ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ Ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ Ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ

Με πρωτοφανή επιτυχία -παρουσία εκατοντάδων θεατών στις εξέδρες για τους τελικούς, την τελετή απονομών και το πάρτι που ακολούθησε- ολοκληρώθηκε το τριήμερο τουρνουά χάντμπολ παμπαίδων "Duke" που διοργάνωσε ο ΑΣΕ Δούκας στο ΔΑΪΣ επ' ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 ετών από την ίδρυση του συλλόγου.
Το πρωί της Δευτέρας διεξήχθησαν οι δύο ημιτελικοί με τους έως τότε αήττητους Δούκα και Ζαφειράκη να παίρνουν και τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό. Η ομάδα των εκπαιδευτηρίων νίκησε τον Πανιώνιο με 22-21 και οι Ναουσαίοι το Καλαμαρί με 41-15, ενώ για την κατάταξη είχαμε Μίλωνας Γιαννιτσών - Διομήδης Αργους 13-8 (7η-8η θέση) και Καματερό - Πανελλήνιος 18-16 (5η-6η θέση).
Το απόγευμα, στον μικρό τελικό, το Καλαμαρί επικράτησε του Πανιωνίου με 22-20 και αμέσως μετά, στον μεγάλο τελικό, ο πρωταθλητής Ελλάδας Ζαφειράκης Νάουσας νίκησε τον ΑΣΕ Δούκα με 35-18, εκμεταλλευόμενος και την απουσία λόγω τραυματισμού του Ζιβούλοβιτς.
Στη συνέχεια και οι οκτώ ομάδες του τουρνουά παρατάχθηκαν στο παρκέ για τις απονομές (κύπελλα και μετάλλια για τις τρεις πρώτες, αναμνηστικά διπλώματα για τις υπόλοιπες), ενώ είχαν προβλεφθεί και δόθηκαν και τρεις προσωπικές διακρίσεις:
Τον πρώτο σκόρερ του τουρνουά, Αργύρη Τούφα του Ζαφειράκη (49 γκολ στα πέντε ματς, 16 στον τελικό!) και συνάμα MVP σύμφωνα με την ψηφοφορία των 13 προπονητών του τουρνουά, βράβευσε ο θείος του, διεθνής ποδοσφαιριστής Μίλτος Σαπάνης, που είχε βρεθεί στις εξέδρες του ΔΑΪΣ για να τον παρακολουθήσει.
Επιπλέον, τον καλύτερο τερματοφύλακα του τουρνουά, Δημήτρη Μπραουδάκη του ΑΣΕ Δούκα (πάντα σύμφωνα με την ψηφοφορία των 13 προπονητών) βράβευσε ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας στο ποδόσφαιρο, Βασίλης Κωνσταντίνου, επικεφαλής του αθλητικού οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου.
Την τελετή λήξης ακολούθησε μια αποχαιρετιστήρια γιορτή στο κλειστό γυμναστήριο με την παρουσία των 120 μικρών αθλητών, των προπονητών τους αλλά και όλων των θεατών, οι οποίοι μιλούσαν με κολακευτικά λόγια για τη διοργάνωση. Εύχονταν να επαναληφθεί και του χρόνου, να γίνει ετήσιος θεσμός και το παράδειγμα του ΑΣΕ Δούκα να το ακολουθήσουν όσοι περισσότεροι σύλλογοι γίνεται, προκειμένου να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο οι υποδομές του αθλήματος.

5 comments

Anonymous said...

Ποιός την έγραψε την πατάτα, οτι ο Ζαφειράκης νίκησε γιατί εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Ζιβούλοβιτς; Δηλαδή με τον Ζιβούλοβιτς τι διαφορετικό θα γινότανε; Θα νικούσαν τα Δουκάκια; Το πολύ πολύ αντι για 17μπαλο θα ήταν 15μπαλο. Μην παραμυθιάζεστε από μόνοι σας ρε, είστε πολύ μακριά από τον Ζαφειράκη.

Anonymous said...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ!!!!!!!
ΑΣ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ..... ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

Anonymous said...

Ολη η ανοησία του ελληνικου χαντ-μπολ σε 7 γραμμές .....

Anonymous said...

η πιο μεγαλη αληθεια που εχει γραφτει ως τωρα ''ειστε πολυ μακρια απο το Ζαφειρακη''

Anonymous said...

oi omades ths attikhs genika einai poly makrya apo ths omades ths b.elladas!!!!
kai makari san athinaios na do kai ego tetoioys paixtes san aytous ths b,ellados !!!