ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕΚ-Izmir
Κόντρα στην ομάδα της Σμύρνης,  Izmir ΒSB SK θα αγωνιστεί η ΑΕΚ το Σάββατο 14/11/09 στο Κλειστό του Ιωνικού ώρα 18:30 για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων.
Ο επόμενος εκτός έδρας για την ΑΕΚ αγώνας θα γίνει στις 21 Νοεμβρίου στη Σμύρνη.
Γιάννης Αρβανίτης: «Η αντίπαλή ομάδα έχει βάθος στον πάγκο. Είναι αρκετά ανταγωνιστική αλλά εμείς πιστεύω ότι θα έχουμε τον πρώτο λόγο. Είμαιι αισιόδοξος για την πρόκριση. Θα προσέξουμε στην άμυνα και θέλουμε να πετύχουμε μια διαφορά σκορ εδώ στη Ν. Φιλαδέλφεια. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τους τραυματισμούς. Στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Κύδωνα χτύπησε ο Μεγαλοιοκονόμου στο κεφάλι και πήγε στον Ευαγγελισμό όπου του έβαλαν 4 ράμματα. Ο Στέφανος Βελιτσιάνος δεν θα αγωνιστεί και ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος έχει κάκωση στο γόνατο του αριστερού του ποδιού  θα βγάλει μαγνητική όταν αυτό ξεπρηστεί. Υπάρχει κινητοποίηση για τον αγώνα στη Ν. Φιλαδέλφεια. Για την Σμύρνη έχει ναυλωθεί τσάρτερ που θα μεταφέρει τους φιλάθλους, ενώ κάποιο θα πάνε με καραβάκι από τη Χιο. Όσο για το πρωτάθλημα κάναμε μια κακή αρχή. Υπήρξε μια καλή αντίδραση στον προχθεσινό αγώνα και πιστεύω πως θα έχουμε μια καλή συνέχεια. Έχουμε δρόμο ακόμα».

ΑΟΔ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ -ΜΠΕΡΑΝ
Για τον τρίτο γύρο του Τσάλενζ καπ θα αγωνιστεί ο Θερμαϊκός το Σάββατο 14/11/09  ώρα 18:00 κόντρα στην HC Μπεράν (Μαυροβούνιο) στο Κλειστό Γυμναστήριο Περαίας του Δήμου Θερμαϊκού.
Ο επόμενος μεταξύ τους αγώνας θα γίνει την Κυριακή στο  Κλειστό Γυμναστήριο της Περαίας ώρα 18:00.
Νίκος Παράσχου - Πρόεδρος Θερμαϊκού: « Σ΄ έναν αγώνα όλα γίνονται αλλά πιστεύω ότι με δεδομένο πως η ομάδα δεν έχει δέσει ακόμα, το κέρδος θα είναι η εμπειρία που θα αποκτήσουμε. Οι Μαυροβούνιοι έρχονται σήμερα Παρασκευή. Θα προπονηθούν στις 21.00 στην Περαία. Έχουμε κάνει ένα πρώτο κάλεσμα στους φιλάθλους. Ουσιαστικά εδώ και πέντε αγώνες είμαστε χωρίς τερματοφύλακα χωρίς να θέλω να μηδενίσω την παρουσία του νεαρού Νίκου Λοϊζου. Ο βασικός μας τερματοφύλακας  ο Δανός Κρίστενσεν έχει κάνει μαγνητική είναι καθαρή δείχνει ένα οστικό χτύπημα αλλά ο ίδιος πονάει στο γόνατο. Ο τραυματισμό συνέβη στο παιχνίδι με τον Διομήδη. Δεν είμαι σίγουρος εάν θα αγωνιστεί».

ΙΣΤΑΝΤΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
Στη Σουηδία θα βρεθεί ο Φίλιππος προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 14/11/09 ώρα Ελλάδος 20:00, την Σουηδική Ίσταντς IF, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Τσάλεντζ Καπ.

Ο επόμενος εντός έδρας μεταξύ τους αγώνας θα γίνει στις 21/11/09 στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο Βέροιας.
Δημήτρης Μπαντής –διεθνής παίκτης  Φιλίππου: «Πιστεύω πως το παιχνίδι είναι δύσκολο . Η Σουηδική ομάδα είναι πολύ καλή ομάδα. Ανήκει στη δυνατή σουηδική σχολή. Έχει ψηλά παιδιά. Είναι δεμένη ομάδα. Πιστεύω πως είναι εφικτό να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα σαν προίκα για τον αγώνα  μας στην Βέροια».

ΣΕΪΡΕΚΙΔΗΣ: «ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ»
Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης για το παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ δήλωσε: «Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με τεχνικά στοιχεία υψηλού επιπέδου. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε καλύτερα. Έμεινα ικανοποιημένος από την πολύ καλή άμυνα . Στους αιφνιδιασμούς και τις επιθέσεις είχαμε καλά και αρνητικά στοιχεία. Θα πρέπει να δουλέψουμε στους τομείς αυτούς και να γίνουμε πιο ομαδικοί. Οι φίλαθλοι που ήρθαν στο γήπεδο απόλαυσαν ένα ωραίο παιχνίδι. Ο προπονητής της αντίπαλης  ομάδας ο Πάστορ, τόνισε πως η ομάδα του είναι νεανική και προσπαθεί αγώνα με αγώνα να γίνεται καλύτερη. Τώρα το ενδιαφέρον μας στρέφεται στο πρωτάθλημα, διότι οι επόμενοι αγώνες μας για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το Φεβρουάριο».

1 comment

Anonymous said...

Δημήτρη καλή επιτυχία! Όσο για την προίκα μην στενοχωριέσαι. Αν τελικά δεν πάρετε θα τους στείλουμε πίσω τη νύφη σε μία εβδομάδα.