ΕΛΛΑΔΑ- ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ, ΦΑΙΝΑΛ- ΦΟΡ ΣΤΟ ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ Η ΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΛΛΑΔΑ- ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ, ΦΑΙΝΑΛ- ΦΟΡ ΣΤΟ ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ Η ΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ!


Είναι ώρα κρίσιμων αποφάσεων για την ΟΧΕ. Αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν το άθλημα και να το ανεβάσουν ένα επίπεδο ψηλότερα στο οργανωτικό κομμάτι που στο κάτω κάτω είναι υπεύθυνη 100%. Σε μια τέτοια στιγμή γνώμη μου είναι πως δεν χωράνε φόβοι, προκαταλήψεις, εντυπώσεις και άλλα τέτοια που δυστυχώς τα έχουμε δει πολλάκις τα τελευταία χρόνια. Μήπως ο φόβος επεισοδίων δεν ήταν η αιτία του να μην γίνει ποτέ το Σούπερ Καπ ΑΕΚ- ΠΑΟΚ; Γιατί το χάντμπολ να μην έχει Σούπερ Καπ; Μήπως έχουμε τόσες πολλές διοργανώσεις και ευκαιρίες να προβάλουμε το άθλημα μας και το θεωρούμε περιττό; Και επειδή σε αυτή τη χώρα αν κάτι δεν το πεις θεωρείται πως υπεκφεύγεις, εγώ θα πάρω θέση σχετικά με τα δύο ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό χάντμπολ έντονα, τις έδρες του φάιναλ- φορ του Κυπέλλου ανδρών και του αγώνα Ελλάδα- Γερμανία για τα πλέι- οφ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2011.
Αγαπητοί κύριοι που έχετε τις τύχες του αθλήματος δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευκαιρία από αυτή που μας δίνεται για να προβάλουμε το άθλημα μας και να ασχοληθούν επιτέλους τα Μ.Μ.Ε. Το φάιναλ- φορ με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ που έχουν στις τάξεις τους τόσο μεγάλο λαό και θα αναμετρηθούν στον ημιτελικό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το εκμεταλλευτούμε. Να εκμεταλλευτούμε την δίψα των ΑΕΚτζήδων και των ΠΑΟΚτζήδων για τίτλους, που είμαι σίγουρος πως όσα εισιτήρια και να τους διατεθούν θα τα πάρουν όλα και θα ζητήσουν κι’ άλλα. Να εκμεταλλευτούμε το γεγονός πως το φάιναλ- φορ θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ-1, δηλαδή ανοικτό κανάλι –όπως έχει ήδη συμφωνηθεί- από την αρχή της σεζόν.
Επίσης πρέπει να εξασφαλιστεί και ένα μεγάλο κομμάτι φιλάθλων του αθλήματος, που είτε πρόσκεινται σε Δούκα, Βριλήσσια, είτε είναι ουδέτεροι και φυσικά θα πρέπει και η ομοσπονδία να κάνει τα κουμάντα της και να καλέσει κάμποσους ανθρώπους του αθλήματος, χορηγούς, πολιτικούς και όλα όσα χρειάζονται για να γίνει μια πετυχημένη γιορτή. Κύριοι όλα αυτά δεν γίνονται σε γήπεδο 1.000 και 2.000 ή ακόμα και 2.500 θέσεων που σκέπτεστε –πιθανόν- να κάνετε το φάιναλ- φορ.
Οχι μόνο ο κόσμος θα στριμωχτεί σαν… σαρδέλες, αλλά δεν θα πάει και ο… χαντμπολικός στο γήπεδο, αφού πιθανόν δεν θα νιώθει ασφάλεια. Το φάιναλ- φορ πρέπει να γίνει σε μεγάλο ασφαλές γήπεδο και αυτό με το δεδομένο πως οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες είναι αθηναϊκές πρέπει να είναι στην Αθήνα. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα αντιδράσει εν μέρει, αλλά στο τέλος θα καταλάβει πως από την στιγμή που δεν μπορεί να γίνει το φάιναλ- φορ στη Θεσσαλονίκη η μόνη πόλη που μπορεί να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή ενός τέτοιου γεγονότος με μετακίνηση οπαδών είναι η Αθήνα. Και μην μου πείτε για επεισόδια, διότι έχει αποδειχθεί πως όταν η αστυνομία δεν θέλει δεν γίνεται το παραμικρό.
Το Τροκαντερό στο Φάληρο είναι μια μοναδική ευκαιρία –δεδομένου πως εκεί θα γίνει και ο τελικός του βόλεϊ, άρα είναι διαθέσιμο- ώστε το άθλημα να αναβιώσει στιγμές Ολυμπιακών Αγώνων. Ενα γήπεδο άνετο, που θα μπορούν να υπάρχουν οι ζώνες ασφαλείας, θα μπορεί ο καθένας να δει με ασφάλεια το παιχνίδι. Τώρα θα μου πει κάποιος πως η ΟΧΕ θα εξασφαλίσει αυτό το γήπεδο; Αυτό δεν είναι δικό μου θέμα, μπορώ όμως να υπενθυμίσω πως υπάρχουν κι΄ άλλα (ΣΕΦ, ΟΑΚΑ, Ελληνικό) και μπορεί να βρεθούν κι’ άλλα τέτοιου επιπέδου. Ξέρω δεν είναι εύκολο θα πρέπει να γίνει συντονισμένη δουλειά και ίσως και να βάλει το χέρι στην… τσέπη. Δεν είναι το ίδιο με ένα φάιναλ- φορ στις Σέρρες και πληρωμένα τα περισσότερα έξοδα!

