ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: 21-25
Δεκάλεπτα: 2-3, 7-9, 10-11, 15-16, 20-21, 21-25.
Διαιτητές: Μετζελόπουλος-Τσάμος.
Δίλεπτα: 3 για τον Ιωνικό ΝΦ, 4 για τον Φίλιππο.
Πέναλτι: 5/5-4/3.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ (Δανήλος): Καπετάνος, Ζάκας, Σιμόπουλος, Κουμαραβέλης 3, Βεζύρης 2, Παπαϊωάννου 2, Γρηγοριάδης, Παπαδόπουλος 2, Κολοκούρης, Κεδέρης 6, Παπακώστας 6, Κίτσος, Ντονάσκι, Εμμανουήλ.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Χατζηπαρασίδης): Ζλατάνος, Ζευγόπουλος 8, Τσέας, Σερασίδης 3, Ζεϊμπέκης, Ντόβας 2, Μιχαηλίδης 2, Δομπρής 4, Κορωνάς 2, Φύκατας, Γιακουμόπουλος, Κάργατζης 4, Παντελίδης, Κωσταράκης.

Στους υπόλοιπους αγώνες κατάταξης:
5η-6η θέση: ΧΑΝΘ-Ζαφειράκης: 26-25
7η-8η θέση: ΦΑΟΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙ-Διομήδης: 23-22
9η-10η θέση: Αμύντας-Πανιώνιος: 25-14

Η τελική βαθμολογία:
1) Φίλιππος Βέροιας
2) Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας
3) ΠΑΟΚ
4) GRAND CHALET ΔΡΑΜΑ 86΄
5) ΧΑΝΘ
6) Ζαφειράκης Νάουσας
7) ΦΑΟΕΣ Καλαμαρί
8) Διομήδης Άργους
9) Αμύντας Αμυνταίου
10) Πανιώνιος
Καλύτερος παίκτης: Αντριέφσκι (GRAND CHALET Δράμα 86΄).

Καλύτερος τερματοφύλακας: Ζλατάνος (Φίλιππος Βέροιας).
Στην πρώτη του συμμετοχή σε τελική φάση παιδικού πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο του μετάλλιο, νικώντας 29-24 την Δράμα στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΠΑΟΚ- GRAND CHALET ΔΡΑΜΑ 86 29-24
Τα δεκάλεπτα: 6-3, 12-7, 16-10, 19-15, 29-24
ΠΑΟΚ (Γιάννης Μπιζέτας): Σεϊρεκίδης Λ. 2, Ιλέρης 5, Πολυζώης 4, Βολακίδης 7, Ραζακιάς 1, Γεωργιάδης Γ., Τσεσμετζίδης 5, Μάγγλαρης 2, Αποστόλου 3, Βαρκαρότος, Κουκούλης, Τσιφούτης, Σεϊρεκίδης Π., Γεωργιάδης Β.
ΔΡΑΜΑ 86 (Θόδωρος Τογανίδης): Αντριέφσκι 4, Φουρνατζίδης 5, Γουναρίδης, Χατζηλάκος 5, Τσιτσίγκος 2, Τσακαλίδης, Ζαμπάς 1, Παπαδόπουλος, Ξανθόπουλος, Κουρουτζίδης 2, Παράσχος, Γιάγκου, Σιδηρόπουλος, Ιακωβίδης 5. Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν. Δίλεπτα: 5-1, Πέναλτι: 1/1-2/2

