ΣΤΗΝ ΟΡΜΗ Ο ΠΙΠΕΛΙΔΗΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΤΗΝ ΟΡΜΗ Ο ΠΙΠΕΛΙΔΗΣ

Από αύριο αναλαμβάνει τα καθήκοντα του στην Ορμή Λουξ ο νέος τεχνικός της ομάδας Ευθύμης Πιπελίδης. Ο 36χρονος τεχνικός μίλησε στο handball.gr για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της νταμπλούχου Ελλάδας, λίγο πριν αναχωρήσει από την Βέροια με προορισμό την Πάτρα, όπου αύριο θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση. Ο Πιπελίδης θα κάνει το ντεμπούτο του στο Κυριακάτικο ματς με την Νέα Ιωνία στην Πάτρα για την 10η αγωνιστική (πρεμιέρα 2ου γύρου) της Α1 γυναικών. Στις δηλώσεις του ο Βεροιώτης κόουτς στάθηκε στην δουλειά που πρέπει να γίνει στις υποδομές, αλλά και στην δημιουργία μιας ελληνικής ομάδας.
«Είναι μεγάλη τιμή και πρόκληση η πρόσληψη μου από την κορυφαία γυναικεία ομάδα χάντμπολ τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Ορμής Λουξ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου.
Πηγαίνω με την λογική να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και επίσης να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό φυτώριο που πάνω σε αυτό θα στηριχτεί ο σύλλογος τα επόμενα χρόνια.
Οι στόχοι για φέτος δεν μπορεί να είναι άλλοι από την κατάκτηση του νταμπλ. Απώτερο σκοπό έχουμε να δημιουργήσουμε ένα κορμό με τις καλύτερες και πιο φιλόδοξες ελληνίδες αθλήτριες που με αυτές θα πορευτεί η ομάδα τα επόμενα χρόνια με στόχο τους τίτλους και τις διακρίσεις μέσα από τις οποίες θα ικανοποιήσουν και οι ίδιες στο μέγιστο τις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Μέσα από αυτό το πλάνο το μακροπρόθεσμο κέρδος δεν θα είναι μόνο της Ορμής, αλλά και της Εθνικής μας ομάδας, που όλοι θέλουμε να την δούμε ψηλά.
Δεν υπάρχει χρόνος. Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Νέα Ιωνία και πρέπει να προσαρμοστούμε το γρηγορότερο σε αυτό».

1 comment

Anonymous said...

Kwsta Gkanth xronia polla , kalh xronia