Σπάστε το παγκόσμιο ρεκόρ!
Και επειδή υπάρχουν και οι ριζοσπαστικές αποφάσεις. Μπορεί η ΟΧΕ να ζητήσει το ΟΑΚΑ του ποδοσφαίρου (!) για να κάνει εκεί το φάιναλ- φορ. Είμαι σίγουρος πως το νέο παγκόσμιο ρεκόρ θεατών σε έναν αγώνα χάντμπολ μπορεί να σπάσει εύκολα και να παραμιλάει όλος ο πλανήτης. Θυμίζω πως αυτό είναι οι 30.925 θεατές που παρακολούθησαν στο Αουφ Σάλκε Αρίνα τον αγώνα Λέμγκο- Κίελο στις 12 Σεπτεμβρίου του 2004 στην πρεμιέρα της γερμανικής Μπουντεσλίγκα. Ευκαιρία λοιπόν γράψετε ιστορία…

Διαφημίστε την Εθνική μας
Πάμε τώρα στο θέμα της Εθνικής Ανδρών. Μέσα από την ατυχία μας, λόγω της κλήρωσης, έχουμε την τύχη σαν άθλημα να εκμεταλλευτούμε το όνομα της Γερμανίας και να διαφημίσουμε την δική μας Εθνική ομάδα. Αφού στο αγωνιστικό κομμάτι είμαστε το αουτσάιντερ για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2011, τουλάχιστον με κάποιο τρόπο να επωφεληθούμε από αυτές τις αναμετρήσεις. Η δυναμική που έχει αυτή η Εθνική ομάδα είναι τόσο μεγάλη που με την σωστή κινητοποίηση μπορεί να γεμίσει ένα γήπεδο, όπως αυτό της Πυλαίας. Και δεν το λέω τυχαία αυτό, αφού θεωρώ πως είναι το ιδανικότερο γήπεδο σε όλα τα επίπεδα για αυτό το ματς. Σκεφτείτε μόνο πόσοι Γερμανοί δημοσιογράφοι θα έρθουν –σίγουρα και φίλαθλοι- πόσα κανάλια στην Γερμανία θα δείξουν τον αγώνα, πόσοι χορηγοί θα ασχοληθούν με τον αγώνα. Και αφού η ΟΧΕ –ορθώς- θέλει να δοκιμάσει ξανά την πετυχημένη συνταγή της Βόρειας Ελλάδας, αφού ο κόσμος είναι χαντμολικός και οι διοργανώσεις σε υψηλό επίπεδο, η λύση είναι το «παλατάκι» και δεν νομίζω πως ο ΠΑΟΚ θα πει «όχι» για λογαριασμό της «γαλανόλευκης». Κύριοι μην κλείνετε το άθλημα, μην χάσετε αυτή την ευκαιρία που μας δίνεται. Πάλι το ματς θα είναι σε ανοικτό κανάλι. Μην δείξετε φόβο πως το γήπεδο δεν θα γεμίσει, αν γίνουν αυτά που πρέπει να γεμίσει και με το παραπάνω και μην τσιγκουνευόσαστε. Δώστε την ευκαιρία σε όσους περισσότερους δημοσιογράφους –κυρίως σε αυτούς που δεν ξέρουν- να δουν από κοντά το μεγαλείο του γερμανικού χάντμπολ μήπως και μεταφέρουν κάτι από δαύτο στην Ελλάδα. Όταν θα κινητοποιηθούν συντονισμένα όλες οι ενώσεις της Βόρειας Ελλάδας και οι σύλλογοι δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να μείνει άδεια καρέκλα. Και κλείνοντας επειδή κάποιοι θα πουν πως το δεύτερο ματς γίνεται στην Ελλάδα και για την προσέλευση του κόσμου πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του πρώτου. Έχω να σας πω: Δείξτε εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα. Τα παιδιά έχουν καρδιά και θα ματώσουν για την πρόκριση!