Μπροστά σε ένα γεμάτο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας διεξήχθη το ντέρμπι του β’ ομίλου της τελικής φάσης του Παιδικού πρωταθλήματος μεταξύ Ιωνικού ΝΦ και Φιλίππου Βέροιας που περισσότερο έμοιαζε με αγώνα Α1 ανδρών! Οι Βεροιώτες ήταν πιο ομάδα μέσα στο γήπεδο και σε συνδυασμό με την κούραση του Ιωνικού από το χθεσινοβραδινό παιχνίδι με τον Διομήδη κατάφερε και νίκησε με 25-20. Η ομάδα του Τάσου Χατζηπαρασίδη ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ και είχε σε πολύ καλή μέρα και τον τερματοφύλακα Ζλατάνο. Ο Φίλιππος έτσι έγινε η μοναδική ομάδα που έκανε το απόλυτο «4 στα 4» στην πρώτη φάση του τουρνουά κατακτώντας την πρώτη θέση του β’ ομίλου και έτσι θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του αγώνα Ζαφειράκης- Δράμα 86 που ακολουθεί. Ο Ιωνικός ΝΦ από την άλλη θα αντιμετωπίσει στον 1ο ημιτελικό το απόγευμα (6:30, Άγιοι Ανάργυροι) τον ΠΑΟΚ.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ- ΙΩΝΙΚΟΣ 25-20 (ημχ. 13-11)
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Τάσος Χατζηπαρασίδης): Ζλατάνος, Τσέας, Σερασίδης 1, Δεληγιώργης, Ντόβας 7, Μιχαηλίδης 2, Δομπρής 3, Κορωνάς, Γιακουμόπουλος 1, Γιαννόπουλος, Κάργατζης 5, Παντελίδης, Κωσταράκης 1, Ζευγαρόπουλος 5.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ (Μενέλαος Δανήλος): Καπετάνος, Ζάγκας, Κουμαραδέλης, Βεζύρης 2, Βιδάκης 2, Παπαιωάννου 1, Γρηγοριάδης 1, Παπαδόπουλος 1, Κολοκούρης, Κεδέρης 3, Παπακώστας 10, Κίτσος, Ντονάτσκι, Εμμανουήλ. Διαιτητές: Παπαματθαίου- Χρηστίδη, δίλεπτα: 2-2,



Παρθενική νίκη για τον Πανιώνιο, 28-26 τον ΠΑΟΚ
Από τις πιο μαχητικές ομάδες της τελικής φάσης του παιδικού πρωταθλήματος ήταν ο Πανιώνιος, που ωστόσο δεν τα κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά. Η ομάδα του Θοδωρή Βενάρδου στα περισσότερα παιχνίδια που αγωνίστηκε ήταν μπροστά στο σκορ, αλλά από κάποια λάθη στα τελευταία λεπτά της στερούσαν την νίκη. Σήμερα κόντρα στον ΠΑΟΚ τα κατάφερε με 28-26, αν και για τον «δικέφαλο» του Βορρά το παιχνίδι ήταν αδιάφορο μιας και είχε εξασφαλίσει την 1η θέση του Α’ ομίλου, γι’ αυτό και έπαιξε με πολλές αλλαγές, αφού προετοιμάζεται για τον τελικό.

Γενέθλια ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης
Την τιμητική του έχει σήμερα ο πλέι μέικερ της ομάδας και γιος του προπονητή της αντρικής ομάδας Στέλιου Σεϊρεκίδη, Λευτέρης, καθώς έχει τα γενέθλια του. Είναι από τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες του τουρνουά, αφού μόλις έκλεισε τα 15 του χρόνια.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΠΑΟΚ 28-26 (ημχ 18-14)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Θόδωρος Βενάρδος): Δριμάλας, Βικέντιος, Καστανιώτης, Σιούτης, Γιαννώρος 1, Λέκκας 8, Γουλάς 2, Νικόπουλος 9, Περλορέντζος 2, Αργυρός, Γκότσης 4, Μπαχούρης 2, Χαλκιαδάκης, Γερμενής.
ΠΑΟΚ (Γιάννης Μπιζέτας): Σειρεκίδης Λ. 1, Ιλέρης 5, Πολυζώης 1, Τσολακίδης 6, Ραζακιάς 4, Γεωργιάδης Γ. 1, Τσεσμετζίδης 1, Μάγγλαρης 1, Αποστόλου 1, Βαρκαρότος 2, Κουκούλης, Τσιφούτης 3, Σειρεκίδης Π, Γεωργιάδης Β. Διαιτητές: Στεφανίδης- Δεληγιαννίδης, Δίλεπτα: 2-2, Πέναλτι: 5/6-0/0.

