«Οι τελικοί δεν είναι για να παίζονται, είναι για να κερδίζονται»! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Οι τελικοί δεν είναι για να παίζονται, είναι για να κερδίζονται»!


Ευτυχής για την κατάκτηση του Κυπέλλου χάντμπολ με την ομάδα του Δούκα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Κρανάκης μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ τόνισε πως όσα έγιναν στη Λαμία μεταξύ των οπαδών ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και οδήγησαν τη διεξαγωγή του τελικού αρκετούς μήνες μετά αποτελούν μία κακή παρένθεση για ένα ειρηνικό άθλημα.

«Ήταν μία πολύ σημαντική επιτυχία. Έχω οκτά νίκες σε ισάριθμους τελικούς. Άλλωστε οι τελικοί δεν είναι για να παίζονται, είναι για να κερδίζονται», τόνισε ο πολύπειρος τεχνικός, που έχει κατακτήσει οκτώ Κύπελλα, επτά πρωταθλήματα και πέντε νταμπλ με τέσσερις διαφορετικές ομάδες. «Οι περισσότεροι τίτλοι ήταν με ομάδες που δεν είχαν ξαναπάρει τίτλο και είναι άλλη η αίσθηση να δίνεις την πρώτη χαρά στους φιλάθλους και τη διοίκηση μιας ομάδας», ανέφερε.

Ο ίδιος δεν σταματά να έχει φιλοδοξίες εν όψει του νέου πρωταθλήματος. «Όταν ασχολούμαι με κάτι θέλω να είναι τέλειο και όταν πετυχαίνω κάτι αρχίζω από την αρχή. Εύχομαι στο νέο πρωτάθλημα να υπάρχει υγεία και να γίνουν συναρπαστικές αναμετρήσεις. Οι ομάδες θα πρέπει να προσπαθήσουν να είναι πιο ποιοτικές και όλοι εμείς να βοηθήσουμε. Φέτος έχουν ενισχυθεί οι περισσότερες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και το Άργος είναι δυνατές ομάδες, όπως κι εμείς», τόνισε ο τεχνικός του Δούκα.

Όσο για τα θλιβερά επεισόδια στο φάιναλ φορ που δεν έγινε ποτέ, ανέφερε: «Ήταν ένα μελανό σημείο. Δεν έχει σχέση με το άθλημα ό,τι έγινε. Ακόμη και πινγκ πονγκ να έπαιζαν στη Λαμία, αυτά τα ραντεβού θα γίνονταν. Το χάντμπολ έχει αποδείξει ότι δεν έχει τέτοιο κόσμο και δεν έχει ανάγκη από τέτοιους οπαδούς».

2 comments

Anonymous said...

ναι θα γινόταν το ραντεβού και πιγκ-πογκ να έπαιζαν αλλά το χάντμπώλ τιμωρήθηκε με το να μην βγάλει κυπελούχο(αυτό το αστείο στις αρχές του πρωταθλήματος για εμένα δεν μετράει)!

Anonymous said...

Γιατι εγιναν τα επεισοδια στη Λαμια,γνωριζει κανεις?Μηπως καποιοι το ηξεραν?