Στα… 7 μέτρα

17 comments

Anonymous said...

bla - bla -bla
Tipota apo auta den fa ginei....

Anonymous said...

Προτείνω ο αγώνας με τη Γερμανία να γίνει στην Νάουσα ή στην Έδεσσα για να μας λυπηθούν οι Γερμανοί και να δώσουν κανένα δανεικό. Μην τους πάτε ρε παιδιά σε παλατάκια κ.τ.λ. ξεσηκώνονται και μας τη λένε μετά.

Anonymous said...

Απο που βγαίνει ο κανόνας οτι "δεν γίνεται" να πραγματοποιηθεί το finale 4 στη Θεσσαλονίκη και γίνεται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα;

Επειδή συμμετέχουν περισσότερες ομάδες από Αθήνα; δεν είναι λογική αυτή.

Ο μόνος λόγος να το δεχτώ είναι να γίνεται εναλλάξ κάθε χρόνο Αθήνα , Θεσσαλονίκη και οποιοδήποτε αλλη πόλη της Ελλάδας έχει γήπεδα σαν το ΟΑΚΑ , ΣΕΦ , ΠΑΟΚ SPORTS ARENA.

Anonymous said...

ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ?ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΚΟΤΖΟΜΠΟΛΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Anonymous said...

Προς @7.33 και ποια είναι η λογική αν δεν είναι με 3 ομάδες από την Αθήνα. Οι ΑΕΚτζήδες ούτως ή άλλως, όπου κι αν γίνει, θα είναι πολλοί, γιατί πάνε σε όλα τα τμήματα κάτι που δεν κάνουν αυτοί του ΠΑΟΚ που πάνε μόνο Τούμπα άντε και στο μπάσκετ. Αν η ΑΕΚ δεν περάσει στον τελικό θα είναι 3 και ο κούκος όπου και να γίνει, ακόμα και στη Θεσσαλονίκη.

Anonymous said...

Αν δεν γινει στη Σαλονικα το finale4 δεν θα γινει για αλλους λογους και δεν εχει να κανει με το απο που ειναι οι περισσοτερες ομαδες...

Anonymous said...

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ Ο ΒΟΥΓΙΟΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ !!!!

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.
ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΚΑΠΝΑ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΠΤΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΑΣ.

ΘΕΡΜΗ ΕΔΩ ΘΕΡΜΗ ΕΚΕΙ ΘΕΡΜΗ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ

Anonymous said...

Καλά τα λες, πολύ καλά (αν εξαιρέσω αυτό με το οακα που είναι πολύ τραβηγμένο), άλλα ποιος θα σε ακούσει ή καλύτερα ποιος θα μας ακούσει??? Το μόνο που τους νοιάζει είναι το ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα αθλήματα είναι μάλλον βάρος για την ελληνική πολιτεία.

Anonymous said...

SYMFONO ME TON 7.50 GIA PANIONIO.APORO TI TOYS EFTEXE TO PAIDAKI KAI TO XTYPISAN.ALLA MALLON EPEIDI OI PERISOTEROI EINAI ASTYNOMIKOI ISOS EXOYN ENA XARISMA PARAPANO.....
TORA NA DO O AGGELOYDHS TI THA KANEI ME TO KAZOMPOLH?
PALI SE EKTHESE PROEDRE.
POY TON EXEIS?STHGN ESXA KAI STHN DEP?AS PROSEXES.....

Anonymous said...

Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο.Το μόνο που θέλω να τονίσω είναι ότι είναι απαράδεκτο να μεταδίδονται οι αγώνες της Α1 ΑΝΔΡΩΝ από το sport +.Πρέπει να είναι κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας!Και αν θέλουν μπορούν ένα ματς από πχ την ΕΤ3 το Σάββατο και ένα από το Sport + την Κυριακή.Ιδέες υπάρχουν πολλές.Δουλειά χρειάζεται εκεί στην ομοσπονδία και όχι να τα παίρνουν στις θεσάρες τους.

Anonymous said...