9 comments

Anonymous said...

Καλά ο Μπιζέτας πότε πρόλαβε και "έφυγε" από τον Φοίβο; Ή μήπως ακολουθεί την πατέντα "προπονητή-συνοδού Φοίβου" που καθιέρωσε ο Μασλαρινός, ο οποίος είναι επίσης και παίχτης των Πρωτοπόρων και διακλιμακιακός προπονητής της ΕΣΧΘ. Ξεκαθαρίζω ότι η μομφή δεν είναι για την προπονητική ικανότητα του Γιάννη, η οποία αποδείχθηκε με την επιτυχία του Φοίβου και του ΠΑΟΚ (και πέρυσι), αλλά με το ότι ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει και δεν τον ελέγχει κανείς.

Anonymous said...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. ΤΟΥ ΤΟΥΤΣΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΥΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ KAI OTI ΠΕΡΙΣΣΕΥΕ ΗΤΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ.

Anonymous said...

καθεστε και ασχολειστε με τον καθε εναν και δεν βλεπετε οτι η ωρα πηγε 9.25 και ακομα κανεις αξιοτιμος εκπροσωπος των σαιτ η των blog δεν εχει βγαλει αποτελεσματα αγωνιστικης.
μοιραιο και καημενο ελληνικο χαντμπολακι.

Anonymous said...

Αν ο Μασλαρινός είναι παιχτης των ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ όπως λεει ο φιλοσ 1:12 τότε δεν μπορεί να κάθεται σε πάγκο, σωστά ?

Anonymous said...

ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ? ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΛΕΙΨΕΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΟΗΜΑ.ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ.

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΕ κ. Χατζηδημητρίου

Βλέπω ότι "ξαφνικά" σταμάτησε η ενημέρωση στο blog σας για τα αποτελέσματα του Πανελληνίου Παίδων .

Μήπως ενοχλεί το ότι μια Αθηναϊκή ομάδα κέρδισε τον ΠΑΟΚ & τον άφησε εκτός τελικού;

Μήπως ενοχλεί το ότι o IΩΝΙΚΟΣ Νέας Φιλαδέλφειας έφτασε στον τελικό;

Μήπως ενοχλεί το ότι στην Αθήνα οι διαιτησίες δεν "έσφαξαν" κατά γενική ομολογία καμία ομάδα αλλά τις αντιμετώπισαν όλες με το ίδιο σκεπτικό;

Μήπως ενοχλεί το ότι τόσα χρόνια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στον Ατέρμωνα οι διαιτητές προπονούσαν τα νεύρα μας με τα σφυρίγματά τους (πάντα κατά των Αθηναϊκών ομάδων) ενώ στην Αθήνα αντιμετωπίστηκαν δίκαια;

Εσεις έχετε το καρπούζι, εσείς & το μαχαίρι.

Μην ξεχνάτε όμως, "ο καιρός έχει γυρίσματα" .

Anonymous said...

Τελικά θα μας τρελλάνετε ρε χαμουτζήδες...Πόσα χρόνια θα μας ταίζετε τον παπά? Πότε σας έσφαξαν ρε κομπλεξάρες? κοιτάξτε να κάνετε ομάδες και σταματήστε το παραμύθι της σφαγής... αααα και την επιστράτευση των Κορορού και Κότσιρα.....Σας προσέχουν και με το παραποάνω....μην ανησυχείτε...και πάντα έρχονται (τους φέρνετε δηλ) πάνω και τα ...δικά σας παιδιά να σφυρίξουν...Ξέρετε φυσικά!!!!!

Anonymous said...

ΕΣΥ 3.35 ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗ ΤΩΡΑ? ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ ΣΤΟ HANDBALL.GR THN ΕΚΑΝΕ Ο ΧΑΤΖΗ.

Unknown said...

o ionikos itan kai 8a einai panta stous telikous twn paidwn kai 8a to apodei3ei kai ta epomena xronia...
8a to deite.....