«Φέτος θα το πάρουμε»! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Φέτος θα το πάρουμε»!

Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος δίνει προβάδισμα τίτλου στην ΑΕΚ

Πέρσι σε 22 ματς πέτυχε 175 γκολ και κατέκτησε την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Α1 ανδρών, ενώ τα τελευταία 7 χρόνια είτε με τον Ιωνικό ΝΦ, είτε με την ΑΕΚ βρίσκεται ανελλιπώς μέσα στην πρώτη τριάδα των «μπομπέρ» του πρωταθλήματος. Ο Χριστόφορος Μπακαούκας που στα 32 του αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιθετική λύση της «ένωσης» μιλάει στο handball.gr για το νέο πρωτάθλημα. «Θέλω να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα με την ΑΕΚ προτού σταματήσω και φέτος πιστεύω πως θα το πάρουμε. Η ομάδα είναι πιο ώριμη ομάδα από ποτέ», τόνισε ο «Μπάκα» που συμπλήρωσε: «Το σημαντικότερο είναι πως μετά τα επεισόδια της Λαμίας, η διοίκηση στήριξε το τμήμα. Οχι μόνο δεν το άφησε το περιθώριο, αλλά κράτησε τον βασικό κορμό και τον πλαισίωσε με παίκτες που ταιριάζουν στην φιλοσοφία της ομάδας. Αν και θεωρώ πως αποκάλυψη της σεζόν θα είναι ο τερματοφύλακας Δημήτρης Καφφάτος. Πέρσι ήταν μια μεταβατική περίοδος για εκείνον, αλλά φέτος θα δείξει ποιος πραγματικά είναι». Αναφορικά με το επίπεδο του πρωταθλήματος το θεωρεί χαμηλότερο ποιοτικά από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αρκετά ανταγωνιστικό. Οσο για το φάιναλ- φορ; «Μας πείραξε που δεν παίξαμε. Οι παίκτες και οι προπονητές ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν φταίγαμε σε τίποτα. Ο υγιείς κόσμος της ΑΕΚ σίγουρα θα μας λείψει (η «Ενωση» έχει συνολική ποινή 12 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών), αλλά εκτός έδρας θα είναι ο 8ος παίκτης».

4 comments

Anonymous said...

Φέτος η διαιτησία θα σπρώξει ΑΕΚ και Διομήδη.Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Μπακαούκα κοίτα τι συμπαίκτες έχεις και αναρωτήσου αν μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα.Από την ΑΕΚ αξίζουν μόνο οι Καφάτος, Βακάλης και εσύ.Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ και μετά ΑΕΚ, ΔΙΟΜΗΔΗΣ και ΔΟΥΚΑΣ.

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΟΗΤΟΣ Και ΒΛΑΞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΠΡΩΧΘΕΙ Η ΑΕΚ ΚΑι ο διομηδησ;;;;;;;;;;;;ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΛΕΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΘΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΥΤΟΖΩΕΙ!! ΙΩΝΙΚΟΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ !! ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΑΚΡΟΒΑΤΕΙ!!!!!!ΚΙΛΚΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!! ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;; ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Α2.....ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΡΣΥ ΦΕΤΟΣ Β" ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!!!!!!! ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΘΛΗΜΑ!!!!!!οποτε τι μιλαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΟΙ

Anonymous said...

Μπακαούκα καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς....

Anonymous said...

αφηστε και κατι για κανεναν αλλον.