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΔΙ Ο ΚΟΖΟΜΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ

Anonymous said...

gia ton kyrio 7.09 sxetika me ton panionio kai to sxolio tou gia to mats.den mporeis na ekfereis apopsh gia to sygkekrimeno paixnidi giati den hsoun ekei.akou loipon na matheis giati ego hmoun paron.den mporoun na erxontai dyo anikanoi diaithtes xoris na kseroun tous basikous kanonismous na pragmatopoiithei ena paixnidi.se olo ton agona htan ektos topou kai xronou kai sfyrizan oti ithelan kai gia tis dyo omades.aporo dhladh an bgalan kai th sxolh ths diaithsias h to phran nyxta to diploma tous.dyo pragmata symbainoun tote oti h einai anikanoi na diuthynoun ena mats h irthan me dolo na sfyriksoun ena mats pou krinotan h anodos gia thn a2.akomh proth fora blepo sta 20 xronia handball pou asxoloumai 1on enan diaithth na prokalei me logia kai fraseis ystera apo ena sfageio pou ekane oti(tha sas thymamaikai kai an sas ksanapetyxo tha deite eseis)ktl.dhladh epeidh to paidaki phre mia sfurixtra mporei na nomizei oti mporei na kanei oti thelei se enan agona??2on proth fora blepo diaithth na orma kai na prospathei na xtyphsei me mpounies pano se entash pou dimiourghthike meta to mats.se kamia periptosh den dikaiologo ton traumatismo tou diaithth kai ton katadikazo.alla sebasteite oti kapoioi kyrioi bazoun kapoia lefta,kapoioi afhnoun tis douleies tous gia tous agones se ena athlima pou den pairnoun tipota piso,kai pano apo ola sebasteite ton idrota ton athliton pou paizoun sta paixnidia.oso to sxolio peri astynimikon megale exeis polu komplex mesa sou giati mallon den xereis poios prostatepse kai ton fygadepse ton diaithth sta apodythria ystera apo ola auta pou eixe kanei.

Anonymous said...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 8.59 ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ.ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ?ΚΑΝΕΝΑΣ .ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ .ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΠΟΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ,ΠΡΟΣΚΟΛΙΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ .ΑΡΚΕΤΑ............ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ.

Anonymous said...

ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΜΙΝΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΙΣ 6/2 ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 26/2 ΑΦΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΤΡΕΙΣ-3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ 1)ΤΟΣΟ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΧΕ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΗΣ Η ΜΗΠΩΣ 2)Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΚΑΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙ 20 ΗΜΕΡΕΣ Η ΜΗΠΩΣ 3)ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΧΕ Η ΜΗΠΩΣ 4)ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΧΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ.ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η 4.ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ.ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟ...ΘΙΑΣΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ.ΑΦΥΠΝΗΣΤΗΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ .ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ.

Anonymous said...

Για όλους αυτούς που λένε διάφορα ότι έρχεται η ώρα και διάφορα τέτοια, σιγά μην σκίσουν κανένα καλσόν. Η ώρα είχε έρθει και πέρασε. Αυτοί που έπρεπε να ασχοληθούν δεν ασχολήθηκαν φοβούμενοι μην τσαλακωθούν. Τώρα φάτε Λαζαρίδη, Μαναβή, Ανδρεάδη, Σάββα μέχρι να αλλάξουν κι αυτοί στις επόμενες εκλογές. Όσο για τους Αθηναίους τι να πει κανείς. Στο γενικό κλίμα κι αυτοί. ΟΧΕΒΕ. Πάει και τελείωσε. Ο Αγγελούδης έχει την πίτα έχει και το μαχαίρι. Τουλάχιστον αφού θα καθίσει μέχρι να βαρεθεί, ας κάνει και κάτι καλό. Περιθώρια υπάρχουν αρκεί να πάρει επιτέλους το παιχνίδι επάνω του γιατί ικανός είναι. Γι αυτούς που λένε για το SPort+, η άποψη μου είναι ότι πρόκειται για ότι καλύτερο έχει γίνει από πλευράς τηλεόρασης, γιατί είναι και δωρεάν. Θυμάται κανείς τις ιπποδρομίες του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, τότε που η ΟΧΕ πλήρωνε και 11.000 ευρώ για εκείνο το θέαμα. Όπως και να το κάνει κανείς είναι μια πρόοδος.

Anonymous said...

ΓΕΜΙΣΕ ΞΑΝΑ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΧΕΤΟΥΣ) ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

Anonymous said...

mpravo sto vasilia fillipo,pou einai toso xestes pou ithelan na timorithi o kominek gia na kerdisi ton paok....alla ela pou ta kastana ta evgale apo thn fwtia o gourgoumis...giati o kominek travmatistike...kseftilaaa gelaei olh h ellada!!!