σ. ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ» Παναγιώτα Αρσενοπούλου, την ποινή αποκλεισμού των τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
(αριθμ. απόφασης 46/2011 ) Αριθμ. Αγώνα 11231118
3) Αθλητή Σωματείου «Α.Ο. ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ» Δημήτριο Μήλα, την ποινή αποκλεισμού των πέντε (5) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
(αριθμ. απόφασης 47/2011 ) Αριθμ. Αγώνα 11131172
4) Αθλητή Σωματείου«Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ» Γεώργιο Κωστόπουλο, την ποινή αποκλεισμού των τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
(αριθμ. απόφασης 48/2011 ) Αριθμ. Αγώνα 11132173
5)Φροντιστή Σωματείου «Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ» Παύλο Μπουλταδάκη, την ποινή αποκλεισμού των σαράντα (40) ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.
(αριθμ. απόφασης 49/2011 ) Αριθμ. Αγώνα 11131175
6)Προπονητή Σωματείου «Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ ‘86 » Θεόδωρο Τογανίδη, την ποινή της έγγραφης επίπληξης.
(αριθμ. απόφασης 50/2011 ) Αριθμ. Αγώνα 11132171
7) Αθλητικό σωματείο «ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ» την ποινή του μηδενισμού. Κατακυρώνει τον αγώνα με σκορ 0-10 υπέρ του αθλητικού σωματείου «Α.Ο.Μ.».
(αριθμ. απόφασης 51/2011 ) Αριθμ. Αγώνα 11231207


Η ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ- Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης Χρήστος Καψάλης μαζί με τα μέλη της επιτροπής κ. Π.Τσόγια και Ε.Μπραουδάκη το Σάββατο 26/3/2011 με την ευκαιρία της πραγματοποίησης του 3ου ομίλου για την ημιτελική φάση των εφήβων στην Προσοτσάνη όπου παραβρέθηκαν προκειμένου να παρακολουθήσουν τους αγώνες, πραγματοποίησαν τις προγραμματισμένες συναντήσεις τους με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Προσοτσάνης. Ειδικότερα συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο της Προσοτσάνης κ Άγγελο Λύσσελη , με την Υπεύθυνη των Εγκαταστάσεων του Δήμου Προσοτσάνης κα Σοφία Καμπουρίδη, καθώς και με τους Πέτρο Δρανόβαλη και Δημήτρη Χατζηγεωργίου από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου.
Οι επαφές έγινα σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, ενώ ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Ανάπτυξης εξασφάλισαν την πλήρη στήριξη του Δήμου για μελλοντικές δράσεις της Επιτροπής. Συμφωνήθηκε η παραχώρηση με τη μορφή χορηγίας των κατασκηνώσεων του Δήμου Προσοτσάνης προκειμένου να φιλοξενηθεί η τελική φάση των Παγκορασίδων, ενώ πρόσθετα ο Δήμος δεσμεύτηκε για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου για τη φιλοξενία αθλητών και αθλητριών για επόμενες δραστηριότητες της Ανάπτυξης όπως μπαράζ, αγώνες κλιμακίων κα

Επίσης πραγματοποιήθηκε και η προγραμματισμένη συνάντηση των εκπροσώπων της ΕΑΠ με εκπροσώπους των σωματείων της ΕΣΧΑΜΑΘ.


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΗF –ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Σε συνέχεια του χθεσινού Δελτίου Τύπου αναφορικά με την απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής (Arbitration Tribunal ) της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας σχετικά με τη μη διεξαγωγή των Ευρωπαϊκών Αγώνων του Αρίωνα Πτολεμαϊδας με την Zito Prilep (ΠΓΔΜ) για το Τσάλεντζ Καπ γυναικών διευκρινίζεται ότι η διετής αναστολή στην ποινή για του Αρίωνα περιλαμβάνει και το πρόστιμο των 10.000€ και τον αποκλεισμό των δυο χρόνων από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γεγονός που σημαίνει πως μετά την ανακοίνωση αυτής της απόφασης δεν υπάρχουν πρακτικά άμεσα κυρώσεις για το σωματείο πέραν της καταβολής του ποσού των 1.060 €.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΔΧΑ
Ο ΣΥΔΧΑ καταδικάζοντας τα επεισόδια εναντίων των μελών της, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων Λεωνίδα Αγ.Αναργύρων-Παραδείσου Αμαρουσίου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Χειροσφαίρισης Αττικής καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο τα επεισόδια που έγιναν σε βάρος των μελών του Η .Κουτσού και Ν.Γούσια στον αγώνα μεταξύ των ομάδων Λεωνίδα Αγ.Αναργύρων-Παραδείσου Αμαρουσίου από παίκτη της γηπεδούχου ομάδας και επιφυλάσσεται για εξειδίκευση των περαιτέρω ενεργειών του στο προσεχές Δ.Σ του Συνδέσμου μας.
Τέτοιες ενέργειες δεν προσφέρουν καμία υπηρεσία ούτε στη συγκεκριμένη ομάδα ούτε στο άθλημα και γενικότερα αποτελούν δυσφήμιση και αποτρεπτικό μέσο για όσους τυχόν ήθελαν να ασχοληθούν με αυτό

No comments